Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii


Finala saptamanii din 20.06.2009, a clasat pe primele locuri concurentele favorite ale telespectatorilor, si anume: Alina si doamna Antoneta.

Cele doua spera ca in final sa poata deveni in realitate nora si soacra la Nora pentru mama 3! Ce sanse credeti ca au cele doua sa castige aceasta competitie?

109 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii”

Pages: « 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    ANA Says:

    ALINA IONUT SI DOAMNA ANTONETA SUNTETI CEI MAI TARI

  2. 79
    ANA Says:

    ALINA IONUT SI DOAMNA ANTONETA DOMNU ISUS SA FIE IN INIMA VOSTRA SI VAM VOTAT CU DRAG ANA CARE VA IUBESTE

  3. 78
    Laura Says:

    “BUNA ACTRITA “,A STIUT SA-SI JOACE BINE ROLUL ,HALINA! CONSTRUINDU-SI FERICIREA (BANII) PE NEFERICIREA ALTORA.

  4. 77
    darsim Says:

    AS VREA SA MI RASP.SI MIE CINEVA LA O INTREBARE DACA SE POATE:CATI DIN VOI, REFLECTAND LA COMPORTAMENTUL ALINEI SI AR DORI O CA PRIETENA ?
    PT CA EU O VAD CA O PERSOANA CARE SE DA PE LANGA TINE CAT II E BINE,IAR LA GREU TE LASA SI “O DOARE LA BASCA!!!!”

  5. 76
    Claudia-Catalina Says:

    Sunt convinsa ca Alina Ionut si D-na Antoneta sunt cistigatorii concursului NPM3. MERITA PT TOT CIT AU AVUT DE SUFERIT.TOTI AU DAT IN EI FARA SA GINDEASCA CA SUNT OAMENI NU ROBOTI IAR CISTIGAREA CONCURSULUI AR FI O RASPLATA PT CEI 3. MULTA BAFTA .

  6. 75
    Byanca Says:

    Imi place de Alina si de Ionut. Alina nu trebuia sa se supere pe Ionut cand si-a exprimat parerea referitor la “cuplul” Roxana-Catalin pentru ca avea dreptate, chiar daca ea este prietena cu Roxana.Si Roxana a fost de multe ori impotriva lor (de exemplu nu i s-a parut corect ca Alina sa mearga la nunta fratelui lui Ionut), iar daca era intr-adevar prietena Alinei trebuia sa o sustina, ca nu o afecta pe ea cu nimic. Sper sa castige Alina cu Ionut, daca nu, Mihaela cu Alex, desi mi-ar placea sa castige amandoua cuplurile pentru ca merita.Dar parca vad ca tot cei de la Kanal D hotarasc cine castiga…

  7. 74
    carmen Says:

    votez cuplul Mihaela Alex

  8. 73
    oana Says:

    ALINA-O PUSTOIACA REA CARE ACUM DECAND E NORA SAPTAMANII( NICI O VOTEAZA NU STIU!?) ESTE SI OBRAZNICA SI LIMBUTA. HAI SA II MAI TAIEM ELENUL
    IMI PARE RAU CA A IESIT ANDREEA, CHIAR DACA O DADEA IN PROSTEALA CATEODATA CU GURA EI MARE
    CUPLUL IONUT+ALINA= TAMPENIE MARE, NICI UNUL NU STIE PE CE LUME TRAIESTE, DAR POATE SIMT MIROSUL BANILOR DE LA FINAL SI PARCA DE ATUNCI SE IUBESC MAI TARE

  9. 72
    stan valerica Says:

    zarurile au fost aruncate cei de la canal d aranjaja tot cine trebuie sa cistige si cine nu cum va explicati ca tocmai acum cind roxana sa logodit cind datorita alinei si cucuvelei de antoaneta a dat un pas inapoi tocmai azi vine in public o duduie de care numai nasul e de ea si arunca cu noroi in roxana? si o mai sustine una?totul a fost aranjat de afara si chiar pozele au fost trucate tot de ele e usor de facut daca ai poza lasi capul si completezi cu ce corp vrei toata lumea stie asta .sa le stea cistigul in git lui alina si ionut nu vor avea noroc de banii astia .alina e cel mai fals om crede si ea ce spune adica ce minte mai ales mormolocul de ionut .vom vedea adevarul dupa luna de miere daca nu mai nainte apropo si eu am vazuto pe ea intro poza porno nu?Roxana nu le face jocul.

  10. 71
    alina Says:

    braov!!! eu cred in voi si cred si in prietenia ta cu roxana !! de ionut nu prea imi place are gura mare!!

Pages: « 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free