Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4


diana si alexFinala Saptamanii din data de 23 octombrie 2009, a fost plina de suspans si emotii pentru concurentii Nora pentru mama 4. Mamele au fost nevoite sa faca nominalizari, adica sa voteze cate doua fete pe care nu si le mai doresc in concurs.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

- doamna Adriana le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Mihaela le-a votat pe Elena si pe Diana;
- doamna Aurelia le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Valeria le-a votat pe Brandusa si pe Cristina;
- doamna Lacramioara le-a votat pe Diana si pe Elena;
- doamna Maria le-a votat pe Diana si pe Alexandra.

Mama care a dat numele fetelor care sa iasa din concurs a fost doamna Maria, pentru ca a iesit si de aceasta data Mama Saptamanii. Diana si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4.

Dintre cele doua, doar una a putut fi protejata de Bogdan, care a castigat concursul de cantat. Acesta a decis sa o protejeze pe Alexandra, care formeaza in prezent un cuplu cu Laurentiu.

Desi Diana a fost la un pas de a fi eliminata, ea a avut norocul sa se afle printre protejatele publicului si astfel Finala Saptamanii s-a incheiat cu un final fericit.

Care dintre cele doua ati fi dorit sa paraseasca competitia Nora pentru mama 4 si de ce?

30 comentarii la “Diana si Alexandra – la un pas de a parasi Nora pentru mama 4”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    simona Says:

    ar trebui skimbata un pic tactica emisiunii

  2. 9
    simona Says:

    mi se pare nasoala treaba cu voturile.si oricum as prefera k baietii sa petreak mai mult timp cu fetele.se pune prea mult accent p certurile dintre fete si mame dekt ceea ce se intampla intre cupluri.

  3. 8
    simona Says:

    ma bucur k nu a iesit diana din casa.e o fata cu foarte mult bun simt.

  4. 7
    anda deltov Says:

    Nu trebuie sa iasa inca fete din casa pentru ca nu sunt inca stabile cuplurile formate. Si eu sunt de acord cu tine Bella. Mi se pare o facatura voturile d-nei Maria cu atat mai mult cele ale Elenei. Mai sunt fete din jud. Constanta si totusi nu primesc atatea voturi. Diana nu merita sa iasa afara pentru ca nu i s-a dat sansa sa poata sa aibe cuplu iar Alexandra deja formeaza un cuplu cu Laurentiu. Ar trebui sa mai aduca baieti si pentru celelalte fete si apoi sa elimine din cele care nu au pana acum cuplu. Observ ca se tinde din partea stafului sa opreasca pe cele cu gura mare si infipte, fete care afara au avut destule aventuri ca sa stie cum sa puna mana pe un baiat exceptie de la acest ex. face Alexandra care este chiar o copila. Oprind aceste fete concursul va fi asemanator cu precedentele unde va triumfa grosolania si lipsa bunului simt si a respectului. Daca ar fi dupa mine eu as elimina-o pe Brandusa, in felul acesta si-ar gasi linistea d-na Mihaela si Ionut ar putea sa-si aleaga o fata pe masura de ex. Mihaela cu care cred ca s-ar potrivi foarte bine. Asa nu ar mai suferi nimeni si Brandusa s-ar descurca f.bine afara in cel mai scurt timp va gasi pe cineva si sunt convinsa ca nu va suferi dupa Ionut fata de care nu are sentimente si pur si simplu o ambitie in a se razbuna pe d-na Mihaela si implicit pe Diana pe care nu a suferit-o de la bun inceput.

  5. 6
    alexandra Says:

    Mai bine pleca DIANA afara si o sa plece ca nu merita ………

  6. 5
    fany Says:

    diana veronica si alexandra sunt cele mai ok.

  7. 4
    fany Says:

    si eu sunt deacord cu bella,nu cred in voturi,totul este aranjat. de ce iese numai d-na maria mama sapt. ca toate mamele sunt ok.?nu stiu cine o voteaza pe elena, scuze ,dar nu e faina deloc.diana este cea mai frumoasa si mai desteapta.ce daca nu are cuplu?nici celalte cupluri nu sunt stabile,asa ca are timp sa-si faca cuplu.diana veronica si alexandra sunt cele mai tari. va pup!

  8. 3
    bella Says:

    MAMELOR VA ROG, AVETI GRIJA DE DIANA. AM 2 BAIETI MARI SI DIN TOATE FETELE DIN CASA PE DIANA MI-AS DORIO DE NORA. STITI CE M I SE PARE ARANJAT? FAPTUL CA D-NA MARIA SI URATICA (SCUZE) DE ELENA IES MEREU PE PRIMUL LOC. NU CRED. NU CRED SI PACE. SUNTEM MULTE FANE ALE EMISIUNII, TOATE O VOTAM PE DIANA, NICI VORBA SA O VOTAM PE ELENA SI TOTUSI ELENA ESTE PRIMA. NU CRED.

  9. 2
    george Says:

    mi-as fi dorit sa plece diana ca sa nu mai aiba d-na mihaela pe cine sa protejeze si sa scape brandusa de concurenta.

  10. 1
    elena Says:

    ma bucur ca nu a iesit nimeni,as fi preferat sa paraseasca competitia diana pt ca nu are cuplu

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free