Vlad si Cristina sunt din ce in ce mai apropiati


vlad si crisImediat dupa ce Veronica a decis sa puna punct relatiei cu Vlad, acesta a inceput faza de cunoastere cu celelalte fete, de care a recunoscut ca se simte atras. Una dintre aceste fete este si Cristina, de care Vlad s-a apropiat in ultimul timp foarte vizibil.

Desi Cristina declara ca intre ea si Vlad nu poate fi decat o relatie de prietenie, putem spune ca apropierea lor nu ar demonstra totusi acest lucru.

Credeti ca intre Cristina si Vlad este o apropiere mai mare decat una de prietenie? Considerati ca cei doi ar putea fi chiar la inceputul unei potentiale relatii? Credeti ca cei doi ar fi un cuplu potrivit?

7 comentarii la “Vlad si Cristina sunt din ce in ce mai apropiati”

  1. 7
    ioana Says:

    veronica nu il merita ar fi foarte bine sa faca un cuplu cu oricare fata din casa numai cu ea nu,mai bine singur.cu cristina chiar se potriveste ar fi un cuplu frumos

  2. 6
    anda deltov Says:

    In emisiunea de Vineri seara (30 oct.) am vazut cum suferea Vlad la ideea ca Veronica va pleca din casa. Baiatul s-a indragostit cu adevarat de Veronica. Trist este ca aceasta fata este foarte celebrala si orgolioasa. Nu iarta si nu e dispusa sa faca nici un compromis in nici un fel de relatie. Mi se pare cam dura pentru varsta ei si contrar aparitiei placute pe care o are. Cu experienta pe care a trait-o cred ca Vlad a invatat cum trebuie sa se comporte pentru a castiga inima unei fete. In ceea ce o priveste pe Veronica nu cred ca va reusi sa mai stea mult in casa. D-na Lacramioara va avea grija de acest lucru si chiar si restul concurentilor.

  3. 5
    alisa Says:

    VLAD A VENIT AICI DOAR PT DISTRACTIE SI PT A SE AFIRMA.NU VA FACE CUPLU CU NICIO FATA!

  4. 4
    ciontea Says:

    Sunt curioasa cu cine va face Vlad un cuplu sau daca va mai face un cuplu.

  5. 3
    anda deltov Says:

    Va alege pana va culege. Nu sunt o simpatizanta a Veronicai dar cred ca are dreptate. Un barbat nu va cuceri inima unei fete aratandu-i acesteia ca are succes la alte fete. Asta arata firea usuratica pe care o are si fata de o fata cu principii nu va putea sa ia locul niciodata.

  6. 2
    george Says:

    nu mi se par potriviti dar vom vedea pe parcurs ce se va intampla

  7. 1
    Dorel Says:

    SE PARE CA VLAD V-A SARI DIN LAC IN PUT. BAIATUL ASTA CHIAR ARE SINDROMUL ALADIN? ADICA E DUS CU….PRESU’?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free