Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)


diana nora saptamanii 30.01La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, Diana a fost desemnata ca si saptamna trecuta, Nora Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 61% din votul telespectatorilor.

Ea nu s-a aratat foarte multumita de acest titlu deoarece a declarat ca s-ar simti vinovata pentru iesirea din casa Nora pentru mama 4 a doamnei Mihaela si a lui Ionut, pe care i-a nominalizat la fel ca si restul fetelor la rugamintile acestora.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Mark Says:

    BrAvO..ati votat cu minte…place de cei care au votat cu Diana…

  2. 9
    BaBy07 Says:

    Felicitari!
    meriti acest titlu;)
    sa sti k ai multi sustinatori care te plac shi te voteaza nu cum cred “unii”k cika tatal tau te’ar vota:))…sumt alaturi de voi!baftaaaaaa!>:D<:*

  3. 8
    Mada Says:

    Mai face niste greseli, in relatia cu Vali, dar in rest este ok.

  4. 7
    ardeleaanca Says:

    bravo diana! ma bucur pentru tine si pentru vali! felicitari pentru atitudinea tatalui tau, un om cu inteligenta mare, desi cum a zis, e un simplu absolvent de liceu.
    bravo lui! cat despre comentariu marei, cinste lui ca a reusit sa ia toate padurile din jurul garboului (de altfel cunosc zona, nu-i cunosc personal familia, dar stiu de ei), imi pare rau de mama saptamanii, merita doamna valeria acest titlu, dar asta e, trebuie si cei de la kanal d, sa-si respecte sponsorii, daca dna daniela trebuie sa iasa …., poate la vara dansam la nunta voastra, acolo in curtea casei, un cort mare, ca doar este loc…

  5. 6
    dyna Says:

    diana este singura fata din casa care merita acest titlul ,esti preferata mea te sustin si te votez,formezi un cuplu foarte frumos cu vali este un baiat de nota 10 se comporta ca un adevarat cavaler cu tine ,va pup si va iubesc succes in continuare…..

  6. 5
    mike13 Says:

    bravo diana! esti singura din casa care merita acest titlu! te pup

  7. 4
    bianca Says:

    Cea mai tare, cea mai frumoasa si cea mai de treaba. Sper sa te casatoresti cu Vali pentru ca va potriviti. Ma bucur ca tatal tau a fost de acord cu decizia ta.

  8. 3
    george Says:

    diana merita acest lucru.este o fata sincera care nu da curs discutiilor cu d-na lacramioara.Imi doream sa iasa oricine ns in afara de viroana si alexa

  9. 2
    mara Says:

    O voteaza taticul ei care prin escrocherii a pus mana pe majoritatea padurilor dn jurul Garboului!Rusine!

  10. 1
    cip Says:

    Este preferata publicului, nu este nicio indoiala…

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free