Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)


diana nora saptamanii 30.01La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, Diana a fost desemnata ca si saptamna trecuta, Nora Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 61% din votul telespectatorilor.

Ea nu s-a aratat foarte multumita de acest titlu deoarece a declarat ca s-ar simti vinovata pentru iesirea din casa Nora pentru mama 4 a doamnei Mihaela si a lui Ionut, pe care i-a nominalizat la fel ca si restul fetelor la rugamintile acestora.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    violeta Says:

    bravo diana merita f mult

  2. 29
    mara Says:

    PENTRU ADRIANA!Nu sunt penibila deloc!Vorbesc in cunostinta de cauza!Cunosc familia parvenitei……..si stiu afacerile taticului!Care nu sunt tocmai ortodoxe………!

  3. 28
    Ligia Says:

    Diana nu il prea iubeste pe Vali. Liliana era ea certareata si nush cum, dar il iubea pe Vali asha cum era..cu defecte si calitati. Diana incearca sa il schimbe dupa ea.

  4. 27
    Ligia Says:

    Diana…de ce nu recunosti ceea ce spui?…este normal sa nu supoti pe cineva..este ceva omenesc:p. Crezi ca daca esti falsa cazi mi bine in fata telespectatorilor? Nu este asha. Ar trebui sa iti schimbi atitudinea si sa spui ceea ce simti. A inceput sa imi placa din nou Veronica deoarece este sincera. Spune ceea ce gandeste fara retinere pt. ca sentimentele nu le poti stapani…

  5. 26
    Adi Says:

    Diana nu m-am inselat in privinta ta,este asa cum a spus Veronica si Alexandra ca nu recunosti nimic din ceea ce vorbesti si au avut dreptate,eu am spus ca tu vrei sa dai bine pe ecran si nu m-am inselat si mai spun unele persoane ca esti inteligenta ,oare unde se afla inteligenta la tine in buzunar,in concluzie tu te dai ceea ce nu esti.

  6. 25
    nicoleta Says:

    esti frumoasa si faci o pereche protrivita ma bucur pt voi

  7. 24
    cristina Says:

    imi plac diana i cea mai frumoasa vali nui asa frumaos dar dc se inteleg bine sper sa castige ei

  8. 23
    mia Says:

    in ziua de azi orice taran are studii superioare asa ca nu i mare branza

  9. 22
    mia Says:

    ai perfecta dreptate Stefania Miron!

  10. 21
    ana Says:

    falsitatea intruchipata, la aceasta fata o gasesti! Pe cat e de frumoasa, pe atat de falsa, ipocrita, egoista, invidioasa…….si pot continua.Ceea ce stie sa faca foarte bine, este sa ascunda toate aceste caracteristi, iar cine e naiv, crede cu usurinta ca de fapt ea este zana cea buna. NAIVILOR SI CREDULILOR!!!!!!!!!!!!

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free