Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4


diana si alexFinala Saptamanii din data de 23 octombrie 2009, a fost plina de suspans si emotii pentru concurentii Nora pentru mama 4. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari, adica sa voteze cate doua fete pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

- doamna Adriana le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Mihaela le-a votat pe Elena si pe Diana;
- doamna Aurelia le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Valeria le-a votat pe Brandusa si pe Cristina;
- doamna Lacramioara le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Maria le-a votat pe Diana si pe Alexandra.

Mama care a dat numele fetelor care sa iasa din concurs a fost doamna Maria, pentru ca a iesit si de aceasta data Mama Saptamanii. Diana si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Dintre cele doua, doar una a putut fi protejata de Bogdan, care a castigat concursul de cantat. Acesta a decis sa o protejeze pe Alexandra, care formeaza in prezent un cuplu cu Laurentiu.

Desi Diana a fost la un pas de a fi eliminata, ea a avut norocul sa se afle printre protejatele publicului si astfel Finala Saptamanii s-a incheiat cu un final fericit.

Care dintre cele doua ati fi dorit sa paraseasca competitia Nora pentru mama 4 si de ce?

30 comentarii la “Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    elena Says:

    doamnelor dupa ce sinteti servite cala botul calului mai faceti si mofturiu va ginditi ca o parte din dv. aveti fete de ce le faceti zile fripte ,ar fi mai bine ca voi sa le gatiti fetelor si sa le pregatiti pt.viitor sa le invatati cum sa pregateasca si cum sa serveasca masa cind au musafiri,rusine sa va fie .observ ca voi alegeti fetele pt,baietii vostrii….cu ce v.a suparat diana si alexandra de le.ati nominalizati ele sint cele mai finute cele mai ascultatoare ,sa nu va para rau mai tirziu pt. ca unele din cuplurile alese pina acum nu o sa dureze prea mult ramine de vazut si o sa va para rau.va rog nu mai influentati baietii referitor la alesul fetelor,in afara de doamna mihaela,care cu adevarat spune ca nu se potriveste cu fiul dinsei brindusa ,aceasta fata stie sa joace bine ca la cazinou face pe vulpea,nu va mai birfiti atit si dati dovada de doamne in adevaratul sens al cuvintului adriana tu nu te baga esti ofinuta chiar daca te,a birfit maria laso in pace nute lua dupa gura lumii stai retrasa lasa,sa vorbeasca cit vor vezi ca acolo in casa nu ai nici o prietena,gindestete ca este un concurs diana,alexandra capul sus va doresc succes mult voua lui adriana ;i fiului ei

  2. 19
    nanu carmen Says:

    ciudat la fel mi se pare si mie
    dupa cum vad sunt multe voturi la maria
    de cand iese maria mama sapt iese si elena nora sap
    pe toate forum. nu prea au multi fani.
    ciudat

  3. 18
    ioana Says:

    si eu sunt deaceiasi parere cu voturile ptr nora saptamini ,nu este deloc frumoasa elena mie numi place nimic la fata aia
    cea mai frumoasa este diana si veronica

  4. 17
    sorinika Says:

    Diana…..esti printre preferatele mele…dar sti vb aceea din popor’lauda de sine nu miroase-a bine’ai aplicat-o si ai picat prost in fata baietilor…..iar dintre mama singura alaturi de tine e d-na mihaela…nasol rau…dar na..omul ce-si face cu mana lui se numeste lucru manual….asta e…..

  5. 16
    sanda Says:

    imi pare bine ca Alexandra si Diana nu au iesit din casa. Nu meritau acest lucru. Alexandra te potrivesti de minune cu Laurentiu. In privinta voturilor mi se pare tare suspect. Diferenta prea mare intre d-na Maria si celelalte mame. Cele 4 ar putea sa plece acasa nu sunt bune de nimic. Eu nu cred in acest procent. Sunt convinsa ca d-na Maria a votato intentionat pe Alexandra. Putea sa tina cont de voturile de saptamana trecuta cand a fost pe locul 4. Chiar toata lumea care se uita la aceasta emisiune voteaza cu d-na Maria si cu Elena?

  6. 15
    sorina Says:

    ca cuplu imi place de ALEXANDRA SI LAURENTIU LE STA FOARTE BINE INPREUNA SUNTETI FOARTE FRUMOSI AMANDOI VA PUP BAFTA MULTA IN CONTINOARE

  7. 14
    sorina Says:

    mie imi place tare mult de diana este o fata de treaba sa se tina tare in continoare sa nu se lase succes in continoare

  8. 13
    Dorel Says:

    FACATURA CU..MAJUSCULE! DE CE NU NE PREZINTA NICIODATA GABI CEEA CE SCRIE PE FOILE DIN PLICURILE EI? A MOTIVAT CA FIRMA DE CENTRALIZARE A VOTURILOR SCRIU F. MIC. BANCURI. ASA A FOST SALVATA SI DIANA!

  9. 12
    nelu Says:

    si mie mi se pare o….facatura cu voturile,este o diferenta prea mare intre primul si al 2-lea loc la mame,ceva nu e in regula ! La fel si cu nora saptamanii nu stiu cine o voteaza asa de mult ca nu e o frumusete pe elena .

  10. 11
    simona Says:

    anda deltov sunt intru totul de acord cu tine

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free