Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ


Vârsta: 47 ani

In seara de sambata, inca o concurenta si-a facut aparitia in Cetatea Dragostei, la Nora pentru mama 3..este vorba de doamna Antoneta, mama lui Ionut, care a intrat in casa pentru a-l sustine pe fiul ei, in cuplul format cu Alina.

A absovit 10 clase, iar în prezent locuieşte în Italia dar a venit în ţară pentru a-şi susţine fiul, pe Ionuţ, chiar dacă el nu formează un cuplu solid cu Alina. Spune despre ea că este sinceră, sufletistă şi miloasă, mândrindu-se cel mai mult cu copiii ei.

Ce parere aveti de doamna Antoneta?

62 comentarii la “Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ”

Pages: « 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    Ana Says:

    Ati jignit in permanenta acest cuplu si continuati sa o faceti cu toate ca s-a terminat concursul de mult timp! Daca am laudat-o,sustinut-o pe mama lor am facut-o pentru ca ,asa cum am mai spus, a meritat! Si la finalul concursului s-a dovedit ca au fost singurii care si-au primit rasplata,bine meritata, pentru prestatia din concurs!

  2. 59
    Ana Says:

    Ina,cine oi fi..dar esti jalnica!Ai un vocabular demn de dispret! Esti frustrata ,singuratica,de ce vorbesti asa? Eu am admirat-o sincer pe dna Antpaneta pentru ca a fost singura, adevarata doamna ,din concurs!

  3. 58
    ionut si alina Says:

    multumim tuturor celor care ne-au sustinut. Noi suntem bine , ne pregatim sa plecam in Antalya . Celor care ne-au jignit si ne-au criticat ca avem un vocabular urat le dorim numai bine . Ptr cei interesati nici unul dintre noi nu are antecedente penale .

  4. 57
    Ana Says:

    IOnut si Alina,meritati tot cei mai bun si frumos de la viata!Daca aveti posibilitatea intrati pe acest site si impartasiti-ne ,din cand in cand,din idealurile voastre de viata si situatiile in care va mai aflati!Suntem curioase sa aflam,direct,de la sursa,cum mai stau lucrurile intre voi,daca sunteti fericiti,potriviti,daca va iubiti,etc,etc…..Cu anticipatie,va multumim!

  5. 56
    Ana Says:

    M-a bucurat faptul ca finalul concursului a fost asa cum l-am prevazut!Alina si Ionut,doi invingatori!V-am admirat si sustinut cu tarie tot concursul!Nu m-ati dezamagit!Va doresc multa sanatate,fericire si mult noroc in viata!Casa de piatra celor tineri si implinirile sa fie pe masura sufletelor,lor!

  6. 55
    geanina Says:

    O za castigati, si asa o sa ma mai bucur de mult…………

  7. 54
    nutzica Says:

    nu stiu de ce este votata fata ei ascunde rautatea celui care te asteapta la cot sa-ti dea in cap.

  8. 53
    ina Says:

    ARE SI ANTONETA O FAVORITA (ANA)CE`O MAI RIDICA IN SLAVI SI

    EU O COBOR=))))))))MARS ACASA GRASA PROASTA SI IA`TI SI

    ODRASLA CU TINE,PE PAPITOIU ALA DE IONUT CA FACE ALINA CE

    VREA CU EL:))ALINA II FATA DE NOTA 0=))))))

  9. 52
    geanina Says:

    Stii cum au criminalii privirea? Dar pe Dna Antuneta ai mirosit-o cumva de spui ca e imputita? Ce usor e sa scrii niste cuvinte atit de penibile……………..au omorat pe cineva si eu nu stiu? dece sunt facuti criminali? Sa nu te strici tu la o asa gandire………………….. oricum sunt sigura ca Roxana o sa stea in banca ei pana la sf concursului. N-o sa se lege la cap daca nu o doare, sper ca e fata desteapta totusi.Nu ii trebuie ei asa o soacra, care se poarta frumos atita timp cat are interes,apoi……………………………………………

  10. 51
    Norika Says:

    antoneta cu fiul ei si cu alina sunt niste criminali niste rai si niste insuportabili nu ne vine sa ne mai uitam la aceasta emisiune din cauza celor 3 dementi.nu stiu cine poate sa-i voteze sa IASA mama saptamanii si nora saptamanii aceasta nmoldoveanca imputita nu merita sa iesie mama saptamanii nici alina nu stiu cine voteaza pe cine au sa voteze pentru ca nu merita.meritul este al dnei lucika si al copilului ei si al roxanei.ar merita sa plece din acest concurs merita sa fioe exlusi din acest concurs aceasta femeie este criminala are o privire de criminala.

Pages: « 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free