Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii


Finala saptamanii din 20.06.2009, a clasat pe primele locuri concurentele favorite ale telespectatorilor, si anume: Alina si doamna Antoneta.

Cele doua spera ca in final sa poata deveni in realitate nora si soacra la Nora pentru mama 3! Ce sanse credeti ca au cele doua sa castige aceasta competitie?

109 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii”

Pages: « 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    Laura Says:

    ALINA O SA-L “CUMPERE” PE COSTIN, CU BANII CASTIGATI CU ION.(dupa divort}

  2. 59
    darsim Says:

    Saraca Alina, pana si ea a inceput sa creada in propria i minciuna”il iubesc pe Ionut si el ma iubeste pe mine, nu mai am sentimente fata de Costin!” Ma lasi!!!!!!!!!!!!Cand te vezi afara o sa i spui lui Ionut ca ti au revenit sentimentele fata de Costin si valea……Ionute!!!!!Ciao Bimbo!

  3. 58
    darsim Says:

    Saraca Alina, pana si ea a inceput sa creada in propria i minciuna”il uibesc pe Ionut si el ma iubeste pe mine, nu mai am sentimente fata de Costin!” Ma lasi!!!!!!!!!!!!Cand te vezi afara o sa i spui lui Ionut ca ti au revenit sentimentele fata de Costin si valea……Ionute!!!!!Ciao Bimbo!

  4. 57
    ANA Says:

    d-na ANTONETA, sa va iubitzi copiii si sa-i ajutatzi atat cat putetzi, s-o apropiatzi pe Alina asa cm stitzi dvs. mamele moldovence,

  5. 56
    ANA Says:

    Alina Ionutz este un barbat, poate singurul mai barbat de acolo, implinit, potolit, si care cu adevarat poate candida la insuratoare, va fi un sotz asa cum isi doresc multe fete

  6. 55
    cnv Says:

    alina si tarank de “soacra`sa” si taranu` de ionutz nu merita sa castige…sunt cei mai falsi…..sunt sigur ca dupa ce se termina concursul nu mai formeaza ei un “cuplu”…….cn stie de unde`s venitzi fomistii astia….afara cu voi:-h…..numai la bani va ganditi……dragoste?…nui d voi baaa…..hy pa…

  7. 54
    Florinela Says:

    merita sa cistige ionut cu alina pt ca ei a suportat toata rautatea celor din casa mai putin din partea lui roxana .fiti tari ca veti cistiga ANDREEA ESTE O NESIMTITA SI NU ARE 7 ANI DE ACASA se vede dupa cum vb..

  8. 53
    FLORENTINA Says:

    uuuuuuuuuuuuuuuuuura ca a iesit fufa de andreea.bravoooooo ionut si alina sa cistige concursul,MERITAAAAAAAAAAAAAAAA

  9. 52
    alexandra Says:

    Ma bucur foarte mult ca a plecat mahalagioaica aia ce Andreea ca a facut un shoou la canal D de nedescris .Bafta Ionut si Alina sa castigati voii concursul sa meritati .

  10. 51
    Deea bia Says:

    bv doamna Antoneta,bine k ati scos-o Andreea\:d/\:d/
    sper k voi(Ionutz,Alina,Antoneta) sa castigati concursul sa moara lumea de invidie:X

    iar voi cei ce o criticati pe Alina,uitati-va si in oglinda,inainte sa vorbiti de ea,sau va e frik k se sparge???

Pages: « 11 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free