Brandusa a parasit competitia Nora pentru mama 4


brandusa eliminare 06.03La Seara eliminarilor din data de 5 martie 2010, s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite sa voteze fata pe care nu si-o mai doresc in concurs. Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Paula – Simona;
Doamna Daniela – Simona;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Simona.

Avand in vedere ca Simona si Brandusa nu s-au aflat printre cele 3 protejate ale publicului, acestea au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Atat Simona, cat si Brandusa si-au exprimat dorinta de a parasi competitia NPM4, insa numai una dintre acestea a putut pleca din casa, iar aceea a fost Brandusa, care nu a dorit sa-si foloseasca Jockerul pentru a fi salvata de la eliminare.

Doamna Lacramioara iesind Mama Saptamanii si fiind singura care a nominalizat-o pe Brandusa, acesteia i-au revenit cei 1000 lei acumulati de Brandusa le-a lungul competitiei.

Desi a parasit casa Nora pentru mama 4 cu lacrimi pe obraz, Brandusa s-a bucurat ca iese din acest concurs, declarand ca s-a saturat de invidie si de falsitate.

Brandusa le-a marturisit concurentilor ca in ciuda tuturor celor intamplate ii iubeste aproape pe toti, iar Cristinei si Alinei, le-a dat un sfat: “sa fiti puternice pentru ca trebuie”.

Pe ultima suta de metri, gazda emisiunii, Gabriela Cristea a dorit sa-i transmita un mesaj Brandusei din partea lui Mihai, zis Bubu, fost concurent Nora pentru mama 3, care a dorit sa-i spuna sa ramana mai departe in competitie.

Cuvintele lui insa nu au avut un impact prea mare asupra Brandusei, care a fost foarte hotarata sa iasa din competitia Nora pentru mama 4, declarand ca afara ii va fi mai bine.

Ce parere aveti de eliminarea Brandusei din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

51 comentarii la “Brandusa a parasit competitia Nora pentru mama 4”

  1. 1
    BaBy07 Says:

    Chiar dk nu mi’a placut de tine de la inceput pe parcurs mi’ai devenit una dintre pref mele:)chiar dk esti uh asa mai “rea de gura”:)) in sufletul tau nu esti asa,si chiar mi’a parut fff rau cnd am vazut k pleci:( nu intaleg dc nu ti’ai folosit jockerul eu cred k ar fi trb sa’l folosesti,eu te vedeam o concurenta puternica si chiar in fianala.mi’as fi dorit sa iasa altcineva si nu tu,chiar imi pare ff rau k ai iesit:((.oricum iti doresc mult succes in viatza!:*

  2. 2
    Soryna Says:

    BRINDUSA IMI PARE RAU CA AI PLECAT DIN CASA NORA PT MAMA MULT SUCCES

  3. 3
    ioana Says:

    mai bine ca ai plecat !!! devenisei nesuferita }

  4. 4
    gina Says:

    nu am simpatizat-o pe brenda la inceput dar a inceput sa-mi placa pe parcurs si am ramas surprinsa cand am auzit k vrea sa plece acasa , chiar o credeam ca vrea sa ajunga in finala mi se pare totul parca o manareala nu mai inteleg nik asa deodata a iesit lacramioara mama saptamanii si gata a eliminat
    PACAT

  5. 5
    madalina Says:

    eu cred ca mai bine e daca a plecat ca oricum in casa nu mai avea ce face

  6. 6
    elena Says:

    brindusa bine ca a plecat…nu era pentru ea aceasta competie

  7. 7
    simona Says:

    imi pare rau ca a iesit brandusa trebuia sa foloseasca jokeru ca sa mai ramana dar asta este a facut mai bine

  8. 8
    alexa Says:

    imi pare rau brenda ca ai iesit …imi plc de u….dar iti doresc din suflet mult succes in viata..si sa ti gasesti jumatea pt ca meriti…poop

  9. 9
    vali Says:

    Sunt curioasa ce se va intampla de acum,se va vedea mai clar cine este de vina in casa,..se parea de acasa ca Brenda influenta fetele,acum sunt curioasa cum va fi.fetelor nu va mai certati fiti voi reale si adevarate.va pup

  10. 10
    Martisor Says:

    Era din orasul meu….si totusi numi placea de ea la inceput…..dar pe parcurs am inceput sa o plac fiindca ea era singura rea de gura si cea care facea ratingul emisiunii pa Brenda!!!ne vedem in oras!

  11. 11
    Adriana Says:

    Mie cand mi-a placut…cand mai putin…cand m-a iritat de-a dreptul… Oricum,va fi mai multa liniste in casa presimt eu,dar si mai “delocorat” ca era o pata de culoare totusi. Inca o chestie, am dedus din spusele Gabrielei cand veni vorba ca isi pastreaza jokerul ca il va putea folosi pt ea sau pt altcineva..pt ea adica…oare va avea ocazia sa reintre la un moment dat in casa?

  12. 12
    andu Says:

    in sfarsit a plecat draku din casa :) ) mai trb sa plece si purcica aia d cristina :) ) si totul va fi OK

  13. 13
    andreea Says:

    mie imi place si practit mia placut de brandusa.cat despre spusele lui andu nu comentez.vreau doar sa adaug ca nimeni nu este in putere sa critice fara sa stie pe pielea lui cum e.daca tot comenteaza poate si el o fi un purcel si ar trebuii sa se duca la sala.vreau sa te intreb iti place ca am comentat in necunostiinta de cauza cum ai facut tu?

  14. 14
    nana Says:

    era cazul.deja o ardea aiurea de mult.super treaba,iesirea asta.

  15. 15
    florica Says:

    bine ca a plecat si brindusa din casa ptr ca ea facea multa galagie acolo si numai ea aducea certuri incasa adica , sa spun pe inteles ea incepea cu cearta si plus de asta incepea sa si rada atunci cand nu trebuia, radea fara rost , cristina nu am ce sa spun de ea este o fata ff frumoasa si mai bine ca sa impacat cu lucian le sta bine impreuna dar la chestia asta sa bagat si brandusa ceea ce nu trebuia …….mai am si alte comentarii dar ……..:DD:D::D::DD

  16. 16
    nutyka Says:

    Branusda pariem ca te vei intoarce in casa folosindut-i jokerul /????????????????

  17. 17
    adriana nicoleta Says:

    mi-a placut ft mult ca în sfarsit a plecat brandusa si cum zicea andu mai lipseste purcica asta nesuferita de cristina sa pplece si sa rezolvat treaba.

  18. 18
    marius Says:

    a fost o fata cu bune si cu rele…mie una mi-a placut,era foarte haioasa in ultimul timp…si deseori iritanta,dar o fata care avea curajul sa-si spuna punctul de vedere…ce sa spun?….sper sa revina in casa ca presimt ca va fi foarte plictisitoare emisiunea fara ea…

  19. 19
    petronela Says:

    uraaaaaaaaa am scapat

  20. 20
    dadada Says:

    nu o inteleg dc nu a folosit acel jocker?macar pt a nu-i da satisfactie betivei si bagaboantei de lacramioara.care apropo ceva e putred in danemarca cu iesirea ei mama saptamanii.pana acum nu era nici protejatsa si acum e mama saptamanii.kanal d au inceput sa puna planul la bataie.ca doar nu degeaba e proyejata de kanal veronica ,lacramioara si fiisu.dezamagita si de aceasta data.

  21. 21
    dadada Says:

    poate va intra din nou in casa.

  22. 22
    sory Says:

    nu m-am uitat la seara eliminariilor dar cand am vazut acum am ramas tablou,imi pare f rau ca a iesit o sa fie naspa fara ea,plictiseala mare de tot.era ceea mai isteata din concurs.as vrea id-ul ei.imi pare rau….

  23. 23
    ioana Says:

    asa importanta i-ti da brandusa ;;;nu te mai da mare ‘ai intrat in competitie ;;;in lipsa de alceva cauta-ti servici fetito ai moaca de nesuferita;;;;;;;;;;;

  24. 24
    CARMEN BELGIA Says:

    regret f mult ca a iesit

  25. 25
    FLORII Says:

    IMI PARE RAU CA A IESIT BRENDA ACUM NU MAI ARE CINE SA-I MAI DEA IN BOT LA NESUFERITELE DE LACRIMA SI VERA. SPERAM SA IASA SI ELE CAT DE REPEDENU LE MAI SUPORTAM AM PREA OBOSIT SA LE MAI VEDEM SUNT URACIOASE,RELE.

  26. 26
    ginamaronese Says:

    o c—a care strica casele oamenilor

  27. 27
    ginamaronese Says:

    ma scuzati

  28. 28
    roxana andreea Says:

    Doamne ce bn k a iesit..sa se duca la mami ei aksa sa o imbratiseze asa cum trebuie k in casa nu o imbratisa nimeni.pai cine vrei fato sa te imbratiseze..meriti asta??esti o mincinoasa si o falsa si cea mai proasta fata..si nu te mai du tu in emisiune sa-ti dai cu parerea despre toti..fata esti o C*RVA..mi-ar fi rusine in locul mamei si fratelui tau cu tine..huuu..huuuu..par*suto..hahahahaha.te ai facut de ras

  29. 29
    anda deltov Says:

    Brenda nu mai avea ce face in casa. Afara ii va fi mai usor. Afost dorinta ei, iar jokerul ii va prinde bine la un moment dat. Nu mi-a placut insa comportamentul pe care l-a avut cand a fost invitata la emisiunea de seara 8 Martie. Nu a facut decat sa piarda si putinul acumulat de simpatie. :roll:

  30. 30
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    Imi pare rau ca a iesit Brenda la inceput nu imi placea deloc de ea dar,s-a dovedit sa fie o fata de treaba sper sa-i fie mai bine afara si sa nu regrete ca a iesit ca probabil s-a saturat cat o critica lumea succes in viata Brenda.

  31. 31
    carmen Says:

    daca brenda era dr*cu,atunci lacramiora cine e,mama drcului,voi nu vedeti naibi cine e femeia asta,nu vedeti cata rautate zace in ea,cat e de impertinenta?

  32. 32
    anonim Says:

    ma bucur ca a iesit brandusa din concurs…si a fost ft urat ceea ce a facut luni in emisiune….a mers si a improscat cu noroi in toata lumea,de parca ea nu ar stii cum e viata in casa…urat din partea ei….!!!

  33. 33
    ANDRA Says:

    IMI PARE RAU CA A IESIT BRENDA CA EA ESTE DE LA INCEPUTUL CONCURSULUI AR FI MERITAT SIMONA SA IASA PACAT BAGATI8O INAPOI IN CASA CA MERITA

  34. 34
    dani Says:

    esti o insuportabila nu stiu cum ai intrat acolo.

  35. 35
    dani Says:

    esti o insuportabila nu stiu cum ai intrat acolo.

  36. 36
    lenuta popescu Says:

    F BINE A FACUT CA A PLECAT DIN CASA!ERA LOCUL PREA STRAMT PT EA! ARE NEVOIE DE MUUULT SPATIU! UN AREAL CAT MAI MARE SI DIVERSIFICAT PT A SE SIMTI IMPLINITA!

  37. 37
    stefy Says:

    uaaaaaaaaaaa

  38. 38
    costyn Says:

    ami pare foarte rau de brenda,,,nu a fost favorita mea de la inceput dar pe parcurs am inteles adevarata ei fata nu era chiar atat de rea…………..lacramioara este o perversa o nesimtita kre ai place sa se de-a la barbati cu obligatii aiurita dr***lui……dyana este favorita mea,,,,,cristina este o c*rva se vede ce fel de femeie este ai place p**a multa

  39. 39
    georgiana Says:

    brandusa e o fata super imi plake mult de ea si nu imi plake relatia ei cu cristina care e o prefacuta si o purcica

  40. 40
    mihaela Says:

    dute naibii esti o proasta …bien cai ieist odata si sa nu te mai vad prin casa aceea …mise face rau cind te vad

  41. 41
    mihaela Says:

    brenda este preferata mea imi pare raw k a iesit din casa dar pe de o parte este bn tn ea k a iesit k k acolo numai suferea ji toata lumea o jignea ji alina e o printesa o iubesk ji pe ia ji pe brenda :X

  42. 42
    anonim Says:

    brenda era o urata in cea ce priveste , nu mi`a placut deloc .. fitoasa , cu nasu pe sus nici nu aveai cu cine discuta . Imi pare rau d cristina ca vrea sa aiba o asemenea prietena. BINE CA A FOST ELIMINATA :)

  43. 43
    aniela Says:

    Mă bucur că nu mai urli în casă.Asta era singurul tău atu, la câtă școală și bun simț ai.Te-a însărcinat cineva cu aprobarea relațiilor din casă?
    Te-am urât de la început, pentru că mi-am dat seama ce fel de om ești. Vrei să urci pe scara socială, fără să privești în jur sau în urmă,

  44. 44
    corina dogot Says:

    sincer imi placea mult brindusha…..si nu o mai criticati ca ati mai vrea voi sa fiti ca ea…..si imi pare rau ca a esit din casa….suuucce3s brendaaa!!!!!!!!

  45. 45
    RALUCA Says:

    Intoarcete Brenda.

  46. 46
    RALUCA Says:

    Brenda mai tarziu vei regreta ca nu ai intrat sa termini acest concurs. Foloseste jokarul pentru tine, nu mai face tu acte de binefacere pentru altii, pentru ca ei nu ar face pentru tine. Asa ca trage aer in piept si intoarce-te.

  47. 47
    corina dogot Says:

    buna ideie brenda….intoarcete in casa stiu ca sint persoane ca te invidiaza ,dar fii tare folosesteti giokarul de a intra in kasa….esti o persoana superba si curajoasa imi plaki mult…..si succes brindusha!!!!!

  48. 48
    DANY Says:

    CUM ISI PERMITE O PERSOANA LIPSITA DE STUDII,DE CEI 7ANI DE ACASA SA CRITICE O PERSOANA CARE ARE STUDII SI PROVINE DINTR-O FAMILIE BUNA SI STILATA CA A DIANEI???????????CUM POATE SA ZICA CA VALI SI DIANA AU FACUT NU STIU CE IN ANTALIA SI TREBUIESC DESCALIFICATZI CAND EA S-A CULCAT SAU MAI BINE ZIS A FACUT S*X CU IONUT ,????????????????????A INCERCAT SA SE COMBINE CU TOTZI BAIETZI!!!CE FEL DE FEMEIE E ASTA??????????????NU ARE PIC DE RUSINE,NU ARE NIMIK,MACAR DE AR AVEA UN PIC DE CULTURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LASA DE DORIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PTR DIANA SI VALI CASA DE PIATRA,IMI PARE RAU DE CELALALT CUPLU CARE SE IUBEAU LA FEL DE MULT BOGDAN SI ELENA,TOT DIN CAUZA LA NISTE GAITZE GEN:BRANDUSA,CRISTINA,LACRAMIOARA AU FOST DESCALIFICATZI PTR CA LE-AU DAT MAXIM LA SARACII COPII!

  49. 49
    DANY Says:

    ESTE O…………………………………………..RATATA!O BARMANITZA CARE II PLACE SA FIE ………

  50. 50
    DANY Says:

    AI RAMAS IN CASA DAR TU NU AI NICI UN SENS,AI VREA TU SA AI UN CUPLU CUM E VALI SI DIANA,SAU CUM ERAU ELENA SI BOGDAN!

  51. 51
    florina Says:

    SA DISPARA ALEXANDRA !!!VALENTINA PREFERATA MEA:)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free