Elena – Nora Saptamanii (23 octombrie 2009)


eliFata clasata pe primul loc saptamana aceasta, a fost ca si saptamana trecuta, Elena, cu un procent de 45,2%.

Ea a fost urmata pe locul al doilea de Brandusa, cu un procent de 26,8 % si pe locul al treilea de Diana, cu un procent de 15,2 %.

Ce parere aveti de acest clasament?

24 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (23 octombrie 2009)”

  1. 1
    bella Says:

    DAGA ELENA, ESTI CEA MAI URATICA DIN CASA DAR CEA MAI NOROCOASA. SIGUR ESTE ARANJAMENT SA IESI MEREU NORA SAPTAMANII SA COMPENSEZE CE NU AI. NU CRED NICI IN DRAGOSTEA LUI BOGDAN PT TINE, CA DOAR ARE OCHI SA VADA. ASTA ESTE. INTR O ZI O SA PICI DE SUS UNDE CREZI TU CA ESTI SI NU TI VA FI MOALE. CREDEMA, IMI PARE RAU , DAR ESTI CEA MAI UTATICA.

  2. 2
    ada Says:

    Bravo!Elena, CEA MAI SCUMPICA FATA DIN CASA!!(urmata de MIHAELA)

  3. 3
    claudia Says:

    sunt varza si elena sa duca dr*cului vai de capu de ei

  4. 4
    Ana Says:

    Nu-mi placi! Nu stiu dece dar de cand te-am vazut am simtit acest lucru fata de tine! Ai profitat de faptul ca dna Maria te -a placut si te-ai agatat de Bogdan! Oare el nu vede ca in casa sunt alte fete mai cu vino incoace? Esdti tu mandra ca ai fost aleasa de el,dar pana ;la urma nu se stie…mai aveti pana la sf concursului :P

  5. 5
    fany Says:

    bogdan nu te iubeste,dar te-ales ca esti nora sapt. imi pare rau elena,ca trebuie sa spun ca esti cea mai uritica din casa.

  6. 6
    anda deltov Says:

    Ca e uratica nu-i vina ei dar ca iese nora saptamanii e clar ca e facatura. Nu stiu de ce se grabesc telespectatorii sa voteze acest cuplu (asta daca sunt pe bune voturile) cand concursul abia a inceput si mai e timp suficient sa-i voteze. De ce nu dau sansa si celorlalte mame si fete pentru ca Nici d-na Maria, nici Elena nu se evidentiaza cu ceva mai mult fata de celelalte mame si respectiv fete. Ar trebui incurajata d-na Mihaela pentru ca dovedeste ca lupta pentru baiatul ei. De ce nu este votata Alina care le bate pe toate in gandire si comportament? Elena ce face? Se schimonoseste si sta atarnata de gatul lui Bogdan ca si cum il iubeste de nu mai poate. Este prea de rasul curcilor zau asa !

  7. 7
    george Says:

    nici eu nu cred ca elena merita titlul de nora saptamanii.Sunt fete in casa care merita mult mai mult si care cred ca nu aduna nici 5 procente din voturi.Vom vdea cat va mai iesi pe primul loc ca eu sunt convins ca situatia se va schimba cat de curand

  8. 8
    adriela Says:

    nu merita titlul de nora a saptamanii

  9. 9
    teo Says:

    nici mie nu imi place de elena,si nu inteleg cum de este nora saptamani.la fel nu inteleg cum de este votata brandusa(care a facut misto tot timpu de diana) Mentionez ca favoritetele mele sunt diana si veronica,dupa care urmeaza mihaela.

  10. 10
    CARMEN Says:

    da,nu este frumoasa,dar nici urata, nu se aranjeaza frumos, dar nici bogdan nu e un fat frumos!o voteaza familia si are noroc. mai vedem.

  11. 11
    anemary Says:

    elena este urata ,sunt fete mult mai frumoase si mai destepte dar nu inteleg de ce tot ea este votata, sincer nu merita

  12. 12
    anemary Says:

    elena este urata ,sunt fete mult mai frumoase si mai destepte dar nu inteleg de ce tot ea este votata, sincer nu merita, mult mai mult ar merita mihaela ,diana,alexandra si veronica dar nicidecum elena si brandusa care sunt false

  13. 13
    Dorel Says:

    MAI CINE O VOTEAZA ASA DE MULT, CA NU S-A REMARCAT PRIN NIMIC?STIE CINEVA?

  14. 14
    nanu carmen Says:

    nu stiu cine o voteaza
    cred ca rudele,cunostintele…si prea putin publicul
    nu prea are multi fani

  15. 15
    carmen silvia Says:

    de elelena nu_mi place deloc cred ca fata care merita sa iasa nora saptamanii este alexandra sau alta fata dar in nici un caz elena…

  16. 16
    ana Says:

    imi place Elena si se potriveste f bine cu Bogdan…pot zice pana acu ca este singurul cuplu preferat!!

  17. 17
    alisa Says:

    o pers nu trebuie sa se remarce prin lucruri vulgare,elena s-a remarcat prin decenta si simplitate,nu prin scandal!!!FII NATURALA SI SUCCES!!!

  18. 18
    anda Says:

    elena e o fata fffffff tare si se potriveste cu bogdan . sper sa iasa in fiecare sapt nora sapt si ea si dna maria mama sapt. elena e frumoasa destepta si bogdan l fel sper sa nu se desparta k ar fi mare pacat

  19. 19
    anca Says:

    fiecare fata merita o sansa der e un semn de intrebare de ce toto elena iese nora saptemani pt ca nu prea se remarca cu nimic.

  20. 20
    CAMELIA STELLA Says:

    ELENA ESTE URITA NU STIU DE CE O VOTEAZA TELESPECTATORII

  21. 21
    CAMELIA STELLA Says:

    ELENA E FOARTE URITA NU STRIU DE CE O VOTEAZA TELESPECTATORII

  22. 22
    ANONIM Says:

    ASA VREA CA EMISIUNEA DE DIMINEATA SA FIE DATA IN RELUARE LA MIEZUL NOPTII DEOARECE EU NU AM CUM SA URMARESC DEOARECE SUNT LA SERVICI SI PENTRU MINE ACUM NORA PENTRU MAMA 4 NU MAI ARE NICI UN FARMEC .Acum nici emisiunea de dupa amiaza nu se mai da nu stiu motivul ,Aa vrea sa incercati sa daiti in reluare emisinea de dimineata de la ora 10 sa pot sa urmaresc si eu ce se intimpla.Va multumesc mult

  23. 23
    ANONIM Says:

    ELENA ESTE FOARTE URITA NU IMI PLACE DELOC DE EA .Sunt alte fete mai frumoase ca ea cum ar fi Liliana . Diana Alexandra

  24. 24
    gabitza Says:

    sal! mie imi place cel mai mut diana apoi alexandra si mihaela.dar nici elena nu e de aruncat! sa nu fim rai! si sa recunoastem ca fetele de la npm4 sunt mult mai dragute decat cele de la npm3.aranjate mereu .nu mi place deloc brandusa si cristina.iar de nora sapatamanii sunt si eu de acord cu voi mi ar placea sa iasa diana nu elena,dar asta e. acuma am ramas socata la schimbarea ce se petrece in casa de vineri incoace.ca la usa cortulyui se cearat in direct ! le intrec pe cele de la npm3.rusine!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free