Doamna Daniela – Mama Saptamanii (29 ianuarie 2010)


daniela mama saptamanii 30.01La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, doamna Daniela a obtinut, la fel ca si saptamana trecuta, titlul de Mama Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 64,8% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul mamelor, s-a clasat doamna Valeria cu un procent de 22,6%.

Cele doua mame protejate s-au aratat foarte multumite si fericite de aprecierea publicului in ceea ce le priveste.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Daniela este atat de votata de catre telespectatori?

Articol realizat de Raluca Neagu

28 comentarii la “Doamna Daniela – Mama Saptamanii (29 ianuarie 2010)”

  1. 1
    cip Says:

    Am doar semne de intrebare … Este o persoana care seamana samanta de scandal…

  2. 2
    george Says:

    d-na daniela a inceput sa fie mai intelegatoare cu fetele si nici nu se implica in scandaluri.Dar mi se pare mult prea mare procentul.Oare va fi o noua d-na maria?S-ar putea.

  3. 3
    george Says:

    Diana e o fata c are merita acest lucru.Imi doream sa iasa oricine nora sapt in afara de viroana si alexa.

  4. 4
    Me Says:

    Dragilor, da cine a votat-o pe aceasta doamna???? Va puneti intrebarea??
    E pe ultimul loc?? Dna Valeria este pe primul loc. Prin aceste lucruri nu prea aratati ca sunteti corecti, …. meditati la cele scrise!!!!!!!
    Asteptam corectitudine daca tot privim zilnic emisiunea, nu fictiune!!!!!!!
    De ce la nora saptamanii au iesit bine voturile? Este Diana asa cum trebuia, dar la mama….nici pe departe!!!! Urat!!!

  5. 5
    mike13 Says:

    de catre public? nici intr-un caz! poate de familia ei

  6. 6
    dyna Says:

    ce sa zic si de asta e intrata in casa de 2 sap si e tot mama saptamani eu nu cred asta sunt sigura ca astia de la kanal fac ceva ca sa nu iasa doamna vali care e votata la maxim si pe forum am vb cu mai multe persoane si au aceiasi parere ,oricum doamna vali e o scumpa o femeie cu bun simt nu ca toate gastele de acolo…..

  7. 7
    Mada Says:

    Iese mama saptamanii tocmai pt ca nu este votata de nimeni. Este o forma de manipulare a voturilor. Nu cred ca merita acest titlu.

  8. 8
    Mada Says:

    A primit acest titlu deoarece nu este votata. Este o forma de manipulare a voturilor. Nu cred ca merita acest titlu.

  9. 9
    MIA Says:

    NU CRED IN ACEST REZULTAT.
    TOATE CUNOSTINTELE MELE O VOTEAZA PE DOAMNA VALI SI NU CRED CA ACEST REZUTAT ESTE REAL.
    CRED CA DOAMNA GABRIELA ARE CEVA CU ACEST CUPLU,NU A-TI VAZUT PE CE TON VORBESTE CIND ESTE VORBA DESPRE DIANA ?
    MARE PACAT,DOAMNA GABRIELA.DACA CONTINUATI ASA SA FITI PARTINITOARE CU UNII CONCURENTI O SA PIERDETI FOARTE MULTI TELESPECTATORI.

  10. 10
    Dorulet Says:

    Nu cred ca sondajul este corect, eu si prietenele mele am votat-o pe doamna Vali si nu cred ca doamna Daniela s-o fi intrecut!! Cred ca se doreste ramanerea in concurs a lui Costi!

  11. 11
    Dorulet Says:

    Nu cred ca sondajul este corect. Eu si prietenele mele am votat-o pe doamna Vali si nu cred ca doamna Daniela s-o fi intrecut!! Cred ca se doreste ramanerea in concurs a lui Costi!

  12. 12
    Dadalutza Says:

    este o persoana introvertita care seamana scandalul….crede ca poate fi costi vreun print…nici pe departe.e olteanca si ii sta in caracter sa fie asa.cat despre costi nu e altceva decat un obez.

  13. 13
    camy Says:

    ce face aceasta femeie de iese mama saptamanii? pentru ce merite?
    sau poate face obezul de fisu ceva?face ca eu nu vad.DOAMNA VALI MERITA SA IASA PE PRIMUL LOC

  14. 14
    coso Says:

    nu imi place de d-na asta ii foarte rautacioasa! d-na incercati sa nu va mai machiati asa tare ,parca sunteti travestit cand va dati cu albastrul ala la ochi.

  15. 15
    isache Says:

    sunt 14 comentari care toti ati votato pe doamna vali ,nu doresc sa fiu rautacios dar de sarbatori la vali si maicasa nu a venit nimeni asta inseamna ca si voturile din partea familiei sunt la fel.SOTIA MEA a lasat afara o multime de prieteni, colegi si o familie numeroasa care ii suntem alaturi.Nu va mai chinuiti cu tot felul de scenari, acceptati realitatea…apropo cine nu are loc de grasimea lui costi sa guste din f—-l lui sa mai slabeasca

  16. 16
    Adriana Says:

    Cu tot respetul dar…cine naiba o voteaza pe asta?

  17. 17
    MIA Says:

    Domnul Isache, intrati si dvs.linga sotie,am observat in emisiunea de la ora 2 ca a intrat in calduri,poate o temperati,o femeie serioasa la virsta dinsei nu se maimutareste in felul acestaa.Spuneti ca a fost votata de telespectatori,pentru ce,ca isi baga degetul in nas ?nimic important nu a facut in casa de cind a intrat,decit cauta saminta de scandal.

  18. 18
    cristina Says:

    numi plc de doamna asta nici nu merita sa iasa mamam saptamani k nu zice nimic nu stiu cine o voateza
    doamna vali i cea mai coarcta si de treaba

  19. 19
    mili Says:

    nu mai aveti subiecte de barfa, ce face doamna asta sau nu este treaba ei si daca este atat de votata de ce va este necaz? fiecare la randul lui a fost nominalizat ca cel, cea mai buna.

  20. 20
    dany Says:

    veronica cea mai tare[castiga concursul]

  21. 21
    lili Says:

    Bravo doamna si baiatului dumneavoastra.Imi place tare ce a spus domnul Isache,le-a dat peste nas nehranitilor,poate era bine si un cos cu paine sarmanii…sau o oala de sarmale,ii fac sa savureze. Familie frumoasa,alaturi voua Brenda,cu multa dragoste.

  22. 22
    titel Says:

    Intrebare pentru GABRIELA CRISTEA,,,,,
    ARE CURAJUL SA JURE PE BIBLIE CA VOTURILE NU SANT TRUCATE.
    FAC PARIU CA DJ. VA FI NOMINALIZATA vero…lacramioara sau vlad VOR FII PROTEJATI MAI ALES CA VERO SA CERUT SA FIE VOTATA FAC PARIU CA IESE NORA SAPMTAMANI SAU lacra >>mama sapta,,,,,,,
    NU VA MAI BATETI JOC DE TELESPECTATORI……tucilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  23. 23
    Maria Says:

    Vai Doamna in cine te-ai putut regasi…salveazati fiul …peste doua saptamani …il cifuleste Brandusa si trimie inimioare la ceilalti doi …plecati….este o persoana cu un caracter foarte prost si ea si ,,secretara ei”….

  24. 24
    delia Says:

    mia placut aseara cand doamna lacrimioara a intrebato pe d daniela ce are cu ea si cand a jicnito . dar doamna daniela sa pierdut si nu a stiut ce sa zica pt ca nu a avut ce. incepe sasi arate adevaratul caracter. un caractr urat la fel ca al brandusei. azi dimineata a recunoscut ca nul iubeste pe costi. nici nu o sal iubeasca. ei i plac barbatii care o toaca de pereti. costi e un baiat cu mult bun simnt si imi pare rau ca brandusa se foloeste de el si el nusi da seama. sau cine stie , poate se folosesc reciproc pt a ramane in concurs. ma bucur ca veronica i spune la brandusa si la cristina tot in fata. adevarul ca veronica le da exemple clare si le spune exact cum fac ele dar brandusa cand i sai spuna ceva nu are mare lucru. azi dimineata cand a plans veronica am plans si eu cu ea pt ca are dreptate. in casa trebuia sa fie caldura si dragoste nu atata ura si scrirba pe care le face brandusa. va zic eu ca ea e tot raul acolo. daca ar iesi afara brandusa as avea un orgasm de fericire. imi pare rau ca nu toata lumea vede rautatea din ea. ese o femeie rea si invidioasa. daca ar iesi ea afara ceilalti sar intelege mult mai bine si sar forma mai multe prietenii ,darr

  25. 25
    delia Says:

    sunt curioasa ce va raspunde cristina diseara la intrebarea pe care ia puso d gabriela. este adevarat ca ar face un cuplu de conplezenta in casa? sau aratat dimineata filmari cu cristina in care spune ca sar cupla cu cineva doar pt concurs, sai fie rusine. cu asta sia dat arama pe fata. asta e. pacat pt ca mia placut mult de ea dar se pare ca este o materialista. banii nu aduc fericirea. chiar daca este doa un concurs ,eu zic ca cu sentimentele nu trebuie sa ne jucam. a stricato brandusa asta pe cristina de numa. nesimtita de brandusa ce tupeu . datiii o punga.

  26. 26
    adyy Says:

    doamna Gabriela va rog frumos nu mai tineti cu Lacramioara,Vlad,Veronika va rog mult ca mor cu inima si am decat 23 ani va multumesc mult sunt cei mai parsivi din casa VA MULTUMESC

  27. 27
    tina Says:

    thu esti de mahala din schela ,dute in padure la crihala

  28. 28
    danuta Says:

    …este aleasa mama saptamanii,pentru ca se asorteaza foarte bine cu genul de muieri care se uita la emisiunea asta,ca doar nu ar fi putut sa fie aleasa Mihaela,care arata si era cel mai aproape de calitatea de doamna…si probabil si pentru ca a declarat ca pe ea nu a interesat-o copilul …ca l-a crescut o matusa sau bunica,de aceea probabil ca nici nu o intereseaza ca s-ar putea indragosti de o pr*stitituata de prin Moldova…bani sa iasa!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free