Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii


Finala saptamanii din 20.06.2009, a clasat pe primele locuri concurentele favorite ale telespectatorilor, si anume: Alina si doamna Antoneta.

Cele doua spera ca in final sa poata deveni in realitate nora si soacra la Nora pentru mama 3! Ce sanse credeti ca au cele doua sa castige aceasta competitie?

109 comentarii la “Alina – Mireasa Saptamanii vs. Antoneta – Mama Saptamanii”

Pages: « 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    cristina Says:

    felicitari!!!!

  2. 69
    Oana Says:

    Alina e o mare porfitoare cu 7 fete. ati vazut ce sfaturi ii da lu roxana sa nu se casatoreasca cu Catalin . o mare vipera … !!!

  3. 68
    Oana Says:

    Of doamne. papagalitele astea doua nu merita nimic. Cele mai varza din concurs. Antoneta aia are gura cat o shura . ii place numai sa bage intrigi si sa vbeasca de`an pulea ! IOnuts si alexandru …sunt doi profitori si invidiosi..dupa cum ne-am dat seama in momentul in care s-au logodit Catalin Si Roxana. Sper sa castige ei 2. iar aceste 2 vipere sa ramana cu buza umflata ! Bafta .

  4. 67
    maria Says:

    sa i-o spui lu mutu ca tu il iubesti pe ionut……….
    bani,bani………..vezi in fata ochilor
    erau prea putin ptr.tine 50 mil?
    saracuta de tn

  5. 66
    alexy_dani Says:

    cred k msunt singuri kre merita sa castige acest concurs,in ciuda lui andreea si a lui STELA pe kre nu o pot suferi si nu cred in iubirea lui andreea si stefan,eu cred k andreea merita altceva…..dar treaba ei face cum vrea,,,,,,,,,,sustin cuplul lui alina si ionut si le doresc sa castige……..FELICITARI!!!!!

  6. 65
    anca Says:

    eu cred in cuplul alina-ionut…si sper sa castige concursul,mai ales ca sa ii oftice pe cei din cetate.M-am bucurat ca andreea a iesit,deoarece ea se credea cea mai tare si importanta….este o ofticata…

    Alina, Ionut tzinetzio tot asa ca sa castigatzi concursul:X:X:X

  7. 64
    cretzulina Says:

    ALINA SI IONUT iubitziva!…chiar imi dorect sa castigati. va crapa de ciuda ANDRUSHCA:)):)):))…si LUCICA… suntezi aman2 frumosi si chiar meritati sa gansigati..adik ati suportat toate vorbele si barfele aduse voua…:P!…iar un sfat.. pentru dna antoneta..nu va mai consumatzi k dna lucica si AIURITU ala de Catalin:)):)0…lasatzi in pace sa vorbeasca..;):*:*:*:

  8. 63
    Marian Says:

    Alina e o terminata,iar Antoneta are o figura de criminala….vai de familia lor daca vor intemeia o familie Alina si Ionut,cu siguranta Alina il va parasi pe Ionut pentru a se intoarce la Costin .

  9. 62
    Laura Says:

    EGOISTO CE ESTI,AM MAI SPUS O DATA, CA NU STII SA TE BUCURI DE FERICIREA LUI ION.

  10. 61
    Laura Says:

    ANTO DE CE ZICI CA AI PIERDUT TOT,INTRAND IN CASA?TE-A PARASIT IUBITUL? (SUNT SIGURA CA PENTRU TINE TOT, ESTE EGAL CU IUBITUL TAU)

Pages: « 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free