Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4


diana si alexFinala Saptamanii din data de 23 octombrie 2009, a fost plina de suspans si emotii pentru concurentii Nora pentru mama 4. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari, adica sa voteze cate doua fete pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

- doamna Adriana le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Mihaela le-a votat pe Elena si pe Diana;
- doamna Aurelia le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Valeria le-a votat pe Brandusa si pe Cristina;
- doamna Lacramioara le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Maria le-a votat pe Diana si pe Alexandra.

Mama care a dat numele fetelor care sa iasa din concurs a fost doamna Maria, pentru ca a iesit si de aceasta data Mama Saptamanii. Diana si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Dintre cele doua, doar una a putut fi protejata de Bogdan, care a castigat concursul de cantat. Acesta a decis sa o protejeze pe Alexandra, care formeaza in prezent un cuplu cu Laurentiu.

Desi Diana a fost la un pas de a fi eliminata, ea a avut norocul sa se afle printre protejatele publicului si astfel Finala Saptamanii s-a incheiat cu un final fericit.

Care dintre cele doua ati fi dorit sa paraseasca competitia Nora pentru mama 4 si de ce?

30 comentarii la “Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4”

  1. 1
    elena Says:

    ma bucur ca nu a iesit nimeni,as fi preferat sa paraseasca competitia diana pt ca nu are cuplu

  2. 2
    george Says:

    mi-as fi dorit sa plece diana ca sa nu mai aiba d-na mihaela pe cine sa protejeze si sa scape brandusa de concurenta.

  3. 3
    bella Says:

    MAMELOR VA ROG, AVETI GRIJA DE DIANA. AM 2 BAIETI MARI SI DIN TOATE FETELE DIN CASA PE DIANA MI-AS DORIO DE NORA. STITI CE M I SE PARE ARANJAT? FAPTUL CA D-NA MARIA SI URATICA (SCUZE) DE ELENA IES MEREU PE PRIMUL LOC. NU CRED. NU CRED SI PACE. SUNTEM MULTE FANE ALE EMISIUNII, TOATE O VOTAM PE DIANA, NICI VORBA SA O VOTAM PE ELENA SI TOTUSI ELENA ESTE PRIMA. NU CRED.

  4. 4
    fany Says:

    si eu sunt deacord cu bella,nu cred in voturi,totul este aranjat. de ce iese numai d-na maria mama sapt. ca toate mamele sunt ok.?nu stiu cine o voteaza pe elena, scuze ,dar nu e faina deloc.diana este cea mai frumoasa si mai desteapta.ce daca nu are cuplu?nici celalte cupluri nu sunt stabile,asa ca are timp sa-si faca cuplu.diana veronica si alexandra sunt cele mai tari. va pup!

  5. 5
    fany Says:

    diana veronica si alexandra sunt cele mai ok.

  6. 6
    alexandra Says:

    Mai bine pleca DIANA afara si o sa plece ca nu merita ………

  7. 7
    anda deltov Says:

    Nu trebuie sa iasa inca fete din casa pentru ca nu sunt inca stabile cuplurile formate. Si eu sunt de acord cu tine Bella. Mi se pare o facatura voturile d-nei Maria cu atat mai mult cele ale Elenei. Mai sunt fete din jud. Constanta si totusi nu primesc atatea voturi. Diana nu merita sa iasa afara pentru ca nu i s-a dat sansa sa poata sa aibe cuplu iar Alexandra deja formeaza un cuplu cu Laurentiu. Ar trebui sa mai aduca baieti si pentru celelalte fete si apoi sa elimine din cele care nu au pana acum cuplu. Observ ca se tinde din partea stafului sa opreasca pe cele cu gura mare si infipte, fete care afara au avut destule aventuri ca sa stie cum sa puna mana pe un baiat exceptie de la acest ex. face Alexandra care este chiar o copila. Oprind aceste fete concursul va fi asemanator cu precedentele unde va triumfa grosolania si lipsa bunului simt si a respectului. Daca ar fi dupa mine eu as elimina-o pe Brandusa, in felul acesta si-ar gasi linistea d-na Mihaela si Ionut ar putea sa-si aleaga o fata pe masura de ex. Mihaela cu care cred ca s-ar potrivi foarte bine. Asa nu ar mai suferi nimeni si Brandusa s-ar descurca f.bine afara in cel mai scurt timp va gasi pe cineva si sunt convinsa ca nu va suferi dupa Ionut fata de care nu are sentimente si pur si simplu o ambitie in a se razbuna pe d-na Mihaela si implicit pe Diana pe care nu a suferit-o de la bun inceput.

  8. 8
    simona Says:

    ma bucur k nu a iesit diana din casa.e o fata cu foarte mult bun simt.

  9. 9
    simona Says:

    mi se pare nasoala treaba cu voturile.si oricum as prefera k baietii sa petreak mai mult timp cu fetele.se pune prea mult accent p certurile dintre fete si mame dekt ceea ce se intampla intre cupluri.

  10. 10
    simona Says:

    ar trebui skimbata un pic tactica emisiunii

  11. 11
    simona Says:

    anda deltov sunt intru totul de acord cu tine

  12. 12
    nelu Says:

    si mie mi se pare o….facatura cu voturile,este o diferenta prea mare intre primul si al 2-lea loc la mame,ceva nu e in regula ! La fel si cu nora saptamanii nu stiu cine o voteaza asa de mult ca nu e o frumusete pe elena .

  13. 13
    Dorel Says:

    FACATURA CU..MAJUSCULE! DE CE NU NE PREZINTA NICIODATA GABI CEEA CE SCRIE PE FOILE DIN PLICURILE EI? A MOTIVAT CA FIRMA DE CENTRALIZARE A VOTURILOR SCRIU F. MIC. BANCURI. ASA A FOST SALVATA SI DIANA!

  14. 14
    sorina Says:

    mie imi place tare mult de diana este o fata de treaba sa se tina tare in continoare sa nu se lase succes in continoare

  15. 15
    sorina Says:

    ca cuplu imi place de ALEXANDRA SI LAURENTIU LE STA FOARTE BINE INPREUNA SUNTETI FOARTE FRUMOSI AMANDOI VA PUP BAFTA MULTA IN CONTINOARE

  16. 16
    sanda Says:

    imi pare bine ca Alexandra si Diana nu au iesit din casa. Nu meritau acest lucru. Alexandra te potrivesti de minune cu Laurentiu. In privinta voturilor mi se pare tare suspect. Diferenta prea mare intre d-na Maria si celelalte mame. Cele 4 ar putea sa plece acasa nu sunt bune de nimic. Eu nu cred in acest procent. Sunt convinsa ca d-na Maria a votato intentionat pe Alexandra. Putea sa tina cont de voturile de saptamana trecuta cand a fost pe locul 4. Chiar toata lumea care se uita la aceasta emisiune voteaza cu d-na Maria si cu Elena?

  17. 17
    sorinika Says:

    Diana…..esti printre preferatele mele…dar sti vb aceea din popor’lauda de sine nu miroase-a bine’ai aplicat-o si ai picat prost in fata baietilor…..iar dintre mama singura alaturi de tine e d-na mihaela…nasol rau…dar na..omul ce-si face cu mana lui se numeste lucru manual….asta e…..

  18. 18
    ioana Says:

    si eu sunt deaceiasi parere cu voturile ptr nora saptamini ,nu este deloc frumoasa elena mie numi place nimic la fata aia
    cea mai frumoasa este diana si veronica

  19. 19
    nanu carmen Says:

    ciudat la fel mi se pare si mie
    dupa cum vad sunt multe voturi la maria
    de cand iese maria mama sapt iese si elena nora sap
    pe toate forum. nu prea au multi fani.
    ciudat

  20. 20
    elena Says:

    doamnelor dupa ce sinteti servite cala botul calului mai faceti si mofturiu va ginditi ca o parte din dv. aveti fete de ce le faceti zile fripte ,ar fi mai bine ca voi sa le gatiti fetelor si sa le pregatiti pt.viitor sa le invatati cum sa pregateasca si cum sa serveasca masa cind au musafiri,rusine sa va fie .observ ca voi alegeti fetele pt,baietii vostrii….cu ce v.a suparat diana si alexandra de le.ati nominalizati ele sint cele mai finute cele mai ascultatoare ,sa nu va para rau mai tirziu pt. ca unele din cuplurile alese pina acum nu o sa dureze prea mult ramine de vazut si o sa va para rau.va rog nu mai influentati baietii referitor la alesul fetelor,in afara de doamna mihaela,care cu adevarat spune ca nu se potriveste cu fiul dinsei brindusa ,aceasta fata stie sa joace bine ca la cazinou face pe vulpea,nu va mai birfiti atit si dati dovada de doamne in adevaratul sens al cuvintului adriana tu nu te baga esti ofinuta chiar daca te,a birfit maria laso in pace nute lua dupa gura lumii stai retrasa lasa,sa vorbeasca cit vor vezi ca acolo in casa nu ai nici o prietena,gindestete ca este un concurs diana,alexandra capul sus va doresc succes mult voua lui adriana ;i fiului ei

  21. 21
    elenyta Says:

    mamele au facut o nedreptate ca le-au votat pe ele ptr.ca mai sunt si alte fete,sa nu mai mearga pe principiul ca sunt protejate,nu prea inteleg de ce iese numai elena nora saptamani cred ca este o facatura

  22. 22
    anda deltov Says:

    Elena, Nanu, aveti dreptate . Nici un vot nu este corect acolo in casa. Nici pentru cum au gatit fetele, nici pentru cum s-au prezentat la prestatia artistica. Am un gust amar deja pentru tot ce se intampla acolo in casa. Nu stiu de ce dar cred ca totul se manipuleaza , chiar si aceste conflicte care sunt atat de puerile ca substanta. Si acum ca si de alte dati totul porneste de la mame. La prima vedere am crezut ca vom scapa de mahalagisme si va fi un concurs in adevaratul sens al cuvantului, concurs ce se va ridica macar cu o treapta mai sus fata de precedentele. Sigur ca unde sunt femei multe se nasc discutii dar oare aceste doamne care trebuie sa fie un exemplu pentru fete si fii lor nu gasesc solutii pentru aplanarea acestor porniri instinctuale (sa nu spun animalice) ? Ele ar trebui sa vina cu propuneri ca sa antreneze fetele in actiuni de unde sa poata scoate de la ele ce e mai bun si mai frumos . Sigur ca daca stau mereu la cafea si la tigara maruntesc tot in jurul lor si apar conflicte care ne arata tot ce-i mai urat la un om. Aceste mame ar trebui sa le arate fetelor ce inseamna toleranta, intelegerea, buna vointa si respectul , nu orgoliul dus pana la limita , reaua credinta si suspiciunile, lipsa de umilinta si proasta crestere. Cand se fac selectiile pentru intrarea in casa cred ca ar trebui adus si un psiholog si un psihiatru pentru ca cei selectati sa fie apti sa traiasca intr-o colectivitate unde sunt caractere si temperamente diferite si mai ales sa fie apti pentru regimul care li se ofera timp de 8-9 luni cat vor sta acolo in casa .

  23. 23
    rosca Says:

    si eu cred ca este ceva la mijloc de o voteaza pe elena ,pentru ca nu este perfecta , mai sunt si alte fete frumoase si la locul lor,,,,,,,,,,,iar brindusa esteeeeeeeeeee vai de ea .pacat de baiatul ala

  24. 24
    rosca Says:

    cea mai placuta fata este DIANA ,educata si frumoasa Eu mai cred ca fetele rele au mai mult noroc in ziua de azi . N u mai votati pe B rindusa poate iese din casa si scapa lumea de ea. N u stie sa scota doua vorbe logice, numai aberatii.A mai avut si amant insurat cu copii vai de ea si mai este si foarte mindra de ea

  25. 25
    anca Says:

    o fata care este mandra de ea,umbland cu un barbat insurat nu o mai poti numi pe nume.
    imi pare rau pt ea ca nu stie sa joace,isi da tot ce are ea mai bun adica NIMIN BUN.pacat de ionut pt ca sigur va suferi daca ajunge sa puna suflet in aceasta relatie.

  26. 26
    anca Says:

    diana imi place foarte mult,ar face un cuplu bun cu vali dupa parerea mea,dar cred ca,,isterica,,de liliana i va scoate ochii.Am impresia ca lui liliana i sa urcat la cap pt ca avea o frica inainte sa cunoasca baietii de frica ca nu o va alege niciunul.Dac lui vali i place de ea sai fie de bine,dar nu cred ca va rezista acest cuplu pana la final.

  27. 27
    dydy-kiss20 Says:

    Dupa parerea me nu ar trebui k Diana sa plece si nici Alexandra,Diana ar face cuplul perfect ku Ionut fiind de aceias parere si doamna Mihaela.Ei doi se porivesc de minune.Iar ceea ce o priveste pe Alexandra ea face un cuplu la fel ca al Dianei ku Laurentiu.Ma bukur k nici una din cele doua nu au parasit competitia.

  28. 28
    elena Says:

    Eu nu mai iteleg nimic daca multi chir f .multi osustn pe Diana cum se face ca este a n… saptamana cand iese [nora ] Elena .?

  29. 29
    gabitza Says:

    sal!mie imi place f mult de diana .e o draguta , inteligenta si in comparatie cu celelalte nu se afirma prin jigniri si cearta la tot pasul.nu mi vine sa cred ce rele si jignitoare pot fi unele fete si mame din casa.ma refer la veronica care pana vineri imi placea cat de cat dar acum nu mai e deloc printre preferintele mele.ea de la inceput sa laudat mereu ca e cea mai matura din casa………numai ca nu se vede asta deloc.din contra ziceau de alexandra ca e cea mai copila ,e dar e o fata finuta la fel ca diana si mihaela. mie nu mi plac deloc genul de fete la care le pui sufletul pe tava si pe urma merg si striga in gura mare totul ! gen veronica! se iia de elena ca are atac de panica de cristina ca are taica sau cu nervii si tot felul.asta e domnisoara?fetele au gresit ca nu sau uitat la celelate editii sa vada ca in casa nu ai cum sa ai prietene.si sa nu si povesteasca viata personala.

  30. 30
    @d3 Says:

    Mi-a placut cel mai mult de Alexandra. ImI pare rau k a plecat~“`!
    esra foarte frumoasa! mi-ar fi parut rau sa plece si diana si alexandra.
    alexandra era pe primul loc dintre preferatele mele, iar pe al II-lea loc era alina.
    va pup! Gabriela esti foarte frumoasa! te iubesk!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free