Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4


diana si alexFinala Saptamanii din data de 23 octombrie 2009, a fost plina de suspans si emotii pentru concurentii Nora pentru mama 4. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari, adica sa voteze cate doua fete pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

- doamna Adriana le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Mihaela le-a votat pe Elena si pe Diana;
- doamna Aurelia le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Valeria le-a votat pe Brandusa si pe Cristina;
- doamna Lacramioara le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Maria le-a votat pe Diana si pe Alexandra.

Mama care a dat numele fetelor care sa iasa din concurs a fost doamna Maria, pentru ca a iesit si de aceasta data Mama Saptamanii. Diana si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Dintre cele doua, doar una a putut fi protejata de Bogdan, care a castigat concursul de cantat. Acesta a decis sa o protejeze pe Alexandra, care formeaza in prezent un cuplu cu Laurentiu.

Desi Diana a fost la un pas de a fi eliminata, ea a avut norocul sa se afle printre protejatele publicului si astfel Finala Saptamanii s-a incheiat cu un final fericit.

Care dintre cele doua ati fi dorit sa paraseasca competitia Nora pentru mama 4 si de ce?

30 comentarii la “Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    @d3 Says:

    Mi-a placut cel mai mult de Alexandra. ImI pare rau k a plecat~“`!
    esra foarte frumoasa! mi-ar fi parut rau sa plece si diana si alexandra.
    alexandra era pe primul loc dintre preferatele mele, iar pe al II-lea loc era alina.
    va pup! Gabriela esti foarte frumoasa! te iubesk!!!

  2. 29
    gabitza Says:

    sal!mie imi place f mult de diana .e o draguta , inteligenta si in comparatie cu celelalte nu se afirma prin jigniri si cearta la tot pasul.nu mi vine sa cred ce rele si jignitoare pot fi unele fete si mame din casa.ma refer la veronica care pana vineri imi placea cat de cat dar acum nu mai e deloc printre preferintele mele.ea de la inceput sa laudat mereu ca e cea mai matura din casa………numai ca nu se vede asta deloc.din contra ziceau de alexandra ca e cea mai copila ,e dar e o fata finuta la fel ca diana si mihaela. mie nu mi plac deloc genul de fete la care le pui sufletul pe tava si pe urma merg si striga in gura mare totul ! gen veronica! se iia de elena ca are atac de panica de cristina ca are taica sau cu nervii si tot felul.asta e domnisoara?fetele au gresit ca nu sau uitat la celelate editii sa vada ca in casa nu ai cum sa ai prietene.si sa nu si povesteasca viata personala.

  3. 28
    elena Says:

    Eu nu mai iteleg nimic daca multi chir f .multi osustn pe Diana cum se face ca este a n… saptamana cand iese [nora ] Elena .?

  4. 27
    dydy-kiss20 Says:

    Dupa parerea me nu ar trebui k Diana sa plece si nici Alexandra,Diana ar face cuplul perfect ku Ionut fiind de aceias parere si doamna Mihaela.Ei doi se porivesc de minune.Iar ceea ce o priveste pe Alexandra ea face un cuplu la fel ca al Dianei ku Laurentiu.Ma bukur k nici una din cele doua nu au parasit competitia.

  5. 26
    anca Says:

    diana imi place foarte mult,ar face un cuplu bun cu vali dupa parerea mea,dar cred ca,,isterica,,de liliana i va scoate ochii.Am impresia ca lui liliana i sa urcat la cap pt ca avea o frica inainte sa cunoasca baietii de frica ca nu o va alege niciunul.Dac lui vali i place de ea sai fie de bine,dar nu cred ca va rezista acest cuplu pana la final.

  6. 25
    anca Says:

    o fata care este mandra de ea,umbland cu un barbat insurat nu o mai poti numi pe nume.
    imi pare rau pt ea ca nu stie sa joace,isi da tot ce are ea mai bun adica NIMIN BUN.pacat de ionut pt ca sigur va suferi daca ajunge sa puna suflet in aceasta relatie.

  7. 24
    rosca Says:

    cea mai placuta fata este DIANA ,educata si frumoasa Eu mai cred ca fetele rele au mai mult noroc in ziua de azi . N u mai votati pe B rindusa poate iese din casa si scapa lumea de ea. N u stie sa scota doua vorbe logice, numai aberatii.A mai avut si amant insurat cu copii vai de ea si mai este si foarte mindra de ea

  8. 23
    rosca Says:

    si eu cred ca este ceva la mijloc de o voteaza pe elena ,pentru ca nu este perfecta , mai sunt si alte fete frumoase si la locul lor,,,,,,,,,,,iar brindusa esteeeeeeeeeee vai de ea .pacat de baiatul ala

  9. 22
    anda deltov Says:

    Elena, Nanu, aveti dreptate . Nici un vot nu este corect acolo in casa. Nici pentru cum au gatit fetele, nici pentru cum s-au prezentat la prestatia artistica. Am un gust amar deja pentru tot ce se intampla acolo in casa. Nu stiu de ce dar cred ca totul se manipuleaza , chiar si aceste conflicte care sunt atat de puerile ca substanta. Si acum ca si de alte dati totul porneste de la mame. La prima vedere am crezut ca vom scapa de mahalagisme si va fi un concurs in adevaratul sens al cuvantului, concurs ce se va ridica macar cu o treapta mai sus fata de precedentele. Sigur ca unde sunt femei multe se nasc discutii dar oare aceste doamne care trebuie sa fie un exemplu pentru fete si fii lor nu gasesc solutii pentru aplanarea acestor porniri instinctuale (sa nu spun animalice) ? Ele ar trebui sa vina cu propuneri ca sa antreneze fetele in actiuni de unde sa poata scoate de la ele ce e mai bun si mai frumos . Sigur ca daca stau mereu la cafea si la tigara maruntesc tot in jurul lor si apar conflicte care ne arata tot ce-i mai urat la un om. Aceste mame ar trebui sa le arate fetelor ce inseamna toleranta, intelegerea, buna vointa si respectul , nu orgoliul dus pana la limita , reaua credinta si suspiciunile, lipsa de umilinta si proasta crestere. Cand se fac selectiile pentru intrarea in casa cred ca ar trebui adus si un psiholog si un psihiatru pentru ca cei selectati sa fie apti sa traiasca intr-o colectivitate unde sunt caractere si temperamente diferite si mai ales sa fie apti pentru regimul care li se ofera timp de 8-9 luni cat vor sta acolo in casa .

  10. 21
    elenyta Says:

    mamele au facut o nedreptate ca le-au votat pe ele ptr.ca mai sunt si alte fete,sa nu mai mearga pe principiul ca sunt protejate,nu prea inteleg de ce iese numai elena nora saptamani cred ca este o facatura

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free