Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta


De cand formeaza un cuplu la Nora pentru mama 3, Marian si Violeta sunt nedespartiti. Acest lucru a facut-o  pe Violeta sa se simta oarecum sufocata de iubirea lui Marian. Acesta a inceput sa fie foarte gelos pe lucruri aparent marunte, dar care au deranjat-o pe Violeta. Ea considera ca Marian este gelos fara motiv si posesivitatea sa ar putea duce chiar la destramarea cuplului.

“Daca ma iubeste se va schimba”, au fost cuvintele Violetei care inca spera ca Marian isi va schimba comportamentul si va lasa la o parte gelozia extrema pe care o manifesta in fiecare zi.

36 comentarii la “Marian este foarte posesiv in relatia cu Violeta”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    IULIA Says:

    Ma bucur ca a plecat Violeta .Merita!! Sper ca si Marian si Ioana sa plece cat mai repede din casa .Poate are Lucica grija sa-i dea afara.AHHA!

  2. 19
    denisa_070 Says:

    nu va mai luati mai d andreea k ea e cea mai tare,d_na lucica e o cotoroanta si fiu sau un mos mai bn s_ar lua ei d mana si ar pleca ,caci strica toata emisiunea andreea fii tare si ramii asa cu tupeu nu sa fii calcata in picioare de toate…..si d_na stela bravo ei foarte directa stefa ff dragut va pup si bafta…….

  3. 18
    denisa_070 Says:

    andreea e cea mai tare,roxana e o intepata iar ioana super

  4. 17
    dydutzu Says:

    A iesit afara Violeta:(:(

    Crd k cei doi erau singurul cuplu adevarat din casa. Akum cred doar in ALexandru si Mihaela si cuplul lui Stefan.

  5. 16
    Ceza Says:

    Nu o sustin pe dna Lucica dar ma bucur k a dat-o pe urata aia afara e groaznica

  6. 15
    irina Says:

    la npm ar trebui selectati concurentii si dupa studii. liceul(bac inclusiv) cred k este necesar pt a aparea intr o astfel d emisiune,tv. marian si mama lui lasa de dorit…in privinta culturii,intelectului… pacat de emisiune
    nu au ce cauta acolo!!!

  7. 14
    Laura Says:

    “Prostul nu e prost destul ,daca nu e si fudul”;mai Mariane de ce -ar merita Ildi sa fie mama saptamanii??? pentru ca a vrut s-o bata si sa arunce apa fierbinte pe maicata .

  8. 13
    katy Says:

    Doi prosti care se merita unul pe celalalt.Da,Marian e posesiv iar Violeta,daca ar avea un pic de minte s-ar departa de el pina nu e prea tirziu,chiar daca e asa cum e, nu merita o viata de cosmar alaturi de un incult, violent, arogant …etc

  9. 12
    magdalena Says:

    Violeta este needucata, isterica, vulgara, impertinenta,are comportament indecent si este URATA ca MOARTEA !!!!!!!!!!! Are dreptate Lucica, ei ii place sa calareasca barbatii !!!!!!!!! De multe ori au filmat-o in casa ,, calarindu-l ” pe PROSTANAC fara pic de jena !!!!!!!! FELICITARI parintilor pentru EDUCATIA data Violentei !
    Este cea mai urata femeie din casa !Urmeaza Alina care e neagra pe dinnauntru ca si pe dinafara. URATE CREATURI !!!!!!!!!!

  10. 11
    Lilia Says:

    …continuare…
    O sa se insoare la 60 de ani. Apoi sunt niste laudarosi, maicasa mereu spune ca au avere si multe altele…. Cea mai mare avere a omului este mintea. La ei e lipsa. Materia cenusie sa evaporat. O seara placuta.

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free