Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta


De cand formeaza un cuplu la Nora pentru mama 3, Marian si Violeta sunt nedespartiti. Acest lucru a facut-o  pe Violeta sa se simta oarecum sufocata de iubirea lui Marian. Acesta a inceput sa fie foarte gelos pe lucruri aparent marunte, dar care au deranjat-o pe Violeta. Ea considera ca Marian este gelos fara motiv si posesivitatea sa ar putea duce chiar la destramarea cuplului.

“Daca ma iubeste se va schimba”, au fost cuvintele Violetei care inca spera ca Marian isi va schimba comportamentul si va lasa la o parte gelozia extrema pe care o manifesta in fiecare zi.

36 comentarii la “Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta”

  1. 1
    enache florentina mihaela Says:

    mai marian!nu mai fi asa posesiv in relatia ta cu vivi ca …o sa piezi.pupic

  2. 2
    Nykole Says:

    Pai asa kum se spune:’cum iti asterni asa dormi’…

  3. 3
    liliana Says:

    violeta este prea alintata

  4. 4
    Flori Says:

    marian este un bolnav , un violent

  5. 5
    st3fania Says:

    el e foarte posesiv.nu cred k o v`a duce bine vivi cu el

  6. 6
    IULIA Says:

    Amandoi sunt posesivi , se potrivesc f bine.Ea cel putin are un tupeu cum rar intalnesti.ARE O GURA CAT O SURA!!!

  7. 7
    bia Says:

    violeta e cea mai urata . marian e un betiv .ce vreti de la astea doi?????? sunt prosti de bubuie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. 8
    Laura Says:

    ARE DREPTATE D-NA LUCICA. MARIAN SI VIOLETA, DOI OBRAZNICI SI MINCINOSI. IOANA II FACE OBSERVATII LUI MARIAN, INAINTE DE-A-I CERE EXPLICATII, FIINDCA STIE C-A VENIT IN CASA CU UN FIU VIOLENT,CARE S-A DAT SI LA TATAL SAU. POATE ALINA AR FI FOST ANTIDOTUL PENTRU AGRESIVITATEA LUI.

  9. 9
    marina Says:

    marian nu stie nici sa se exprime nu se potrivesc si da pare posesiv

  10. 10
    Lilia Says:

    Violeta si Marian fiti uniti si nu dati atentie prostilor. Nu o bagati in seama pe Doamna Lucica, nu va fi mama saptamanii la nesfarsit. E o mahalagioaica batrana. La varsta de 58 de ani e proasta bata. Mie mie sila sa ma uit la emisiune cand ii vad mutra aia de {bidon turtit} . Si fiul ei…un prostanac..si mai zice ca are facultate. Rade mereu ca un prostanac, are sens – nu are…rade ca prostu. O sa se insoare

  11. 11
    Lilia Says:

    …continuare…
    O sa se insoare la 60 de ani. Apoi sunt niste laudarosi, maicasa mereu spune ca au avere si multe altele…. Cea mai mare avere a omului este mintea. La ei e lipsa. Materia cenusie sa evaporat. O seara placuta.

  12. 12
    magdalena Says:

    Violeta este needucata, isterica, vulgara, impertinenta,are comportament indecent si este URATA ca MOARTEA !!!!!!!!!!! Are dreptate Lucica, ei ii place sa calareasca barbatii !!!!!!!!! De multe ori au filmat-o in casa ,, calarindu-l ” pe PROSTANAC fara pic de jena !!!!!!!! FELICITARI parintilor pentru EDUCATIA data Violentei !
    Este cea mai urata femeie din casa !Urmeaza Alina care e neagra pe dinnauntru ca si pe dinafara. URATE CREATURI !!!!!!!!!!

  13. 13
    katy Says:

    Doi prosti care se merita unul pe celalalt.Da,Marian e posesiv iar Violeta,daca ar avea un pic de minte s-ar departa de el pina nu e prea tirziu,chiar daca e asa cum e, nu merita o viata de cosmar alaturi de un incult, violent, arogant …etc

  14. 14
    Laura Says:

    “Prostul nu e prost destul ,daca nu e si fudul”;mai Mariane de ce -ar merita Ildi sa fie mama saptamanii??? pentru ca a vrut s-o bata si sa arunce apa fierbinte pe maicata .

  15. 15
    irina Says:

    la npm ar trebui selectati concurentii si dupa studii. liceul(bac inclusiv) cred k este necesar pt a aparea intr o astfel d emisiune,tv. marian si mama lui lasa de dorit…in privinta culturii,intelectului… pacat de emisiune
    nu au ce cauta acolo!!!

  16. 16
    Ceza Says:

    Nu o sustin pe dna Lucica dar ma bucur k a dat-o pe urata aia afara e groaznica

  17. 17
    dydutzu Says:

    A iesit afara Violeta:(:(

    Crd k cei doi erau singurul cuplu adevarat din casa. Akum cred doar in ALexandru si Mihaela si cuplul lui Stefan.

  18. 18
    denisa_070 Says:

    andreea e cea mai tare,roxana e o intepata iar ioana super

  19. 19
    denisa_070 Says:

    nu va mai luati mai d andreea k ea e cea mai tare,d_na lucica e o cotoroanta si fiu sau un mos mai bn s_ar lua ei d mana si ar pleca ,caci strica toata emisiunea andreea fii tare si ramii asa cu tupeu nu sa fii calcata in picioare de toate…..si d_na stela bravo ei foarte directa stefa ff dragut va pup si bafta…….

  20. 20
    IULIA Says:

    Ma bucur ca a plecat Violeta .Merita!! Sper ca si Marian si Ioana sa plece cat mai repede din casa .Poate are Lucica grija sa-i dea afara.AHHA!

  21. 21
    DIANAD Says:

    ei sunt singurii care se iubesc cu adevarat,restul o adunatura,treaba lor ce vor intr-un final,dar perechea cea mai potrivita fi_ti sinceri este:violeta si marian,daca nu ma insel e o emisune:”nora pt mama” nu “ghici ce vreau”

  22. 22
    elena_bonita2002 Says:

    Imi pare rau pt violeta.marian ji violeta st cei mai tari.s vad k s iubesc

  23. 23
    lollyt@ Says:

    imi pare rau k a iesit vivi era a 2 preferata a mea.d-na lucik dak se poate numi doamna nu are c sa kute la nora pt mama.nu inteleg c treaba are ea q vivi si marian. a despartit un qplu,cel mai sincer qplu din concurs dupa parerea mea singuri kre se iubesc q adevarat,cel putin asa se vede d la televizor.mai datii o sansa violetei pt a reintra in concurs k multe concurente au avut aceasta sansa.ink ceva vivi nu distruge prietenia q alina…

  24. 24
    maria Says:

    ADEVARUL ESTE CA SANT SINGURI CARE SE IUBESC ,MIE UNA VIOLETA NU II PLACE ESTE RASFATATA CAND O AUZEAM IUBI….MMAMA NANA MI SE FACEA RAU SPUNEA CA NIMENI NU O SUSTINE PE LUCICA FALS ARE DESTUI ADMIRATORI

  25. 25
    andreea Says:

    mariane da-i una in gura lu lucica…….

  26. 26
    oana Says:

    d na sunteti cea mai tare !la fel si roxana!!cel mai tare cuplu este mihaela cu alexndru…sunt the best…restul sunt niste prefacuti si prosti educati.marian esti cel mai varza..la fel si mama ta…sunteti prea prosti pt secolul asta…bine ca a iesit violeta ca sa iesiti si voi.dna lucik continuati planul pusculitza:))))

  27. 27
    maricica Says:

    Bine ca iesit Violeta . Nuse potriveste cu Marian care este incult si ar fi bine sa-si continuie studiile, iar Marian la oi.

  28. 28
    maria Says:

    violeta se potriveste cu marian

  29. 29
    ioana Says:

    violeta nu se potriveste deloc cu marian…e prea urata pentru el…are gura cat o sura,marian e un scump

  30. 30
    cristina Says:

    dintre concurenti mie imi place cel mai mult ALINA,ROXANAsi ANDREEA ,dar ceea ce nu-mi place la andreea este faptul ca nu-i respecta pe cei batrani. in rest imi place tot.violeta nu se potriveste deloc cu marius!!!!Ea s-ar potrivi cu alex,alina cu ionut,roxana cu catalin,andreea cu stefan,iar celelalte cu …….!!!!!! va puupppp dulce pe toti concurentiii si va iubesc mult!!!!!!!!!!

  31. 31
    coman-odette Says:

    aceasta doamna,cu parul pus pe bigudiuri ar trebui ,sa paraseasca casa impreuna cu fisu ,ca de cind aintrat in casa ,nu a stiut ,decit sa birfeasca.rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

  32. 32
    carmen Says:

    Canal D , faceti-i un cadou Lucicai o coafura permanent, ca e dizgratioasa cand isi pune rotilele in par .Se lauda ca are case , masina , dar sa se ingrijeasca de ea cum arata , nu poate.Fii-su sa isi rezizuiasca comportamentul , reamintiti-i ca sunt filmati si il vede o tara intreaga.

  33. 33
    dan Says:

    se potrivesc

  34. 34
    adriana buzau Says:

    nu se poate sa arata-ti cine iese nora si mama saptaminii? eu nu cred o iota ca iese lucica mereu cred ca se vrea sa iasa lucica ca sa destrame toate cuplurile si ea sa ia ceva bani nu credeti?

  35. 35
    MARI Says:

    MARIAN NU E PREGATIT SA SE INSOARE DUPA CUM SE POARTA .BANU L-A FACUT SA VINA .NU E IUBIRE E O NEBUNIE DE MOMENT CA LA VARSTA LOR . MARIAN ESTE UN TIP NU GELOS CI OFTICAT CA VIOLETA NU MAI ESTE SA CASTIGE SI ARE IESIRI NECONTROLATE .D-NA LUCICA ARE DREPTATE LA TOT CE SPUNE .II “CANTARESTE ” PE FIECARE SI ASA E . TOTI SE IUBESC PENTRU BANI . STEFAN SI ANDREEA NICI NU TREBUIE SA DESCHIDA GURA CA SE VEDE PE FATA CA AU CIUDA PE ROXANA CAREPE CORECT MERITA PREMIUL.

  36. 36
    lyly Says:

    catalin e cel mai panpalau baiat din casa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free