Brandusa a parasit competitia Nora pentru mama 4


brandusa eliminare 06.03La Seara eliminarilor din data de 5 martie 2010, s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa voteze fata pe care nu si-o mai doresc in concurs. Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Paula – Simona;
Doamna Daniela – Simona;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Simona.

Avand in vedere ca Simona si Brandusa nu s-au aflat printre cele 3 protejate ale publicului, acestea au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Atat Simona, cat si Brandusa si-au exprimat dorinta de a parasi competitia NPM4, insa numai una dintre acestea a putut pleca din casa, iar aceea a fost Brandusa, care nu a dorit sa-si foloseasca Jockerul pentru a fi salvata de la eliminare.

Doamna Lacramioara iesind Mama Saptamanii si fiind singura care a nominalizat-o pe Brandusa, acesteia i-au revenit cei 1000 lei acumulati de Brandusa le-a lungul competitiei.

Desi a parasit casa Nora pentru mama 4 cu lacrimi pe obraz, Brandusa s-a bucurat ca iese din acest concurs, declarand ca s-a saturat de invidie si de falsitate.

Brandusa le-a marturisit concurentilor ca in ciuda tuturor celor intamplate ii iubeste aproape pe toti, iar Cristinei si Alinei, le-a dat un sfat: “sa fiti puternice pentru ca trebuie”.

Pe ultima suta de metri, gazda emisiunii, Gabriela Cristea a dorit sa-i transmita un mesaj Brandusei din partea lui Mihai, zis Bubu, fost concurent Nora pentru mama 3, care a dorit sa-i spuna sa ramana mai departe in competitie.

Cuvintele lui insa nu au avut un impact prea mare asupra Brandusei, care a fost foarte hotarata sa iasa din competitia Nora pentru mama 4, declarand ca afara ii va fi mai bine.

Ce parere aveti de eliminarea Brandusei din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Brandusa a parasit competitia Nora pentru mama 4”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 51
    florina Says:

    SA DISPARA ALEXANDRA !!!VALENTINA PREFERATA MEA:)

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free