Veronica – Nora Saptamanii (5 martie 2010)


veronica nora saptamanii npm4 06.03La Finala Saptamanii din data de 5 martie 2010, Veronica a iesit pe primul loc in randul fetelor protejate, obtinand titlul de Nora Saptamanii cu un procent de 42,8% din votul telespectatorilor.

Veronica a fost urmata pe locul al doilea de Diana cu un procent de 29%, iar pe locul al treilea de Alina cu un procent de 14,2 % din votul celor de acasa.

Ce parere aveti de cele 3 protejate ale publicului?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (5 martie 2010)”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    anda deltov Says:

    Nu contest ca este draguta si desteapta. Are dreptate Adriana, a schimbat tactica jocului de cand era sa fie eliminata de d-na Vali. Imi amintesc ca a avut o discutie cu Sugativa in acest sens. Oricum nu cred ca sunt adevarate voturile. ;) Diana si alina merita sa fie votate. Au fost cele mai hartuite in ultima perioada :mrgreen:

  2. 19
    Raluca Says:

    Ma bucur foarte mult pt ca Veronica a iesit Nora Saptamanii,chiar ma bucur.Este o fata foarte frumoasa,isteata si educata.

  3. 18
    elena Says:

    draga veronica nu et mai loa dupe toate proasteale ca breanda teas sfatui casa faci un cuplu cu vlad ca alian pisica aia cu ochi cararati vrea sa te influenteze cum a influentato pe alexa ca ia o sa moara la primul tau arut cu vlad iti spun eu brenda este o curva a vrut a esi afara sa unble de pe baieti

  4. 17
    ada Says:

    intotdeauna se da mare desteapta nuo contesta nimeni ptr ca e desteapta dar ……….mai vabtinete si vorbeste doar in numele tau ca nu te ia nici un turc la el acasa daca dai din gura ca o moara stricata

  5. 16
    Florina Says:

    Sunt de acord cu Adriana.

  6. 15
    mili Says:

    e o scorpie aceasta fiinta, o actrita de 2 lei care stie atunci cand trebuie, sa joace pentru toti banii.
    e o nesuferita si lingusitoare ca si lacramioara.
    nu le pot suporta de prefacute si les.. ce sunt.
    sa se cupleze ele 2 si afara de aci ca mananca banii si mancarea lui kanal D degeaba si se mai sunt si de toata jena

  7. 14
    marius Says:

    ma asteptam…intradevar sunt de acord cu Adriana…veronica e o smechera,stie cum sa actioneze si cand si cum sa-si schimbe tactica in favoarea ei…

  8. 13
    emilia Says:

    Veonica nu te deranjeaza faptul ca sinteti 5 fete la 2 baieti? Pentru ca Diana face cuplu cu Vali, iar Cristina sa credem ca face cu Lucian.La inteligenta ta ce crezi ca vei rezolva? Ai spus sus si tare ca tu in aceasta casa nu vei face nici un cuplu. Esti penibila, chiar nu ai nici macar jena de cei din jur?

  9. 12
    nelu Says:

    Veronica prin comportamentul sau si-a castigat multe SIMPATII….SI VOTURI !

  10. 11
    Adriana Says:

    Eu m-am asteptat. Veronica si-a schimbat tactica si s-a vazut foarte clar in special saptamana care tocmai a trecut. A jucat o carte pe ambele fatete,in fiecare conflict din casa era ceva de genul “daa,foarte urat,cum a putut” si intorcand cartea “da eu o inteleg si pe ea”. Dintr-o data stie sa priveasca din ambele unghiuri. Eh, asta da smecherie,felicitari Veromov!

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free