Conflict intre doamna Lacramioara si Brandusa


brandusa lacramioara 30.01De curand un nou conflict a aparut in casa Nora pentru mama 4, intre doamna Lacramioara si Brandusa. Concurenta Lacramioara a fost deranjata de afirmatia Brandusei, conform careia Vlad nu ar fi pregatit pentru casatorie, iar de la acest lucru a pornit totul.

Vadit suparata de cele spuse de Brandusa, doamna Lacramioara a declarat “eu cred ca Brandusei ii place de Vlad, dar nu-i place de mine.”

Referitor la ipoteza in care Brandusa si Vlad ar forma un cuplu, doamna Lacramioara a adoptat atitudinea doamnei Mihaela, sustinand faptul ca acestia nu sunt compatibili, iar daca acest lucru s-ar intampla “as pleca cu targa de aici”.

Care credeti ca sunt adevaratele motive ale neintelegerii dintre doamna Lacramioara si Brandusa?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Conflict intre doamna Lacramioara si Brandusa”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Dadalutza Says:

    Sa o pupatzi toti cei care comentati undeva pe Brenda. Ea e cu adevarat o diva. Stie ce vrea de la viata. Nu e o rusine sa lucrezi in cazino si nici sa ai o relatie cu un barbat insurat. Important e viitorul si acesta va fi unul stralucit pentru ea, pt ca stie ce inseamna greutatile vietii si nu e crescuta in puf.Din contra de o astfel de nora ar avea nevoie mamele, care sa se poate descurca in orice situatie. Capul sus Berenda! Moldovencele se descurca in orice situatie si au fost si vor fi mereu cele mai iubite femei.

  2. 9
    Mada Says:

    am omis virgula dintre Lacramioara si Brenda

  3. 8
    Mada Says:

    In comparatie cu d-na Lacramioara Brenda este o ,, sfanta,, .

  4. 7
    ana Says:

    s-o pupati voi undeva pe Brindusa, cei care o criticati

  5. 6
    oana din olt Says:

    Nu stiu de ce o mai tin pe Brandusa in casa,nu stie sa lege nici 2 cuvinte.N-are deloc vocabular. Nu ii este rusine,sa se poarte asa cu toti telespectatorii si cu mamele…

  6. 5
    oneone082 Says:

    e logic ca nimeni nu o vrea pe brandusa ca nora……ea inca crede ca va gasi un baiat care sa ii stea la picioare..dar mai intai sa se uite in oglinda…….si sa se intrebe daca ea va placea la vreun baiat……???!!!eu una daca as fi baiat mai bine as ramane singur toata viata decat sa am asa ceva langa mine…d-na lacramiora e o d-na cumsecade…tot respectul…i-a dat lui vlad o educatie aleasa….vaiiiiii>…………cand dormea brandusa trebuiau toti din casa sa vb pe ” mute”?????nu ii este rusine??????

  7. 4
    oneone082 Says:

    eu cateodata chair schimb canalul pentru ca nu o mai pot vedea pe brandusa…pur si simplu raspunsurile ei…………gesturile si comportamentul ei sunt pur si simplu de neconcepout……….

  8. 3
    george Says:

    neitelegerile celor doua au pornit de la faptul ca brenda o sustine pe alina iar vlad si lacrimioara nu sunt de acord cu acest lucru.Sunt convins ca brenda nu il place pe vlad si a spus lucrul asta de la inceput.

  9. 2
    cip Says:

    Taberele din care fac parte si repozitionarea lor…

  10. 1
    Ionut Says:

    Brindusa fata de CAZINOU trecura prin toate ipostazele vietii dela casatoria cu un barbat insurat la cel de si a dori dragoste mereu si se vede din toanele ei isterice.AU DREPTATE MAMELE SA O REFUZE CA NORA.Aceasta femeie ca asa este dupa ce a trait cu diferiti barbati si se si mai lauda cit s*x a facut. Rusine.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free