Ionut si Alina – un cuplu?


Ionut a intrat in casa Nora pentru mama 3 special pentru Alina. La scurt timp, cei doi au decis sa mearga impreuna in concurs, urmand ca treptat sa se cunoasca si sa formeze un cuplu.

Desi Alina marturisea la un moment dat ca simte fluturi in stomac pentru Ionut, aceasta a fost mai mereu confuza in ganduri si in sentimente si a decis sa puna capat “relatiei” cu Ionut pentru ca inca se mai gandea la Costin, fostul sau prieten.

Oferindu-i-se ocazia de a transmite un mesaj de dragoste fostului iubit, Alina a refuzat motivand ca relatia lor nu mai are sanse sa fie cum a fost odata…

Imediat dupa intrarea in casa a doamnei Antoaneta, Alina si-a schimbat din nou atitudinea fata de Ionut si a decis sa se impace cu el. Oare de ce?

49 comentarii la “Ionut si Alina – un cuplu?”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 49
    geanina Says:

    Va tin pumnii! sunteti cei mai buni, o sa castigati, o sa vedeti lasati-i pe ceilalti concurenti sa se zbata, sa faca comentarii aiurea.VOI SUNTETI INVINVATORII! Nu o sa va invinga nimeni. Binele invinge intotdeauna!mult succes

  2. 48
    geanina Says:

    Va tin pumnii! sunteti cei mai buni, o sa castigati, o sa vedeti lasati-i pe ceilalti concurenti sa se zbata, sa faca comentarii aiurea.VOI SUNTETI INVINVATORII! Nu o sa va invinga nimeni. Binele invinge intotdeauna!

  3. 47
    Ana Says:

    Eu votez cu cei doi si cu mama lor,Antoaneta!Sper ca si alti sustinatori fac la fel!Bafta si succes!

  4. 46
    Ana Says:

    Dna Stela las-o pe Alina in pace si nu mai aminti de ea in discutia ta cu cele 2 fete!Am impresia ca vrei sa o tarasti iarasi in rahatul vostru!Alina are mult bun simt ,ma uit la ea si nici nu-i vine a crede ce se intampla cu cele 3 prietene!Va certati tot timpul si va contraziceti,desi,ati facut ,pact,cu ,,,atunci cand erati prietene si o atacati pe Alina cum stiati mai bine!Iata ca s-a intors roata!Dumnezeu va da atat cat nu o sa puteti duce!Vant semanati,vant culegeti!

  5. 45
    Claudia Says:

    Acest cuplu este deja cistigatorul concursului.Asa cred sper si doresc.Au fost sunt si vor fi cei mai sinceri pt ca, au avut probleme intre ei si cu ceilalti si au zis.Au trecut prin multe cine stie ce i suferinta ii intelege.Am incredere totala in ei.

  6. 44
    Claudia Says:

    Ma bucur enorm ca nu sa despartit acest cuplu in seara asta Tuturor celor care sustine acest cuplu MULTUMESC MULT si sustineti acest cuplu pìna la final. Eu ii sustin. Merita sa cistige editia a 3 nora pt mama datorita tuturor intimplarilor.Multa bafta.

  7. 43
    Byanca Says:

    un cuplu fals pt cai pt bani

  8. 42
    Ana Says:

    Ionut si Alina va sustin si doresc sa fiti castigatorii concursului NPM3 pentru ca sunteti singurii care meritati acest lucru.Ati dovedeit seriozitate,buna crestere ,sunteti frumosi impreuna .Bafta multa!

  9. 41
    rachel Says:

    ROXANA: esty o fata stilata cu bun simt,educata,si sty knd sa vb.nu imi place de Lucica ca sa luat de tn,si se baga mereu in seama cu tn k vede k u nu o bagi in seama.se oftika k nu ai facut cuplu cu fisu,nici sa nu faci vreodata.in plus esti si draguta si sty sa le raspunzi asa kum trebuie,celor care se leaga de tn,dintr-un motiv sau altul,inventat de ey.deci in final,esty tare si tine-o tot asa,si iti doresc sa castigi concursul.te popik si tine-o tot asa.fii naturala,fii u insati.bye bye

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free