Brandusa: “Din cauza ta nu m-am impacat cu el, Cristina”


brandusa cristina 30.01Brandusa, concurenta Nora pentru mama 4, a declarat de curand “intre mine si Cristina nu este o relatie de prietenie”, desi mult timp cele doua s-au inteles foarte bine si se considerau chiar cele mai bune prietene in casa.

Tot conflictul dintre ele a pornit din momentul in care Cristina s-a sarutat cu Ionut, lucru care a deranjat-o pe Brandusa. Aceasta a declarat ca “ceva ceva a existat intotdeauna” pentru Ionut si si-a dat seama de sentimentele ei tocmai cand cei doi s-au sarutat.

Brandusa si Cristina si-au adus reprosuri de ambele parti si acuze privind greselile facute in relatia lor de prietenie.

Intr-un moment de maxima sinceritate, Brandusa a recunoscut “Din cauza ta nu m-am impacat cu el, Cristina…cand il sarut pe el, te sarut pe tine”.

Pentru a se apara in fata tuturor acuzelor aduse, Cristina a dorit sa marturiseasca “niciodata nu am destramat un cuplu”.

“Intr-o prietenie adevarata nu o sa intervina niciodata un barbat” a fost concluzia Alinei, care s-a dovedit a fi foarte inteleapta.

In acest conflict, majoritatea mamelor, tin sa-i dea dreptate Cristinei…voi ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Brandusa: “Din cauza ta nu m-am impacat cu el, Cristina””

  1. 9
    Florin Says:

    si app cand le aud ca au venit la emisiunea asta ptr ca sa isi gaseasca jumatatea imi vine sa ma iau cu mainile de par sa ma arunc de la etaj ….. ale draq handicapate zici ca sunt in carucior si nu pot gasii afara jumatatea … inseamna ca nu sunt capabile …. ele nu sunt akolo ptr premiu :(

  2. 8
    Florin Says:

    pe astea doua nu le pot suporta ….. sunt inganfate si au un caracter in asa fel incat cand le vad la televizor imi vine sa pun mana pe telefon si le fac in ultimul hal …… mai ales spuiata aia de Cristina zici ca e un cazan de rufe nu are ce manca acasa si face atatea figuri in emisiuni mama mama … vai de mama ei

  3. 7
    Nimeni Says:

    Chiar daca le admir pe aman2 tin partea cristinei!N-au venit la em ca sa isi faca prietene..ci sa incerce o posibila relatie!

  4. 6
    enelusa Says:

    brenda spune ceva in genul nici cu mine nici cu tine ,nu suporta sa nu fie ea mai presus decat alti chiar si decat Cristina.Mie imi place de Cristina si cred ca se potriveste mai bine cu Ionut decat Brenda

  5. 5
    mia Says:

    grasuna si slabutza…cuplul perfect:))

  6. 4
    Anca Says:

    Aici..vorba Alinei : ” Daca chiar exista o prietenie , acestea nu se mai certau pentru un baiat ” . Impacati`va !!!! NU MERITA !

  7. 3
    george Says:

    eu cred ca cristina trebuia sa isi dea seama din atitudinea brendei ca ea il plac e pe ionut,dar cred ca a exagerat putin.

  8. 2
    sory Says:

    ii dau dreptate brandusei,cristina nu trebuia sa se sarute cu ionut daca era o prietena adevarata.daca eram in locul brandusei nu mai vorbeam deloc cu ea,pana aici a fost prietenia lor si imi pare foarte rau.eu ma regasesc in brandusa pt ca eu sunt la fel zic totul pe fata.brandusa te sustin pana la sfarsit.multa bafta

  9. 1
    Daniela Says:

    Si eu tot Cristinei ii dau dreptate…Daca Brenda nu mai are sentimente pentru Ionut sa nu se mai indragosteasca nimeni de el pentru ca a fst cu ea?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free