Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ


Vârsta: 47 ani

In seara de sambata, inca o concurenta si-a facut aparitia in Cetatea Dragostei, la Nora pentru mama 3..este vorba de doamna Antoneta, mama lui Ionut, care a intrat in casa pentru a-l sustine pe fiul ei, in cuplul format cu Alina.

A absovit 10 clase, iar în prezent locuieşte în Italia dar a venit în ţară pentru a-şi susţine fiul, pe Ionuţ, chiar dacă el nu formează un cuplu solid cu Alina. Spune despre ea că este sinceră, sufletistă şi miloasă, mândrindu-se cel mai mult cu copiii ei.

Ce parere aveti de doamna Antoneta?

62 comentarii la “Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    IOANA Says:

    IMI PLACE DNA ANTONETA MULT SI O ROG SAI AJUTE PE IONUT SI ALINA SA FIE EI FINALISTII SI CISTIGATORI CA ALINA E CEA MAI DESTEAPTA SI CU SCOALA ACUMA CAO FACE ZOB PREZENTATOAREA E CU TOTUL ALTCEVA

  2. 19
    anonim Says:

    doamana antoneta e o femeie a locu ei a-si vede de baiatu ei si atat iar in legatura cu alina as rugago pe doamna antoneta sa il roage pe ionut sa deschida ochii ca alina nu e de el , el merita o fata mai buna si din cate cred nuu are nici un gand alina cu el doar sa atasat de el dar de iubi nuu cred ca il va iubi . Pacat de el e un baiat de nota 10 mai rar se gasesc in ziua de azi asemeanea baieti

  3. 18
    andreea Says:

    antoaNETA E BN ADICA K

  4. 17
    Anca Says:

    Eeeeeeeeeeee, Antoaneta ar trebui sa-i spuna lui Ionut sa deskida okii.Dar ce sa-i faci toti au venit pt bani si nu vad ce e prin jur.

  5. 16
    Ana Says:

    este o mama buna,cu bun simt.De unde sunt?sunt moldoveni?sta in banca ei nu deranjeaza deocamdata pe nimeni!are grija de copiii ei.

  6. 15
    geta Says:

    Alina si Ionut se potrivesc.Mamalui Ionut este o doamna cu bun simt.

  7. 14
    irina Says:

    daca s-a aliat cu baba lucica e clar,mi-am schimbat impresia,

  8. 13
    irina Says:

    o doamna de treaba
    de unde sunt ei,mai exact?

  9. 12
    Ana Says:

    O femeie draguta cu simtukl dreptatii dupa cum se vede,care am vrea sa ramana in concurs pana la capat sa-si sustina baiatul si pe Alina care nu prea se hotaraste sau nu stie inca daca iubeste sau nu!Fac cuplu frumos amandoi,e completeaza reciproc,deci,vom vedea!

  10. 11
    katy Says:

    O mama adevarata.A intrat sa-si sustina fiul si asta face deocamdata.Sa vedem pe parcurs cum se va comporta.

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free