Mamele nu au o parere prea buna despre Alexa


alexa 30.01Desi intrata de curand in casa Nora pentru mama 4, concurenta Alexa nu a lasat o impresie tocmai buna mamelor, acestea avand mai multe comentarii legate de comportamentului ei.

Doamna Paula a fost de parere ca Alexa “se da mata blanda”, dar nu este chiar asa.

Majoritatea mamelor considera ca Alexa se rasteste  si uneori este rautacioasa.

De ceva vreme, doamna Mihaela a fost foarte suparata pe Alexa, sustinand ca aceasta a dorit sa se razbune pe ea in momentul in care a afirmat ca Ionut este un baiat urat.

Alexa a recunoscut ca a fost putin rautacioasa in acea clipa, deoarece a fost deranjata de momentul in care s-a vorbit despre ea in emisiune, dar si-a cerut scuze fata de doamna Mihaela, iar aceasta a iertat-o.

Ce parere v-ati creat pana acum despre Alexa?

Articol realizat de Raluca Neagu

19 comentarii la “Mamele nu au o parere prea buna despre Alexa”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 19
  mari Says:

  vreau sa va spun ca in data de astazi 16 02 2010 a intrat o doamna in direct o anume adina care a fost tratata foarte urat atunci cand a spus un adevar,anume cand a avut discutia intre Vlad D Lacramioara si fata cea noua ALICE cand vb si au intrbato e adevarat ca ai spus ca esti um pic agresiva? iar ALICE araspuns in felul urmator :da sunt dar in alt sens al cuv ,adicatac tac dar pana la urma……..atunci D Lacramioara a spus “”"”"”ACICI E BINE SA FI AGRESIVA CATEODATA”"”"”"” va rog recunoasteti ca altfel va pierdeti credibilitatea si telespectatori. mari din brasov

 2. 18
  Nimeni Says:

  suport*

 3. 17
  Nimeni Says:

  Este urata si prefacuta!In emisiunea de noapte abia scoate un cuv,iar in emisiune comenteaza despre toata lumea!E vai de ea! nu o siport!nu are ce cauta la npm!

 4. 16
  veorica Says:

  Alexa mi se pare o fata tare draguta si la locul ei

 5. 15
  elena adriana Says:

  vreau sati spun ca nari trebui sa fi asa ,pentru ca esti foarte tacuta,dar asta nu sewmnifica ca esti buna.

 6. 14
  rosu Says:

  Fetele sunt rautacioase cu Veronica deoarece este puternica si au un scop.
  Brindusa, este de aemenea o fata care stie ce vrea dar prin comportamentul ei, citeodata obraznic, si-a cistigat prietene la fel ca ea, sau mai prostute ca si Diana. O fata de despre care am personal o buna parere este Alina.
  Despre aceasta serie am o parere mai buna decit despre celelalte serii tocmai datorita Veronicai si Alinei. Daca pleaca Veronica, cred ca emisiunea nu mai are valoare pentru mine

 7. 13
  rebecca Says:

  vai de capul ei…chiar are un ochi mai mic si unu mai mare =))…vrea sa ii fie bine langa veronica si acum face pe interesanta ….are si ea de spus cateceva =))))))))))))))))

 8. 12
  enelusa Says:

  Alexa este o persoana care se ascunde dupa deget si cred ca spera la Vero savorbeasca pt ea in rest nimic

 9. 11
  mia Says:

  urata cu mari spume, nu stiu unde au gasit o

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free