Doamna Daniela – Mama Saptamanii (29 ianuarie 2010)


daniela mama saptamanii 30.01La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, doamna Daniela a obtinut, la fel ca si saptamana trecuta, titlul de Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 64,8% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul mamelor, s-a clasat doamna Valeria cu un procent de 22,6%.

Cele doua mame protejate s-au aratat foarte multumite si fericite de aprecierea publicului in ceea ce le priveste.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Daniela este atat de votata de catre telespectatori?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Doamna Daniela – Mama Saptamanii (29 ianuarie 2010)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    danuta Says:

    …este aleasa mama saptamanii,pentru ca se asorteaza foarte bine cu genul de muieri care se uita la emisiunea asta,ca doar nu ar fi putut sa fie aleasa Mihaela,care arata si era cel mai aproape de calitatea de doamna…si probabil si pentru ca a declarat ca pe ea nu a interesat-o copilul …ca l-a crescut o matusa sau bunica,de aceea probabil ca nici nu o intereseaza ca s-ar putea indragosti de o pr*stitituata de prin Moldova…bani sa iasa!

  2. 27
    tina Says:

    thu esti de mahala din schela ,dute in padure la crihala

  3. 26
    adyy Says:

    doamna Gabriela va rog frumos nu mai tineti cu Lacramioara,Vlad,Veronika va rog mult ca mor cu inima si am decat 23 ani va multumesc mult sunt cei mai parsivi din casa VA MULTUMESC

  4. 25
    delia Says:

    sunt curioasa ce va raspunde cristina diseara la intrebarea pe care ia puso d gabriela. este adevarat ca ar face un cuplu de conplezenta in casa? sau aratat dimineata filmari cu cristina in care spune ca sar cupla cu cineva doar pt concurs, sai fie rusine. cu asta sia dat arama pe fata. asta e. pacat pt ca mia placut mult de ea dar se pare ca este o materialista. banii nu aduc fericirea. chiar daca este doa un concurs ,eu zic ca cu sentimentele nu trebuie sa ne jucam. a stricato brandusa asta pe cristina de numa. nesimtita de brandusa ce tupeu . datiii o punga.

  5. 24
    delia Says:

    mia placut aseara cand doamna lacrimioara a intrebato pe d daniela ce are cu ea si cand a jicnito . dar doamna daniela sa pierdut si nu a stiut ce sa zica pt ca nu a avut ce. incepe sasi arate adevaratul caracter. un caractr urat la fel ca al brandusei. azi dimineata a recunoscut ca nul iubeste pe costi. nici nu o sal iubeasca. ei i plac barbatii care o toaca de pereti. costi e un baiat cu mult bun simnt si imi pare rau ca brandusa se foloeste de el si el nusi da seama. sau cine stie , poate se folosesc reciproc pt a ramane in concurs. ma bucur ca veronica i spune la brandusa si la cristina tot in fata. adevarul ca veronica le da exemple clare si le spune exact cum fac ele dar brandusa cand i sai spuna ceva nu are mare lucru. azi dimineata cand a plans veronica am plans si eu cu ea pt ca are dreptate. in casa trebuia sa fie caldura si dragoste nu atata ura si scrirba pe care le face brandusa. va zic eu ca ea e tot raul acolo. daca ar iesi afara brandusa as avea un orgasm de fericire. imi pare rau ca nu toata lumea vede rautatea din ea. ese o femeie rea si invidioasa. daca ar iesi ea afara ceilalti sar intelege mult mai bine si sar forma mai multe prietenii ,darr

  6. 23
    Maria Says:

    Vai Doamna in cine te-ai putut regasi…salveazati fiul …peste doua saptamani …il cifuleste Brandusa si trimie inimioare la ceilalti doi …plecati….este o persoana cu un caracter foarte prost si ea si ,,secretara ei”….

  7. 22
    titel Says:

    Intrebare pentru GABRIELA CRISTEA,,,,,
    ARE CURAJUL SA JURE PE BIBLIE CA VOTURILE NU SANT TRUCATE.
    FAC PARIU CA DJ. VA FI NOMINALIZATA vero…lacramioara sau vlad VOR FII PROTEJATI MAI ALES CA VERO SA CERUT SA FIE VOTATA FAC PARIU CA IESE NORA SAPMTAMANI SAU lacra >>mama sapta,,,,,,,
    NU VA MAI BATETI JOC DE TELESPECTATORI……tucilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  8. 21
    lili Says:

    Bravo doamna si baiatului dumneavoastra.Imi place tare ce a spus domnul Isache,le-a dat peste nas nehranitilor,poate era bine si un cos cu paine sarmanii…sau o oala de sarmale,ii fac sa savureze. Familie frumoasa,alaturi voua Brenda,cu multa dragoste.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free