Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ


Vârsta: 47 ani

In seara de sambata, inca o concurenta si-a facut aparitia in Cetatea Dragostei, la Nora pentru mama 3..este vorba de doamna Antoneta, mama lui Ionut, care a intrat in casa pentru a-l sustine pe fiul ei, in cuplul format cu Alina.

A absovit 10 clase, iar în prezent locuieşte în Italia dar a venit în ţară pentru a-şi susţine fiul, pe Ionuţ, chiar dacă el nu formează un cuplu solid cu Alina. Spune despre ea că este sinceră, sufletistă şi miloasă, mândrindu-se cel mai mult cu copiii ei.

Ce parere aveti de doamna Antoneta?

62 comentarii la “Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    anka buzias Says:

    foarte bine nu ii bagati in seama fruntea sus k castigati

  2. 49
    tanya Says:

    o dementa….o nemernik de femeie…..exact kum a zis cineva FEMEIA FARA GAT…….e super nasoala…..e mai penibila dekt d-na lucica……pe aceasta femeie nu pot sa-i zik D-NA……NU POT SI NICI NU VREAU….O CRIMINALA IN SERIE KUM A ZIS D-NA LUCICA……UN MONSTRU……..O PITICANIE…….ARE UN CORP DE BARBAT……MI-E SKRBA SA MA UIT LA EA SI LA MENAJERA DE ALINA SI LA PAMPALAUL DE IONUT….TREI MONSTRII………….SCRABA IMI PROVOKTI….SCARBA SCARBA SCARBA SCARBA

  3. 48
    Dorina Says:

    Sunteti foarte rea si ranchiunoasa,Oricum Ionut si Alina nu fac si nu vor face niciodata un cuplu adevarat se vede cand totul este pt. bani.

  4. 47
    ina Says:

    eu cred ca Ionut nu face casa cu Alina,nu se potrivesc.Alina nu a vrut sa faca un cuplu cu Ionut,dar cum a intrat Antoneta in casa……s`a lipit de el.Antoneta nu`i o femeie buna,are suflet rau dar cu d`na Lucica nu`i merge:))))))

  5. 46
    Ana Says:

    Eu raman la convingerea ca cei care merita castigarea concursului sunt Alina si Ionut!

  6. 45
    Ana Says:

    Secretul Mihaelei ar trebui dezvaluit ca sa stim si noi despre ce este vorba!Ne-a facut pe noi toti,curiosi,cu atata mister!Ildiko a spus ca vrea o nora cinstita si ea ce face?Stela insista sa i se spuna, si ridica ,iarasi tonul,ca de obicei!Dar e viata ei,o intereseaza,dar odata ce l-a spus Andreei,pentru a lamuri lucrurile,ar trebui sa spuna!Alex nu este interesat?Sau banii primeaza?

  7. 44
    Ana Says:

    Dna Antoaneta sa nu cereti plecarea din concurs pentru nunta baiatului..de ce nu au programat-o la o data mai tarzie,atunci cand se termina concursul?eu sper sa iesiti mama saptamanii si Alina nora saptamanii pentru ca meritati .Ati dat dovada de mult bun simt si corectitudine oricat au incercat sa va defaimeze!Sa nu iertati pe nimeni in acest concurs si sa eliminati pe cei ce v-au jignit si v-au facut zilele amare,un calvar in casa!Bafta!

  8. 43
    Claudia Says:

    Ma bucur ca si in seara asta d-na Antoneta a fost aleasa MAMA SAPTAMINII.MERITA FOARTE MULT DATORITA TRECUTULUI.AM AVUT FOARTE MARI EMOTI PT A NU PLECA ACUM CIND EDITIA A 3 SE TERMINA MULTUMESC MULT DE TOT TUTUROR CARE AU VOTAT D-NA ANTONETA SI VOR VOTA.

  9. 42
    nNcoleta Says:

    D-na Antoneta , Ionut …spuneti-i domne Alinei sa-si revizuiasca comportamentul sa nu mai fie asa de mahalagioaica. Ii lipsesc cei sapte ani de acasa….la felul cum le vorbeste mamelor si cum le raspunde, lasa de dorit mult , pacat!

  10. 41
    Ana Says:

    Sunteti o femeie frumoasa si sufleteste chiar;nu va lasati dusa de valul Lucica pentru ca nu-i puteti tine stavila:este de o rautate inimaginabila,iar inventiile ei nu va fac decat rau;feriti-va,deci din calea ei;lasati-o in ale ei pentru ca nu reusiti sa o faceti sa taca ,nu stiti sa o faceti sa -si cunoasca adevarata ei fata!Ma bucur ca va sustineti copii si va admir pentru curajul,pe care celelalte nu-l au,de a-i spune franc in fata ca nu va este frica de ea!Bravo!Bafta in concurs desi va fi mai greu…

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free