Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta


De cand formeaza un cuplu la Nora pentru mama 3, Marian si Violeta sunt nedespartiti. Acest lucru a facut-o  pe Violeta sa se simta oarecum sufocata de iubirea lui Marian. Acesta a inceput sa fie foarte gelos pe lucruri aparent marunte, dar care au deranjat-o pe Violeta. Ea considera ca Marian este gelos fara motiv si posesivitatea sa ar putea duce chiar la destramarea cuplului.

“Daca ma iubeste se va schimba”, au fost cuvintele Violetei care inca spera ca Marian isi va schimba comportamentul si va lasa la o parte gelozia extrema pe care o manifesta in fiecare zi.

36 comentarii la “Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    cristina Says:

    dintre concurenti mie imi place cel mai mult ALINA,ROXANAsi ANDREEA ,dar ceea ce nu-mi place la andreea este faptul ca nu-i respecta pe cei batrani. in rest imi place tot.violeta nu se potriveste deloc cu marius!!!!Ea s-ar potrivi cu alex,alina cu ionut,roxana cu catalin,andreea cu stefan,iar celelalte cu …….!!!!!! va puupppp dulce pe toti concurentiii si va iubesc mult!!!!!!!!!!

  2. 29
    ioana Says:

    violeta nu se potriveste deloc cu marian…e prea urata pentru el…are gura cat o sura,marian e un scump

  3. 28
    maria Says:

    violeta se potriveste cu marian

  4. 27
    maricica Says:

    Bine ca iesit Violeta . Nuse potriveste cu Marian care este incult si ar fi bine sa-si continuie studiile, iar Marian la oi.

  5. 26
    oana Says:

    d na sunteti cea mai tare !la fel si roxana!!cel mai tare cuplu este mihaela cu alexndru…sunt the best…restul sunt niste prefacuti si prosti educati.marian esti cel mai varza..la fel si mama ta…sunteti prea prosti pt secolul asta…bine ca a iesit violeta ca sa iesiti si voi.dna lucik continuati planul pusculitza:))))

  6. 25
    andreea Says:

    mariane da-i una in gura lu lucica…….

  7. 24
    maria Says:

    ADEVARUL ESTE CA SANT SINGURI CARE SE IUBESC ,MIE UNA VIOLETA NU II PLACE ESTE RASFATATA CAND O AUZEAM IUBI….MMAMA NANA MI SE FACEA RAU SPUNEA CA NIMENI NU O SUSTINE PE LUCICA FALS ARE DESTUI ADMIRATORI

  8. 23
    lollyt@ Says:

    imi pare rau k a iesit vivi era a 2 preferata a mea.d-na lucik dak se poate numi doamna nu are c sa kute la nora pt mama.nu inteleg c treaba are ea q vivi si marian. a despartit un qplu,cel mai sincer qplu din concurs dupa parerea mea singuri kre se iubesc q adevarat,cel putin asa se vede d la televizor.mai datii o sansa violetei pt a reintra in concurs k multe concurente au avut aceasta sansa.ink ceva vivi nu distruge prietenia q alina…

  9. 22
    elena_bonita2002 Says:

    Imi pare rau pt violeta.marian ji violeta st cei mai tari.s vad k s iubesc

  10. 21
    DIANAD Says:

    ei sunt singurii care se iubesc cu adevarat,restul o adunatura,treaba lor ce vor intr-un final,dar perechea cea mai potrivita fi_ti sinceri este:violeta si marian,daca nu ma insel e o emisune:”nora pt mama” nu “ghici ce vreau”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free