Ionut si Alina – un cuplu?


Ionut a intrat in casa Nora pentru mama 3 special pentru Alina. La scurt timp, cei doi au decis sa mearga impreuna in concurs, urmand ca treptat sa se cunoasca si sa formeze un cuplu.

Desi Alina marturisea la un moment dat ca simte fluturi in stomac pentru Ionut, aceasta a fost mai mereu confuza in ganduri si in sentimente si a decis sa puna capat “relatiei” cu Ionut pentru ca inca se mai gandea la Costin, fostul sau prieten.

Oferindu-i-se ocazia de a transmite un mesaj de dragoste fostului iubit, Alina a refuzat motivand ca relatia lor nu mai are sanse sa fie cum a fost odata…

Imediat dupa intrarea in casa a doamnei Antoaneta, Alina si-a schimbat din nou atitudinea fata de Ionut si a decis sa se impace cu el. Oare de ce?

49 comentarii la “Ionut si Alina – un cuplu?”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    emylia Says:

    Nu va lasati, luptati, si poate sa si castigati concursul, voi doi meritati cel mai mult!

  2. 9
    iuliana dozescu Says:

    ALINA SE POTRIVESTE CU IONUT……

  3. 8
    Ana Says:

    Alina esti o fata desteapta,dar nu mai sta bosumflata ca nu te prinde deloc.Nu v-am vazut stand toti trei de vorba ,vrem sa stim daca ai discutat ceva cu mama lui Ionut privitor la relatia voastra.Ne-am bucura daca ai continua relatia cu Ionut,care este un baiat bun,respectuos,bine crescut de familie si un priceput bucatar;il vad mereu la bucatarie,alaturi de tine si asta ne bucura mult,va sta bine impreuna! Te rog fii mai hotarata si lasa trecutul ,traieste clipa,ca nu o sa te mai regasesti cu ea niciodata.Multa bafta la amandoi si iubire.

  4. 7
    MAKO Says:

    Alina este o fata destul de desteapta, insa are si o doza mare de infantilism in ceea ce priveste socializarea. Contrazicerile ei, instabilitatea, incertitudinile de care da dovada, o pun intr-o lumina nefavorabila. Este si destul de parsivuta (nu perversa, asa cum prost se exprima Andreea, neintelegand bine, semnificatia cuvantului. Vrea sa se aplece exact cum bate vantul si, pana in prezent i-a tinut. Ionut este un baiat bun, dar nu vor continua afara, cu certitudine. Este instabila si cu greu, va fi in stare sa pastreze pe cineva langa ea.

  5. 6
    st3fania Says:

    cel mai frumos cuplu…se bazeaza pe respect si incredere.bv lor:*::*:*::*

  6. 5
    emylia Says:

    Sper ca Alinei sa-i vina mintea la cap si sa se apropie mai mult de Ionutz si mama lui, si sa joace ca si ceilalti cu tupeu , si de ce nu sa si castige!

  7. 4
    Nykole Says:

    Eu sper k in sfarsit s-a hotarat si Alina..poate k o sa-l uite p acel baiat din trekutul ei!Imi place cuplul Alina-Ionut..

  8. 3
    crisstalli Says:

    Buna tuturor…imi place foarte mult de Alina si Ionut,se potrivesc de minune
    …mi-ar place f mult sa formeze un cuplu…sunt tineri si frumosi si au toata viata inainte….inca nu se cunosc indeajuns,dar k siguranta afara o sa fie mai bn…eu cred in relatia lor si ii sustin din toate punctele de vedere…bafta copii si sa va iubiti mult!

  9. 2
    Ana Says:

    Buna dimineata si va multumesc! Eu sper ca Alina si Ionut sa formeze un cuplu,deoarece se potrivesc amandoi,sunt placuti .Alina este o fata frumoasa,dar un pic cam rasfatata si sper la sentimente mai bune fata de Ionut,dar asta depinde numai de intentiile pe care le are!Fii te rog mai hotarata si in emisiune vorbeste mai tare si mai la obiect,in rest eu te sustin in continuare.Bafta!

  10. 1
    olimpia Says:

    buna dimineata ,eu cred ca,s-a schimbat penmtru ca a intrat doamna Antoaneta,s-au discutat unele probleme in acest trio?si mai cred cum zicea Alina o data ,dupa despartirea cu Marius “ca ea putea sa faca cuplu cu el dar pentru castigarea concursului si ea sa nu-l iubeasca”.Asa cred ca se intampla acum acest lucru ,Alina a spus aseara cu gura ei ca vrea sa-l iubeasca ,Ea iubeste cariera s i banii. Daca ati sesizat ce a zis ceauseaca ca ea candideaza ca independent inseamna ca lucrurile din “tabara lor atunci inseamna ca nu mai sunt tabara ei deloc”.cei care au fost tabara rosie sunt pe cont propiu fiecare.A ramas doar tabara roz si restul.

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free