Elena – Nora Saptamanii (23 octombrie 2009)


eliFata clasata pe primul loc saptamana aceasta, a fost ca si saptamana trecuta, Elena, cu un procent de 45,2%.

Ea a fost urmata pe locul al doilea de Brandusa, cu un procent de 26,8 % si pe locul al treilea de Diana, cu un procent de 15,2 %.

Ce parere aveti de acest clasament?

24 comentarii la “Elena – Nora Saptamanii (23 octombrie 2009)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    CARMEN Says:

    da,nu este frumoasa,dar nici urata, nu se aranjeaza frumos, dar nici bogdan nu e un fat frumos!o voteaza familia si are noroc. mai vedem.

  2. 9
    teo Says:

    nici mie nu imi place de elena,si nu inteleg cum de este nora saptamani.la fel nu inteleg cum de este votata brandusa(care a facut misto tot timpu de diana) Mentionez ca favoritetele mele sunt diana si veronica,dupa care urmeaza mihaela.

  3. 8
    adriela Says:

    nu merita titlul de nora a saptamanii

  4. 7
    george Says:

    nici eu nu cred ca elena merita titlul de nora saptamanii.Sunt fete in casa care merita mult mai mult si care cred ca nu aduna nici 5 procente din voturi.Vom vdea cat va mai iesi pe primul loc ca eu sunt convins ca situatia se va schimba cat de curand

  5. 6
    anda deltov Says:

    Ca e uratica nu-i vina ei dar ca iese nora saptamanii e clar ca e facatura. Nu stiu de ce se grabesc telespectatorii sa voteze acest cuplu (asta daca sunt pe bune voturile) cand concursul abia a inceput si mai e timp suficient sa-i voteze. De ce nu dau sansa si celorlalte mame si fete pentru ca Nici d-na Maria, nici Elena nu se evidentiaza cu ceva mai mult fata de celelalte mame si respectiv fete. Ar trebui incurajata d-na Mihaela pentru ca dovedeste ca lupta pentru baiatul ei. De ce nu este votata Alina care le bate pe toate in gandire si comportament? Elena ce face? Se schimonoseste si sta atarnata de gatul lui Bogdan ca si cum il iubeste de nu mai poate. Este prea de rasul curcilor zau asa !

  6. 5
    fany Says:

    bogdan nu te iubeste,dar te-ales ca esti nora sapt. imi pare rau elena,ca trebuie sa spun ca esti cea mai uritica din casa.

  7. 4
    Ana Says:

    Nu-mi placi! Nu stiu dece dar de cand te-am vazut am simtit acest lucru fata de tine! Ai profitat de faptul ca dna Maria te -a placut si te-ai agatat de Bogdan! Oare el nu vede ca in casa sunt alte fete mai cu vino incoace? Esdti tu mandra ca ai fost aleasa de el,dar pana ;la urma nu se stie…mai aveti pana la sf concursului :P

  8. 3
    claudia Says:

    sunt varza si elena sa duca dr*cului vai de capu de ei

  9. 2
    ada Says:

    Bravo!Elena, CEA MAI SCUMPICA FATA DIN CASA!!(urmata de MIHAELA)

  10. 1
    bella Says:

    DAGA ELENA, ESTI CEA MAI URATICA DIN CASA DAR CEA MAI NOROCOASA. SIGUR ESTE ARANJAMENT SA IESI MEREU NORA SAPTAMANII SA COMPENSEZE CE NU AI. NU CRED NICI IN DRAGOSTEA LUI BOGDAN PT TINE, CA DOAR ARE OCHI SA VADA. ASTA ESTE. INTR O ZI O SA PICI DE SUS UNDE CREZI TU CA ESTI SI NU TI VA FI MOALE. CREDEMA, IMI PARE RAU , DAR ESTI CEA MAI UTATICA.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free