Conflict intre doamna Lacramioara si Brandusa


brandusa lacramioara 30.01De curand un nou conflict a aparut in casa Nora pentru mama 4, intre doamna Lacramioara si Brandusa. Concurenta Lacramioara a fost deranjata de afirmatia Brandusei, conform careia Vlad nu ar fi pregatit pentru casatorie, iar de la acest lucru a pornit totul.

Vadit suparata de cele spuse de Brandusa, doamna Lacramioara a declarat “eu cred ca Brandusei ii place de Vlad, dar nu-i place de mine.”

Referitor la ipoteza in care Brandusa si Vlad ar forma un cuplu, doamna Lacramioara a adoptat atitudinea doamnei Mihaela, sustinand faptul ca acestia nu sunt compatibili, iar daca acest lucru s-ar intampla “as pleca cu targa de aici”.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale neintelegerii dintre doamna Lacramioara si Brandusa?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Conflict intre doamna Lacramioara si Brandusa”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    geany bc Says:

    ce fata are zdreanta de lacramioara ce urata si cu fisu ala din barlad saraciile dr*cu cu vladut

  2. 19
    andreica gogu Says:

    stimata doamna Toader, aceasta emisiune nu este un show marital ci este un show social, care ne ofera imaginea unui moderator deconspirat de Veronica, atunci cand a afirmat ca voturile sunt date si de cei din staful emisiunii si mai ales dirijate (ii am martori pe cei din familie ca am spus lucrul acesta de mult, si asta pentru ca aveti sociologi care judeca perfect ce structura sa ramana in casa pentru a avea stari conflictuale, logic); va va fi greu sa admiteti dar sunt momente cand starea din casa va depaseste ( daca nu ma credeti dati inapoi si vizionati discutiile conflictuale inainte de iesirea doamnei Maria din casa , cand Veronica a afirmat ” veti vedea voi ce am sa va fac in viitor” ( ati admis-o cumva pe post de scorpie, de ciripitoare); din alt punct de vedere sunt de-a-dreptul oripilat de comportamentul mamelor, carora le admit dorinta de asi proteja odoarele sau pe dansele, dar nu realizeaza ca intrarea in conflict creaza o imagine de-a-dreptul disgratioasa; sociologul dvs. cred ca ar putea sa faca o emisiune trasnet numai cu privirea lui Veronica (un studiu de caz perfect)

  3. 18
    alin Says:

    lacramioaro dute fa la stana ca esti pisata toata
    sa te f*t in gura shi pe tine shi pe fitu asta al tau ingraty maimutele dreacu prostilor

  4. 17
    alin Says:

    sunteti celwe mai proaste femei posibile vazute la tv
    pacat ca lumea nu se afirma cum gandesc

  5. 16
    Nimeni Says:

    sincera*

  6. 15
    Nimeni Says:

    Brandusa este realista ,sncer si inteligenta!Lacramioara este o ingrata care ia decizii in locul fiului ei!Bravo branda ,nu te lasa calcata in picioare ca nu meriti!

  7. 14
    lumicristiana Says:

    este un concurs si e normal ca d-na lacramioara sa lupte sa castige ca din cauza asta a venit; brandusa este o fata de careia ii place cearta si se crede ceea ce nu este; vrea sa iasa in evidenta prin gura mare pe care o face;RUSINE!!!

  8. 13
    rebecca Says:

    sunt pro brandusa….nu pot sa o sufar pe betiva asta de lacramioara…bleah….si fisu la fel…si mai bleah…..am senzatia ca toti concurentii nu stiu sa raspunda….adica nu au replica potrivita cand li se da un contrargumentu..da niciunu nu stie….poate veronica aia o mai scalda da restu nu se descura din punctu asta de vedere si au multe de pierdut.de ex:diana.
    in fine aici era altu subiectu ;) )….oricum pro brandusa….chiar as vrea sa intre si parintii alinei in direct sa vedem ce parere au…le convine situatia>??ar fi chiar ciudat sa le convina….iar sunt off topic…:P…..lacramioarei ii e frica sa nu o influenteze brandusa pe alina si sa il lase pe vlad si astfel sa riste sa piarda concursul :)

  9. 12
    ppaus Says:

    “Doamna ” Lacrimioara are o strategie f bine pusa la punct, bravo Brandusei ca e fata desteapta si ca a citit-o. Aceasta “doamna ” tot le intreaba pe fete cine sunt ele dar ea cine e? Vai de capul ei…imi este sila cand o aud.

  10. 11
    dadada Says:

    Bravo brandusa pune-o la punct pe aceasta….(.oricum numa doamna nu). zii ca ii zici bine.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free