Roxana a refuzat intrarea lui Roger in casa Nora pentru Mama 3


In seara de sambata, Roger impreuna cu mama sa au fost decisi sa intre in casa Nora pentru mama 3, pentru Roxana.

Decizia finala a apartinut Roxanei, care l-a refuzat pe acesta cu fermitate, motivand ca nu-si doreste ca cei 2 sa intre in casa pentru ca este sigura ca vor intra pentru bani si nu pentru ea.

Roxana a afirmat aceste lucruri, deoarece in urma cu o saptamana celor 2 li s-a oferit sansa sa intre in casa, dar acestia au refuzat-o in urma vestii ca mama lui Roger nu va mai primi cei 10.000 lei cu care sa intre in casa.

15 comentarii la “Roxana a refuzat intrarea lui Roger in casa Nora pentru Mama 3”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    d - na kati Says:

    Roxana, decat sa ai langa tine un pampalau cum este Catalin , care nu stie pe ce lume traieste , mai bine da – i o sansa lui Roger . Acesta a dovedit cel putin ca are bun simt , a citit oarecum CODUL BUNELOR MANIERE ! Nu ai ce castiga dintr – o legatura cu Catalin , in schimb , cu Roger nu se stie … poate vei avea intr-adevar un cuplu de invidiat … Poate tocmai acum va crapa Lucica de ciuda ! Va face spume si va stropi cu venin , asa cum a mai facut de sute de ori in acest concurs … Fiti tari fetelor , iar baietii , sa incerce sa-l puna la punct , cu inteligenta pe acest Catalin !!!

  2. 14
    laura adriana Says:

    andreea sincer nici eu nu cred in cuplul tau prea mult tu meriti ceva mai bun decat stefan nu zic ca nu ii un baiat bun dar nu este de tine tu esti tanara frumoasa guraliva pe cand stefan saracu daca strigi un pic la el devine emotiv

  3. 13
    laura adriana Says:

    da si eu cred ca merita roger o sansa in ciuda a tuturo domnisoarelor din casa care zic ca nu ai facut bine si vorba mamei lui roger sa moara altii de ciuda si invidie ca de fapt acolo in casa asta e ciuda si multa invidie cat despre bani sa nu mai vb ca toata lumea este acolo ptr premiul cel mare nu neaparat ptr a se casatorii sa fim seriosi si realisti in fond si la urma urmei

  4. 12
    ana; Says:

    roxana este super tare cred ca ar fi bine sa iidai osansa lui roger

  5. 11
    MARI Says:

    ROXANA TE SUSTIN.AI FACUT FOARTE BINE CA I-AI DAT O SANSA LUI ROGER . MAMA LUI E SUPER DOAMNA .EL SE VEDE CA E EDUCAT DAR UN SFAT PENTRU ROGER . TREBUIE SA-L INTERESEZE NUMAI EL SI ROXANA PENTRU CA E CLAR CA VOR SARI TOTI PE EL DE CIUDA . NU TREBUIE SA LE DEA SASISFACTIE . E URAT CAND UN BARBAT SE PUNE LA MINTEA ANDREEI CARE DUPA MINE E DE LA MAHALA .BANU CE FACE DIN OM …….E CLAR CA ROXANA ARE SANSA DE CASTIG 100% SI TREBUIE SA-I TRATEZE CU INDIFERENTA SI PAREREA MEA CA SUNT FRUMOSI AMANDOI ,DAR ROGER SA NU RASPUNDA LA PROVOCARI . M-AS BUCURA DACA AR CASTIGA ROXANA CU ROGER .ROXANA FI ATENTA CA SI CATALIN AR INVIDIE CA EL A ASTEPTAT SA FACA UN CUPLU CU TINE DAR NU A FORTAT SI ACUM E DEZAMAGIT ,SE VEDE PRIN RASUL LUI SI VOTUL D-NEI LUCICA NEGATIV DE A INTRA ROGER IN CASA . AI GRIJA ROXANA SA NU LE DAI SATISFACTIE .AI DAT DOVADA DE O FATA EDUCATA .ASTEPT SA TE VAD MIREASA ROXANA SI MERITI PREMIUL .SUCCES .AM 55 ANI SI URMARESC IN FIECARE ZI DUPA MASA EMISIUNEA .

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free