Ionut si Alina – un cuplu?


Ionut a intrat in casa Nora pentru mama 3 special pentru Alina. La scurt timp, cei doi au decis sa mearga impreuna in concurs, urmand ca treptat sa se cunoasca si sa formeze un cuplu.

Desi Alina marturisea la un moment dat ca simte fluturi in stomac pentru Ionut, aceasta a fost mai mereu confuza in ganduri si in sentimente si a decis sa puna capat “relatiei” cu Ionut pentru ca inca se mai gandea la Costin, fostul sau prieten.

Oferindu-i-se ocazia de a transmite un mesaj de dragoste fostului iubit, Alina a refuzat motivand ca relatia lor nu mai are sanse sa fie cum a fost odata…

Imediat dupa intrarea in casa a doamnei Antoaneta, Alina si-a schimbat din nou atitudinea fata de Ionut si a decis sa se impace cu el. Oare de ce?

49 comentarii la “Ionut si Alina – un cuplu?”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Ana Says:

    Alina capul sus te sustinem in continuare,desi imi este teama pentru voi…nu prea sunteti agrreati de cei din jur sunteti atacati din toate partile!

  2. 29
    oana Says:

    ALINA CA SI ANDREEA ESTI PREFERATA MEA FACI UN CUPLU DE MINUNE CU iONUT CRED CA O SA-L IUBESTI PE IONUT ESTE UN BAIAT BUN SE RECUNOASTE DUPA FATA LUI MAMA LUI ANTONETA A VENIT LA FIX SA SALVEZE CUPLU IONUT ALINA SPER SA NU VA DESPARTITI PUPYK OANA STEFANESTI ARGES

  3. 28
    andreea Says:

    alina este frumoasa

  4. 27
    andreea Says:

    ionut are o fata de papagal…..

  5. 26
    andreea Says:

    se potrivesc capul sus si sa nu-i bage in seamape cei care spun ca nu se potrivesc

  6. 25
    ionela Says:

    violeta cum asi putea sa vorbesc si eu cu tine

  7. 24
    ionela Says:

    violeta te potrivesti foarte mult cu marian si imi pare rau ca ai parasit concursul nora pentru mama3,dar daca va iubiti veti continua relatia si afara.sa fi fericita cu marian si sa va iubiti mult.va salut

  8. 23
    IULIA Says:

    Era si firesc sa-i dea papucii Costin d-rei Alina . Ce barbat si-ar mai dori o asemenea fata langa el?? Fata asta daca stia ca il iubeste pe Costin , nu trebuia sa intre la NPM3 .Si ce e culmea , l-a yapacit si pe bietul Ionut ,care e atat de indragostit de Alina , ca nu mai stie pe ce lume traieste.Sper sa plece cat de curand si Alina din casa .

  9. 22
    dydutzu Says:

    MA regasesc putin si in ALina si sincer nu cred k cuplul va rezista pentru k ea nu e sigura de ceea ce simte. Nici pe baiatul de afara nu il iubeste- asta e doar in mintea ei- de fapt trece printr-o perioada in care se iubeste foarte mult pe ea;))
    Ionutz e foarte de treaba, dar nu e genul Alinei

  10. 21
    irina Says:

    ce cuplu??? ar vrea ionut sa faca un cuplu cu alina dar alina vrea???de fapt de dragul banilor ar fi fost in stare sa faca un cuplu si cu babau,pacat de ionut dar isi merita soarta

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free