Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii


Finala saptamanii din 20.06.2009, a clasat pe primele locuri concurentele favorite ale telespectatorilor, si anume: Alina si doamna Antoneta.

Cele doua spera ca in final sa poata deveni in realitate nora si soacra la Nora pentru mama 3! Ce sanse credeti ca au cele doua sa castige aceasta competitie?

109 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii”

Pages: « 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 100
    mihaela Says:

    Da!Alina si Ionut!!!!.Daca va iesi Roxana nora saptamanii e clar :-j.Nu cred in asemenea rasturnari de situatie cum zice marea moderatoare:))..Gabriela..Abia astept sa vad finalul:x.

  2. 99
    ALIN Says:

    AU CASTIGAT ALINA CU IONUT >:p AM FOST LA NUNTA LA MAREA FINALA SI ASTIA AU CASTIGAT , SI ALEXANDRU A FOST ELIMINAT >:p LA ELIMINAT ALINA

  3. 98
    geanina Says:

    ALINA SI IONUT VOR CASTIGA CONCURSUL IN CIUDA TUTUROR COMENTARIILOR FALSE ……………….

  4. 97
    ioana Says:

    ce sa va spun…imi placeti mult…sincer mi-ar placea sa castigati…

  5. 96
    ANA Says:

    yes, awaiting moderation, dar tot am un ce impotriva d-nei Lucica, este atat de marsava incat nu merita nici sa ne-o aratatzi , are figura rea, incrancenata parca ar fi gardian de puscarie, iar flacaul ei tomnatic reclama de lapte praf sau de biscuitzi cu untura

  6. 95
    ANA Says:

    pentru Alina si Ionutz noroc, sanatate si copii frumosi, deasemeni ,Mihaelei si lui Alexandru

  7. 94
    ANA Says:

    o rog pe ANA SA POSTEZE SUB ALT NUME SUNT PRIMA ANA VA MULTZUMESC

  8. 93
    violeta6luni Says:

    buna vreau sa imi zic si eu parerea si sa ma alatur voua.mihaela si alexandru cred ca ar trebui sa castige acest concurs pt ca se iubesc intr-adevar,pacat ca a iesit andreea si ea merita sa castige acest concurs…in nici un caz alina care nush d ce a ajuns pana aici e foarte rea

  9. 92
    nely Says:

    ASA VREA SA FIE ALINA SI IONUT CISTIGATORII ACESTEI EDITII CA MERITA.
    ALINA SA STII CA MI-AM CHELTUIT O GRAMADA DE BANI SA TE VOTEZ.IMI PLACE SI DE ROXANA DAR FACAND CUPLU CU UMFLATUL DE CATALIN NU IMI PLACE.

  10. 91
    geo_uda Says:

    Alina sunt din Teleorman si te sustin pana la final.Sunteti o pereche super tare nu te mai certa si contrazice cu Ionut ptr Roxana ca sunteti intr-un concurs si voi meritati sa castigati .Ce prietenie cu Roxana …nicio prietenie Alina ,ai timp afara sa-ti faci prieteni ,nu ceda ptr pritenia cu Roxana…sunt niste bani …pe care s-a gandit ea mata blanda sa-i castige acum pe final cu tolomacul acela de Catalin .Ma bucur ptr voi si va doresc ca voi sa castigati si sa fi-tifericiti asa cum sunt eu !Succes si ma rog la D-zeu sa iesiti invingatori!VA SUSTINE MARIANA!

Pages: « 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free