Brandusa a parasit competitia Nora pentru mama 4


brandusa eliminare 06.03La Seara eliminarilor din data de 5 martie 2010, s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa voteze fata pe care nu si-o mai doresc in concurs. Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Paula – Simona;
Doamna Daniela – Simona;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Simona.

Avand in vedere ca Simona si Brandusa nu s-au aflat printre cele 3 protejate ale publicului, acestea au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Atat Simona, cat si Brandusa si-au exprimat dorinta de a parasi competitia NPM4, insa numai una dintre acestea a putut pleca din casa, iar aceea a fost Brandusa, care nu a dorit sa-si foloseasca Jockerul pentru a fi salvata de la eliminare.

Doamna Lacramioara iesind Mama Saptamanii si fiind singura care a nominalizat-o pe Brandusa, acesteia i-au revenit cei 1000 lei acumulati de Brandusa le-a lungul competitiei.

Desi a parasit casa Nora pentru mama 4 cu lacrimi pe obraz, Brandusa s-a bucurat ca iese din acest concurs, declarand ca s-a saturat de invidie si de falsitate.

Brandusa le-a marturisit concurentilor ca in ciuda tuturor celor intamplate ii iubeste aproape pe toti, iar Cristinei si Alinei, le-a dat un sfat: “sa fiti puternice pentru ca trebuie”.

Pe ultima suta de metri, gazda emisiunii, Gabriela Cristea a dorit sa-i transmita un mesaj Brandusei din partea lui Mihai, zis Bubu, fost concurent Nora pentru mama 3, care a dorit sa-i spuna sa ramana mai departe in competitie.

Cuvintele lui insa nu au avut un impact prea mare asupra Brandusei, care a fost foarte hotarata sa iasa din competitia Nora pentru mama 4, declarand ca afara ii va fi mai bine.

Ce parere aveti de eliminarea Brandusei din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Brandusa a parasit competitia Nora pentru mama 4”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    dadada Says:

    nu o inteleg dc nu a folosit acel jocker?macar pt a nu-i da satisfactie betivei si bagaboantei de lacramioara.care apropo ceva e putred in danemarca cu iesirea ei mama saptamanii.pana acum nu era nici protejatsa si acum e mama saptamanii.kanal d au inceput sa puna planul la bataie.ca doar nu degeaba e proyejata de kanal veronica ,lacramioara si fiisu.dezamagita si de aceasta data.

  2. 19
    petronela Says:

    uraaaaaaaaa am scapat

  3. 18
    marius Says:

    a fost o fata cu bune si cu rele…mie una mi-a placut,era foarte haioasa in ultimul timp…si deseori iritanta,dar o fata care avea curajul sa-si spuna punctul de vedere…ce sa spun?….sper sa revina in casa ca presimt ca va fi foarte plictisitoare emisiunea fara ea…

  4. 17
    adriana nicoleta Says:

    mi-a placut ft mult ca în sfarsit a plecat brandusa si cum zicea andu mai lipseste purcica asta nesuferita de cristina sa pplece si sa rezolvat treaba.

  5. 16
    nutyka Says:

    Branusda pariem ca te vei intoarce in casa folosindut-i jokerul /????????????????

  6. 15
    florica Says:

    bine ca a plecat si brindusa din casa ptr ca ea facea multa galagie acolo si numai ea aducea certuri incasa adica , sa spun pe inteles ea incepea cu cearta si plus de asta incepea sa si rada atunci cand nu trebuia, radea fara rost , cristina nu am ce sa spun de ea este o fata ff frumoasa si mai bine ca sa impacat cu lucian le sta bine impreuna dar la chestia asta sa bagat si brandusa ceea ce nu trebuia …….mai am si alte comentarii dar ……..:DD:D::D::DD

  7. 14
    nana Says:

    era cazul.deja o ardea aiurea de mult.super treaba,iesirea asta.

  8. 13
    andreea Says:

    mie imi place si practit mia placut de brandusa.cat despre spusele lui andu nu comentez.vreau doar sa adaug ca nimeni nu este in putere sa critice fara sa stie pe pielea lui cum e.daca tot comenteaza poate si el o fi un purcel si ar trebuii sa se duca la sala.vreau sa te intreb iti place ca am comentat in necunostiinta de cauza cum ai facut tu?

  9. 12
    andu Says:

    in sfarsit a plecat draku din casa :) ) mai trb sa plece si purcica aia d cristina :) ) si totul va fi OK

  10. 11
    Adriana Says:

    Mie cand mi-a placut…cand mai putin…cand m-a iritat de-a dreptul… Oricum,va fi mai multa liniste in casa presimt eu,dar si mai “delocorat” ca era o pata de culoare totusi. Inca o chestie, am dedus din spusele Gabrielei cand veni vorba ca isi pastreaza jokerul ca il va putea folosi pt ea sau pt altcineva..pt ea adica…oare va avea ocazia sa reintre la un moment dat in casa?

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free