Valentin i-a cerut mana Dianei de la tatal ei


valentin diana 30.01De ceva timp Dianei ii este frica de faptul ca familia ei nu va fi de acord cu Valentin, mai exact de cand a primit un bilet, in care scria “te-ai cam grabit cu logodna”, Diana a trait mereu cu teama ca tatal ei nu este de acord cu logodna dintre ea si Valentin.

La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, domnul Vasile, tatal Dianei a vrut sa intre in legatura directa pentru a clarifica lucrurile. Acesta a tinut sa-i reaminteasca Dianei ca mereu i-a respectat deciziile si a declarat ca la fel va face si de aceasta data.

“Logodna este un lucru important la care ar fi trebuit sa fie prezenti si parintii” au fost cuvintele domnului Vasile, in urma carora Valentin s-a simtit dator sa-i ceara mana fiicei sale.

In urma gestului lui Valentin, cei doi au primit binecuvantarea din partea tatalui Dianei, iar aceasta a rasuflat usurata si s-a aratat foarte fericita.

Se pare ca nu doar familia ei, sustine cuplul Valentin-Diana, ba mai mult decat atat acestia au foarte multi admiratori si sustinatori, la Finala Saptamanii din 29 ianuarie 2010, cei doi primind mai multe cadouri si mesaje de sustinere.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la “Valentin i-a cerut mana Dianei de la tatal ei”

  1. 10
    elena adriana Says:

    buna ,ma numesc elena adriana si sint din spania,vreau sa-ti spun diana ca esti o fata de nota 10. va urmaresc de aici din spania .asi vrea sati spun ca nu meriti ca sa fi criticata de d-na lacramiora si veronica,se vede ca sint persoane foarte rele.si nu imi place cind d-na gabriela cam ridica tonul cind vorbeste cu tine. eu sint ardeleanca dar daca cineva ma calca pe picior sia mincat omenia cu mine.eu sint ferm convinsa ca si in sufletultau ai ceva ,dar nu poti sa zici.vreau sati mai spun ca ai un TATA de milione,am ascultat cind a intrat in direct si am plins cind am vazut ce spune.CHIAR DACA SINTEM ARDELENI SI TRAIM LA TARA AVEM DE O MIE DE ORI MAI MULT CAP SI INIMA MAI BUNA CA ALTI.ITI DORESC SA FI FERICITA IN VIATA DIANA SI AR TREBUI SA INVETE SI CEILATI CE INSEAMNA SA AI CEI 7 ANI DE ACASA,PENTRU CA TU AI FOST EDUCATA CU BUN SIMT.UN SINCER SALUT DIN ALICANTE ….SPANIA

  2. 9
    antica teodora Says:

    chiar imi place de diana…dar e un pic kam mincinoasa si intoarce lukrurile ka sa iasa intotdeauna bine…dara nare nimika…tineo tot asa tot imi placi

  3. 8
    miha Says:

    buna, numele meu este mihaela, si momentan locuiesc in italia.pot sa spun ca am urmarit npm4 inca de la inceput.favorita mea din casa este, DIANA…o frumusica de fata,sper din tot sufletul sa castige aceasta competitie.ma bucur ca au iesit din casa elena…dna maria….chiar ma saturasem sa ii tot vad certandu-se.de restul concurentilor nu pot sa afirm mai nimic..chiar nu stiu ce cauta in casa.recunosc ca de cand au intrat concurenti noi in casa, nu va mai urmaresc..dar aproape zilnic intru pe site-ul npm.gabriela esti o scumpa si o frumoasa.sper sa nu va opriti aici, sa fie si alte editii npm,bafta multa dianei!!

  4. 7
    Adriana Says:

    A fost frumos momentul :) emotionant

  5. 6
    dragan ana maria Says:

    Va rog sa-i trasmite-ti lui Diana si lui Vali k de dragul lor ma uit la tv si le doresc multa sanatae si sa fie asa toata viata si casa de piatra. Sa faca un bebe sa mai vedem si noi un botez . Si sa nu se mai baga in seama cu lacramioara k eu una nu pot sa o sufar de cand am vazut-o beata. Nu este frumos din partea ei sa fie asa ce exemplu sa la fetele din casa.

  6. 5
    Elena Says:

    foarte frumos din partea lui Vali sa-i ceara mana Dianei. A respectat traditia poporului.

  7. 4
    MIA Says:

    FELICITARI VALENTIN.
    TE RUGAM SA AI GRIJA DE DIANA,.

  8. 3
    cip Says:

    Nu stiu ce a inteles Diana din cate i-a spus tatal ei, dar un lucru i-a transmis sigur: ca nu este de acord cu logodna, ca este ultimul moft pe care il face venind sa vorbeasca cu ea la telefon, si ca va respecta decizia ei in caz ca alesul va fi Valentin, dar daca nu simte ca acesta este sa nu mearga mai departe deoarece stie ca nu-i lipseste nimic din punct de vedere financiar. A mai adaugat printre randuri ca daca va fi sa fie Vali daca lucrurile nu merg bine, responsabilitatea este in totalitate a Dianei si ca trebuie sa se maturizeze si sa-si asume hotararea luata, dansii fiind oameni respectabili, care tin la traditii si la relatiile cu cei din jur.

  9. 2
    george Says:

    il feliocit pe vali ca a avut curajul sa o ceara de la tatal ei care se stie ca este un om mai conservator.Le doresc casa de piatra si multa fericire

  10. 1
    IULIAN Says:

    SINCERE SALUTARI TUTUROR CELOR DIN CASA..
    SUNT UN FAN ,,NORA PTR MAMA,, AM NOPTI IN CARE PUN CEASUL SA SUNE DOAR PTR A VIZIONA ACEASTA ,,EMISIUNE,, IMI PERMIT ASTA DEOARECE AM UN PROGRAM LIBER ,,un somer fericit,,. VA SCRIU DIN VALENCIA SUNT UN BARBAT DE 42 ANI…CU UN PROGRAM ,,LIBER DE VIATA)))…divortat DAR FERICIT!!! DACA AS FACE UN CLASAMENT AL PREFERATELOR DIN CASA AR FI 1. VERONICA…ASEMENEA FETE SE NASC ODATA LA 100 ANI…..FELICITARI PARINTILOR EI.!! CINE ARE UN IQ PESTE 80 INTELEGE DE CE SPUN ASTA. .RESPECTE TUTUROR SI UN SINCER SALUT DIN VALENCIA .IULIAN

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free