Ionut si Alina – un cuplu?


Ionut a intrat in casa Nora pentru mama 3 special pentru Alina. La scurt timp, cei doi au decis sa mearga impreuna in concurs, urmand ca treptat sa se cunoasca si sa formeze un cuplu.

Desi Alina marturisea la un moment dat ca simte fluturi in stomac pentru Ionut, aceasta a fost mai mereu confuza in ganduri si in sentimente si a decis sa puna capat “relatiei” cu Ionut pentru ca inca se mai gandea la Costin, fostul sau prieten.

Oferindu-i-se ocazia de a transmite un mesaj de dragoste fostului iubit, Alina a refuzat motivand ca relatia lor nu mai are sanse sa fie cum a fost odata…

Imediat dupa intrarea in casa a doamnei Antoaneta, Alina si-a schimbat din nou atitudinea fata de Ionut si a decis sa se impace cu el. Oare de ce?

49 comentarii la “Ionut si Alina – un cuplu?”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    rachel Says:

    buna ziua.Alina esti preferata mea.Te potrivesti de minune cu Ionut si va sta fbn impreuna.As vrea sa nu va despartiti niciodata.Imi esti cea mai simpatica din casa,de fapt esti cea mai draguta din casa npm3,fata de maimutele alea kre iti vine sa o iei la fuga de ce moaka au.Tine-o tot asa in concurs si nu ii baga in seama p toty prostii.te poop si bafta.va doresc sa castigati concursu,tu si Ionutz .pa pa.va popik.

  2. 39
    andreea Says:

    draga alina esti terminata.ionut este un taran kre este in stare de orice doar sa ii arunci o privire.dupa ce am vazut la ionut am inceput sa-mi schimb parerea despre barbati.unde este acel putin orgoliu chiar esti o mamaliga ionut?

  3. 38
    MARI Says:

    ALINA DACA AI SENTIMENTE LASA SA SE VADA .IONUT TE IUBESTE DAR LA TINE SE VAD NUMAI CU” CANTARUL” SENTIMENTELE IAR CAND ESTI INTREBATA AI RETINERE .EU CRED CA IN MINTEA TA FACI COMPARATIE IN TRECUT DAR CRED CA NU MERITA TRECUTUL ,MERITA IONUT O SANSA .TRECUTUL A FOST .UN BARBAT CARE CONSIDERA PERSOANA DE LANGA EL AMANTA SI SLUGA NU SE VA SCHIMBA . SI EU AM ASTEPTAT 34ANI SA SE SCHIMBE CEL DE LANGA MINE DAR NU A FOST ASA .S-A SCHIMBAT IN MAI RAU .A GASIT O AMANTA CU 21 ANI MAI TANARA SI A PLECAT . IA OMUL CARE VEZI CA TE IUBESTE MULT .

  4. 37
    ANA Says:

    IONUT SI ALINA, sunteti draguti, linistiti, bine crescuti si la locul vostru abtineti-va de a mai raspunde injuriilor celorlalti in special istericalelor andreei si prostiei lui stefan va sustinem si dorim sa faceti o nunta acolo spre inebunirea andreei si a stelei care sunt lasinate dupa bani sa fiti sanatosi si sa aveti noroc alina mai multa afectiune pentru cumintele ionut

  5. 36
    monaliss@frumusica Says:

    BUNA IMI PLACE F MULT DE CUPLU LOR DAR ALINA FII MAI IUBAREATA PT CA MERITA SA IL IUBESTI PE IONUT PT CA ACEST BAIAT CHIAR MERITA SA FIE IUBIT.VA PUP PE AMINDOI.MONALISS DIN TORINO (BACAU)

  6. 35
    maia Says:

    alina este o prefacuta,este o fata foarte rea la fel ca doamna lucica care la fel foarte,foarte rea,cred ca le voteaza cei de la kanal d,deacea au introdus- in casa.

  7. 34
    laura Says:

    ROXANA VREAU SA-TI SPUN CA I-MI PLACE F MULT DE TINE SI SA O TI TOT ASA.MIAR PLACEA SA CASTIGI CONCURSUL.VREAU SA SPUN DESPRE ANDREEA CA ESTE O MAHALAGIOAICA.ALINA NU ESTI HOTARATA DELOC .

  8. 33
    Bianca Says:

    buna ziua, mie imi place cuplu alina ionut si va dorec sincer sa fiti impreuna si sa nu mai luati in seama gaitele din casa si nici pe cele de afara kre nu va plac

  9. 32
    misaila ana alisa Says:

    SINCER NU AM NICI O TREABA CU NMENI DIN ACEST CONCURS DA ALINA DRAGA
    FII MAI HOTARATA GANDESTETE SI LA IONUT

  10. 31
    DIMA LUMINITA Says:

    ALINA ESTI FAVORITA MEA SI IMI PLACE CUPLUL TAU CU IONUT SPER SA REZISTATI PINA LA FINAL SI SA CISTIGATI CONCURSUL.
    TINETIVA TARE SI NU LE MAI DATI EXPLICATII CELORLALTI CA NU ARE NIMENI VOIE SA VA JUDECE.
    NU-MI PLACE CUPLUL ANDREEA-STEFAN SI NICI DE DNA STELA ESTE O FEMEIE F.REA LA FEL CA SI DNA. LUCICA.
    IMIPARE RAU CA VIOLETA A IESIT DIN CASA DAR DACA EA SI MARIAN SE IUBESC VOR CONTINUA RELATIA SI AFARA.

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free