Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)


diana nora saptamanii 30.01La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, Diana a fost desemnata ca si saptamna trecuta, Nora Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 61% din votul telespectatorilor.

Ea nu s-a aratat foarte multumita de acest titlu deoarece a declarat ca s-ar simti vinovata pentru iesirea din casa Nora pentru mama 4 a doamnei Mihaela si a lui Ionut, pe care i-a nominalizat la fel ca si restul fetelor la rugamintile acestora.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)”

  1. 1
    cip Says:

    Este preferata publicului, nu este nicio indoiala…

  2. 2
    mara Says:

    O voteaza taticul ei care prin escrocherii a pus mana pe majoritatea padurilor dn jurul Garboului!Rusine!

  3. 3
    george Says:

    diana merita acest lucru.este o fata sincera care nu da curs discutiilor cu d-na lacramioara.Imi doream sa iasa oricine ns in afara de viroana si alexa

  4. 4
    bianca Says:

    Cea mai tare, cea mai frumoasa si cea mai de treaba. Sper sa te casatoresti cu Vali pentru ca va potriviti. Ma bucur ca tatal tau a fost de acord cu decizia ta.

  5. 5
    mike13 Says:

    bravo diana! esti singura din casa care merita acest titlu! te pup

  6. 6
    dyna Says:

    diana este singura fata din casa care merita acest titlul ,esti preferata mea te sustin si te votez,formezi un cuplu foarte frumos cu vali este un baiat de nota 10 se comporta ca un adevarat cavaler cu tine ,va pup si va iubesc succes in continuare…..

  7. 7
    ardeleaanca Says:

    bravo diana! ma bucur pentru tine si pentru vali! felicitari pentru atitudinea tatalui tau, un om cu inteligenta mare, desi cum a zis, e un simplu absolvent de liceu.
    bravo lui! cat despre comentariu marei, cinste lui ca a reusit sa ia toate padurile din jurul garboului (de altfel cunosc zona, nu-i cunosc personal familia, dar stiu de ei), imi pare rau de mama saptamanii, merita doamna valeria acest titlu, dar asta e, trebuie si cei de la kanal d, sa-si respecte sponsorii, daca dna daniela trebuie sa iasa …., poate la vara dansam la nunta voastra, acolo in curtea casei, un cort mare, ca doar este loc…

  8. 8
    Mada Says:

    Mai face niste greseli, in relatia cu Vali, dar in rest este ok.

  9. 9
    BaBy07 Says:

    Felicitari!
    meriti acest titlu;)
    sa sti k ai multi sustinatori care te plac shi te voteaza nu cum cred “unii”k cika tatal tau te’ar vota:))…sumt alaturi de voi!baftaaaaaa!>:D<:*

  10. 10
    Mark Says:

    BrAvO..ati votat cu minte…place de cei care au votat cu Diana…

  11. 11
    Zita Says:

    Bravo Diana ,ai meritat acest titlu,iti urez succes in continuare.Cu Vali va potriviti,sper sa va casatoriti.Imi place foarte mult de voi si va sustin din Ardeal,din Targu-Mures.Bafta in continuare!!!

  12. 12
    MIA Says:

    Felicitari Diana.
    Intradevar meriti sa fi nora saptamini. Am plins alaturi de tine cind a intrat tatal tau in legatura telefonica.Ne-am dat seama ca tatal tau este un om nemaipomenit care iti vrea numai binele. BAFTA IN CONTINARE. TE POTRIVESTI CU VALI.

    Foarte frumos cadoul oferit de acea telespectatoare,l-ati meritat.Felic itari si telespectatoarei.

  13. 13
    maria blaj Says:

    diana si valy ,imi sinteti tare dragi ,v a potriviti de minune ,v a rog din suflet s a nu ascultati rautatile altora ,m ai ales al veronicai ,e o refacut cu zimbetul ei aiurea si v a rog mult s a v a casatoriti l a iesire ,aveti grija si de doamna valentina eu o vad o femei super ,diana ai nuste parinti minunati , v a iubesc mult .

  14. 14
    mara Says:

    Cam agramata Diana!Are studii superioare?Urmate la fara frecventa ,sau pe banii taticutului iubit!Despre ce parlamentar vorbea taticul ei?Despre ce vanatoare era vorba?

  15. 15
    camy Says:

    BRAVO DIANA SI VALI

  16. 16
    coso Says:

    felicitari diana ,meriti sa fi nora saptamanii,te pup.

  17. 17
    Stefania Miron Says:

    Ce mult am asteptat aceasta emisiune”Nora pentru mama”! Sint tare dezamagita, in fiecare zi traiesc cu speranta ca se va schimba ceva .Gabriela incearca sa faca ceva dar totul este in zadar.Nici nu are cu cine ; Brindusa si Cristina intruchipeaza prostia omeneasca,Veronica este mai sireata decat o vulpe, Alina arata si se comportac ca o amanta parasita si reiubita si iar parasita,Alexa este pentru decor ,precum Lucian si Costi.Sa nu mai vobesc despre Diana ,care se comporta exact ca o ”Ciobanca” de la stina.Acest ”Flacau intirziat” numit Vlad iar sta mult mai bine intr-un HAREM ,iar mama lui lacramioarape post de contabil ,D-na Valeria este nevinovata ,D-le Daniela si cealalta mama sint in plus .Ma bucur ca am vazut o mama cu multe calitati ,precum D-na Mihaela. Stefania M.

  18. 18
    mada Says:

    bravo Diana,esti cea mai frumoasa concurenta si cea mai cu capul pe umeri
    nu prea te potrivesti cu vali,dar este alegerea ta
    succes in viata alaturi de vali

  19. 19
    LORENA Says:

    Vai ! ce rau ai plans dupa”frat’ucu”…acum vei avea mai mult timp sa-ti bei “ceiucu” facut de Vali .

  20. 20
    Adriana Says:

    Mai Mara, esti de-a dreptul penibila…hop si tu cu comentarii aiurea din mintea ta SF,le coci mult? Stai tu langa tatal ei sa vezi cum o voteaza, sau mai bine…stai tu langa MINE sa vezi ca nu o votez? Atat de important e unde si cum a facut facultatea? Mai bine da-ti peste degete ca numai prostii bati cu ele. In fine, felicitari Diana!

  21. 21
    ana Says:

    falsitatea intruchipata, la aceasta fata o gasesti! Pe cat e de frumoasa, pe atat de falsa, ipocrita, egoista, invidioasa…….si pot continua.Ceea ce stie sa faca foarte bine, este sa ascunda toate aceste caracteristi, iar cine e naiv, crede cu usurinta ca de fapt ea este zana cea buna. NAIVILOR SI CREDULILOR!!!!!!!!!!!!

  22. 22
    mia Says:

    ai perfecta dreptate Stefania Miron!

  23. 23
    mia Says:

    in ziua de azi orice taran are studii superioare asa ca nu i mare branza

  24. 24
    cristina Says:

    imi plac diana i cea mai frumoasa vali nui asa frumaos dar dc se inteleg bine sper sa castige ei

  25. 25
    nicoleta Says:

    esti frumoasa si faci o pereche protrivita ma bucur pt voi

  26. 26
    Adi Says:

    Diana nu m-am inselat in privinta ta,este asa cum a spus Veronica si Alexandra ca nu recunosti nimic din ceea ce vorbesti si au avut dreptate,eu am spus ca tu vrei sa dai bine pe ecran si nu m-am inselat si mai spun unele persoane ca esti inteligenta ,oare unde se afla inteligenta la tine in buzunar,in concluzie tu te dai ceea ce nu esti.

  27. 27
    Ligia Says:

    Diana…de ce nu recunosti ceea ce spui?…este normal sa nu supoti pe cineva..este ceva omenesc:p. Crezi ca daca esti falsa cazi mi bine in fata telespectatorilor? Nu este asha. Ar trebui sa iti schimbi atitudinea si sa spui ceea ce simti. A inceput sa imi placa din nou Veronica deoarece este sincera. Spune ceea ce gandeste fara retinere pt. ca sentimentele nu le poti stapani…

  28. 28
    Ligia Says:

    Diana nu il prea iubeste pe Vali. Liliana era ea certareata si nush cum, dar il iubea pe Vali asha cum era..cu defecte si calitati. Diana incearca sa il schimbe dupa ea.

  29. 29
    mara Says:

    PENTRU ADRIANA!Nu sunt penibila deloc!Vorbesc in cunostinta de cauza!Cunosc familia parvenitei……..si stiu afacerile taticului!Care nu sunt tocmai ortodoxe………!

  30. 30
    violeta Says:

    bravo diana merita f mult

  31. 31
    Nimeni Says:

    Imi place de ea! e finutza ,dragutza si isi vede de treaba ei!Nu o mai judecati!mai bine uitati-va la alina si vlad!ei chiar sunt penibili!

  32. 32
    aaa Says:

    Felicitari! Merita din plin. Mi-ar place ca si ALINA SA IASA MACAR O DATA NORA SAPTAMANII.

  33. 33
    ascuns Says:

    diana ti-o tot asa
    nu te lasa in fata veronicai
    k ea stie numai sa va supere
    :) )

  34. 34
    ascuns Says:

    diana

  35. 35
    ascuns Says:

    diana ti-o tot asa
    esti o superba si nu te lasa sa te lasa sa te jigneasca veronica cu cristina cum vor
    el

    veronica vrea sa sa dea ceea ce nu este
    se crede prea superioasa fata de toti concurenti de acolo
    cand ea defapt e…
    ):)):))))))::)):)))

  36. 36
    anonim Says:

    diana e cea mai prefacuta fata din concurs…stiu k va kstiga concursul ptr k pakleste lumea cu fata aia de mironosita proasta,ciobanita naibii:)) a kstigat concursul de frum,ce sa zic?si acum se crede frumoasa lu’peste,da ea n u vede k e grasa k o vak…sunt fete mai frumoase in ksa kre merita sa kstige concursul de frum(cum ar fi alexandra sau cristina)…..o urasc e o prefacuta si nu il iubeste pe kp chel:)) ea vrea doar premiul si atat o sa vedeti k pana la anu’ se despart pun pariu pe ce vreti voi
    parerea mea este k dak elena si bogdan ramanea in concurs sg ei erau kstigatorii sau dak relatia dintre vlad si veronik rezista sunt sg k ei kstigau..asa cum e vero da ea e cea mai desteapta de acolo,are un comportament de invidiat nu va mai luati de ea ba astia de pe blog k oricum vero a fst cea mai tare din concurs..pt ea ma uitam la emisiune iar acum k a iesit ma uit ptr cristina.pakt k nu e asa votata k tarank asta…fa esti de 9 luni in concurs si tot nu ti-ai schimbat dialectul ala de ciobanita:))

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free