Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)


diana nora saptamanii 30.01La Seara eliminarilor din data de 29 ianuarie 2010, Diana a fost desemnata ca si saptamna trecuta, Nora Saptamanii cu un procent foarte mare, mai exact de 61% din votul telespectatorilor.

Ea nu s-a aratat foarte multumita de acest titlu deoarece a declarat ca s-ar simti vinovata pentru iesirea din casa Nora pentru mama 4 a doamnei Mihaela si a lui Ionut, pe care i-a nominalizat la fel ca si restul fetelor la rugamintile acestora.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste titlul de Nora Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

36 comentarii la “Diana – Nora Saptamanii (29 ianuarie 2010)”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Adriana Says:

    Mai Mara, esti de-a dreptul penibila…hop si tu cu comentarii aiurea din mintea ta SF,le coci mult? Stai tu langa tatal ei sa vezi cum o voteaza, sau mai bine…stai tu langa MINE sa vezi ca nu o votez? Atat de important e unde si cum a facut facultatea? Mai bine da-ti peste degete ca numai prostii bati cu ele. In fine, felicitari Diana!

  2. 19
    LORENA Says:

    Vai ! ce rau ai plans dupa”frat’ucu”…acum vei avea mai mult timp sa-ti bei “ceiucu” facut de Vali .

  3. 18
    mada Says:

    bravo Diana,esti cea mai frumoasa concurenta si cea mai cu capul pe umeri
    nu prea te potrivesti cu vali,dar este alegerea ta
    succes in viata alaturi de vali

  4. 17
    Stefania Miron Says:

    Ce mult am asteptat aceasta emisiune”Nora pentru mama”! Sint tare dezamagita, in fiecare zi traiesc cu speranta ca se va schimba ceva .Gabriela incearca sa faca ceva dar totul este in zadar.Nici nu are cu cine ; Brindusa si Cristina intruchipeaza prostia omeneasca,Veronica este mai sireata decat o vulpe, Alina arata si se comportac ca o amanta parasita si reiubita si iar parasita,Alexa este pentru decor ,precum Lucian si Costi.Sa nu mai vobesc despre Diana ,care se comporta exact ca o ”Ciobanca” de la stina.Acest ”Flacau intirziat” numit Vlad iar sta mult mai bine intr-un HAREM ,iar mama lui lacramioarape post de contabil ,D-na Valeria este nevinovata ,D-le Daniela si cealalta mama sint in plus .Ma bucur ca am vazut o mama cu multe calitati ,precum D-na Mihaela. Stefania M.

  5. 16
    coso Says:

    felicitari diana ,meriti sa fi nora saptamanii,te pup.

  6. 15
    camy Says:

    BRAVO DIANA SI VALI

  7. 14
    mara Says:

    Cam agramata Diana!Are studii superioare?Urmate la fara frecventa ,sau pe banii taticutului iubit!Despre ce parlamentar vorbea taticul ei?Despre ce vanatoare era vorba?

  8. 13
    maria blaj Says:

    diana si valy ,imi sinteti tare dragi ,v a potriviti de minune ,v a rog din suflet s a nu ascultati rautatile altora ,m ai ales al veronicai ,e o refacut cu zimbetul ei aiurea si v a rog mult s a v a casatoriti l a iesire ,aveti grija si de doamna valentina eu o vad o femei super ,diana ai nuste parinti minunati , v a iubesc mult .

  9. 12
    MIA Says:

    Felicitari Diana.
    Intradevar meriti sa fi nora saptamini. Am plins alaturi de tine cind a intrat tatal tau in legatura telefonica.Ne-am dat seama ca tatal tau este un om nemaipomenit care iti vrea numai binele. BAFTA IN CONTINARE. TE POTRIVESTI CU VALI.

    Foarte frumos cadoul oferit de acea telespectatoare,l-ati meritat.Felic itari si telespectatoarei.

  10. 11
    Zita Says:

    Bravo Diana ,ai meritat acest titlu,iti urez succes in continuare.Cu Vali va potriviti,sper sa va casatoriti.Imi place foarte mult de voi si va sustin din Ardeal,din Targu-Mures.Bafta in continuare!!!

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free