Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta


De cand formeaza un cuplu la Nora pentru mama 3, Marian si Violeta sunt nedespartiti. Acest lucru a facut-o  pe Violeta sa se simta oarecum sufocata de iubirea lui Marian. Acesta a inceput sa fie foarte gelos pe lucruri aparent marunte, dar care au deranjat-o pe Violeta. Ea considera ca Marian este gelos fara motiv si posesivitatea sa ar putea duce chiar la destramarea cuplului.

“Daca ma iubeste se va schimba”, au fost cuvintele Violetei care inca spera ca Marian isi va schimba comportamentul si va lasa la o parte gelozia extrema pe care o manifesta in fiecare zi.

36 comentarii la “Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 36
    lyly Says:

    catalin e cel mai panpalau baiat din casa

  2. 35
    MARI Says:

    MARIAN NU E PREGATIT SA SE INSOARE DUPA CUM SE POARTA .BANU L-A FACUT SA VINA .NU E IUBIRE E O NEBUNIE DE MOMENT CA LA VARSTA LOR . MARIAN ESTE UN TIP NU GELOS CI OFTICAT CA VIOLETA NU MAI ESTE SA CASTIGE SI ARE IESIRI NECONTROLATE .D-NA LUCICA ARE DREPTATE LA TOT CE SPUNE .II “CANTARESTE ” PE FIECARE SI ASA E . TOTI SE IUBESC PENTRU BANI . STEFAN SI ANDREEA NICI NU TREBUIE SA DESCHIDA GURA CA SE VEDE PE FATA CA AU CIUDA PE ROXANA CAREPE CORECT MERITA PREMIUL.

  3. 34
    adriana buzau Says:

    nu se poate sa arata-ti cine iese nora si mama saptaminii? eu nu cred o iota ca iese lucica mereu cred ca se vrea sa iasa lucica ca sa destrame toate cuplurile si ea sa ia ceva bani nu credeti?

  4. 33
    dan Says:

    se potrivesc

  5. 32
    carmen Says:

    Canal D , faceti-i un cadou Lucicai o coafura permanent, ca e dizgratioasa cand isi pune rotilele in par .Se lauda ca are case , masina , dar sa se ingrijeasca de ea cum arata , nu poate.Fii-su sa isi rezizuiasca comportamentul , reamintiti-i ca sunt filmati si il vede o tara intreaga.

  6. 31
    coman-odette Says:

    aceasta doamna,cu parul pus pe bigudiuri ar trebui ,sa paraseasca casa impreuna cu fisu ,ca de cind aintrat in casa ,nu a stiut ,decit sa birfeasca.rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free