Ionut a primit un mesaj de la o admiratoare


ionut 28.01madalina admiratoarea lui Ionut copyIonut are in prezent foarte multe admiratoare care il sustin si sunt alaturi de el si de doamna Mihaela.

La Finala Saptamanii din data de 29 ianuarie 2010, Ionut a primit o scrisoare de la o admiratoare pe nume Madalina. Aceasta a dorit sa-i spuna lui Ionut faptul ca il considera un baiat deosebit si ca il sustine. De asemenea Madalina a dorit sa adauge faptul ca nu exista nicio fata in casa care sa-l merite, iar fata care va fi cu el, va fi foarte norocoasa.

Desi Ionut a reprezentat in casa Nora pentru mama 4, un concurent controversat, iubit, dar in acelasi timp si blamat, el a parasit competitia ca un adevarat invingator.

Ce parere v-ati creat de-a lungul timpului despre Ionut?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “Ionut a primit un mesaj de la o admiratoare”

  1. 4
    Madalina Says:

    Da…intr-adevar l-am admirat pe Ionut si urmarind emisiunea de la inceput stiam ce se intampla cu el.Adevarul este ca nu a reusit sa dea peste o fata ca sa il merite cu adevarat.Din pacate cele doua fete Brandusa si Cristina inca nu stiu ce vor…si s-au jucat inconstient cu sentimentele lui.Pacat!

  2. 3
    Elena Says:

    a fost un baiat foate cuminte.De aceea era dorit de toate fetele.

  3. 2
    george Says:

    mie ionut mi-a dat dovada de imaturitate in special in rel cu fetele.Spunea ca ii place brenda dar el s-a dat la alexandra si apoi la cristina iar apoi din nou la brenda.

  4. 1
    cip Says:

    Din ce scrie se pare ca desi este o admiratoare a lui Ionut, nu prea stia ce se intampla cu el, si nici nu dorea sa-l cunoasca. O fi vreu fotomodel…sau o poza retusata a Brandusei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free