Elena – Nora Saptamanii (23 octombrie 2009)


eliFata clasata pe primul loc saptamana aceasta, a fost ca si saptamana trecuta, Elena, cu un procent de 45,2%.

Ea a fost urmata pe locul al doilea de Brandusa, cu un procent de 26,8 % si pe locul al treilea de Diana, cu un procent de 15,2 %.

Ce parere aveti de acest clasament?

24 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (23 octombrie 2009)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    gabitza Says:

    sal! mie imi place cel mai mut diana apoi alexandra si mihaela.dar nici elena nu e de aruncat! sa nu fim rai! si sa recunoastem ca fetele de la npm4 sunt mult mai dragute decat cele de la npm3.aranjate mereu .nu mi place deloc brandusa si cristina.iar de nora sapatamanii sunt si eu de acord cu voi mi ar placea sa iasa diana nu elena,dar asta e. acuma am ramas socata la schimbarea ce se petrece in casa de vineri incoace.ca la usa cortulyui se cearat in direct ! le intrec pe cele de la npm3.rusine!

  2. 23
    ANONIM Says:

    ELENA ESTE FOARTE URITA NU IMI PLACE DELOC DE EA .Sunt alte fete mai frumoase ca ea cum ar fi Liliana . Diana Alexandra

  3. 22
    ANONIM Says:

    ASA VREA CA EMISIUNEA DE DIMINEATA SA FIE DATA IN RELUARE LA MIEZUL NOPTII DEOARECE EU NU AM CUM SA URMARESC DEOARECE SUNT LA SERVICI SI PENTRU MINE ACUM NORA PENTRU MAMA 4 NU MAI ARE NICI UN FARMEC .Acum nici emisiunea de dupa amiaza nu se mai da nu stiu motivul ,Aa vrea sa incercati sa daiti in reluare emisinea de dimineata de la ora 10 sa pot sa urmaresc si eu ce se intimpla.Va multumesc mult

  4. 21
    CAMELIA STELLA Says:

    ELENA E FOARTE URITA NU STRIU DE CE O VOTEAZA TELESPECTATORII

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free