Doamna Lacramioara nu si-o mai doreste pe Alina ca nora


alina lacramioara 30.01Desi cuplul format din Alina si Vlad, concurentii Nora pentru mama 4,  s-a destramat, Alina declara in continuare ca isi doreste o relatie cu fiul doamnei Lacramioara, pe care sustine ca il iubeste.

“A fost o relatie stresanta pentru amandoi” a afirmat doamna Lacramioara, care nu si-o mai doreste pe Alina ca nora, la fel cum nici Vlad nu si-o mai doreste ca iubita.

Doamna Lacramioara este deranjata de atitudinea Alinei in legatura cu Vlad si o considera ca fiind singura vinovata de destramarea cuplului.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara nu si-o mai doreste pe Alina ca nora?

Articol realizat de Raluca Neagu

16 comentarii la “Doamna Lacramioara nu si-o mai doreste pe Alina ca nora”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    alina Says:

    da si-a dorito?

  2. 15
    lili Says:

    Parerea mea este ca dna Lacramioara prea il dadaceste pe Vlad si nu-l lasa sa-si ia viata in mainile lui. Cred ca nu ar trebui sa se bage deloc sa-l lase sa decida el ptr ca nu-i face bine.In legatura cu Veronica,mi se pare o persoana perversa,nesincera,lingusitoare…Iar Vlad este un tip arogant,plin de sine,orgolios,nu stie sa asculte pe cei din jur,ba chiar le imune sa gandeasca ca el.Mi se pare ca nu a placut-o de la inceput pe Alina,doar a agitat apele,i-a dat impresia ca este acceptata de cei doi.Poate a fost o razbunare din trecut,o iubire esuata.

  3. 14
    mihaela Says:

    doamna lacramioara nu ar trebui sa se bage intre alina si vlad….nu e delok bne…

  4. 13
    Nimeni Says:

    Mda…Nici eu nu sunt de acord ca alina si vlad se potrivesc,dar nici lacramioara nu este normala:P Lacramioara nu ar trebui sa ia decizii in locul fiului sau!El e liber sa isi aleaga ce fata ii place fie ca ii convine mamei sau nu!Lacramioara il influenteaza mult pe vlad in rau,Iar vlad e pampalau ca se ia dupa ea si sta numai dupa fusta mamicii!praf si pulbere

  5. 12
    elena adriana Says:

    EU CRED CA LA D-NA LACRAMIORA IAR TREBUI O NORA CA BRINDUSA CA SA O FACA SA JOACE CA PE SIRMA ,PENTRU CA IA NU FACE DE ALINA .CA ALINA NO SA GASEASCA IA NORA.ESTE O FEMEIE CARE SE VEDE DE LA O POSTA CAI PLACE BAUTURA SI DISTRACTILE , SI CEARTA,IN REST NUI BUNA DE NIMIC

  6. 11
    mia Says:

    urata i lacramioara asta

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free