Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ


Vârsta: 47 ani

In seara de sambata, inca o concurenta si-a facut aparitia in Cetatea Dragostei, la Nora pentru mama 3..este vorba de doamna Antoneta, mama lui Ionut, care a intrat in casa pentru a-l sustine pe fiul ei, in cuplul format cu Alina.

A absovit 10 clase, iar în prezent locuieşte în Italia dar a venit în ţară pentru a-şi susţine fiul, pe Ionuţ, chiar dacă el nu formează un cuplu solid cu Alina. Spune despre ea că este sinceră, sufletistă şi miloasă, mândrindu-se cel mai mult cu copiii ei.

Ce parere aveti de doamna Antoneta?

62 comentarii la “Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    spunetii alinei sa spuna ceea ce simte pt ionut…..va pwp…

  2. 9
    lili21 Says:

    al doilea “barbat”in casa dupa luciferica………zici ca are o pionieza in fund:)))
    nu mi place deloc

  3. 8
    Ana Says:

    numai rautati spuneti,ce adoptat,nu vedeti ce bine seamana cu mama?

  4. 7
    mareidiana Says:

    E O DOAMNA DE TREABA.IMI PLACE MULT

  5. 6
    bia Says:

    e o urata ca si fiusu cu toate ca ionut e adoptat

  6. 5
    emylia Says:

    Bravo Antoaneta, mai rar mama sa tina asa de mult la copilul ei! Ajutai-i pe cei doi sa ajunga acolo sus de tot , sa castige marele premiu. Merita!

  7. 4
    iuliana dozescu Says:

    E o doamna draguta…..

  8. 3
    Ana Says:

    Dna draga,te rog sa o sfatuiesti pe Alina sa se aranjeze la cap;nu ne place cum isi aranjeaza parul,sa fie mai cocheta.Ii sta bine si asa,este naturala,dar sa nu se lase mai prejos fata de celelalte.Inrest ce sa spun este dragalasa,prea rasfatata,copilaroasa,cand te uiti la ea,ai impresia ca este ca o caprioara speriata!sa aiba mai multa incredere in ea,ca nu este cu nimic mai prejos decat celelalte!in pic de curaj,indrazneala,n-ar strica!cred ca i-ar sta bine!dar cu bun simt si respect fata de cele mai in varsta din casa.Nu dorim sa sara calul ca Andreea sau Mihaela!II uram sa ajunga nora saptamanii!bafta!

  9. 2
    Ana Says:

    Face o impresie buna.Este o doamna potolita,o moldoveanca cu mult bun simt,se pare.La inceput mi s-a parut nitel cam speriata de camerele de luat vederi,e firesc,dar speram sa o cunoastem pe parcurs mai bine si sa nu ne dezamageasca asa cum au facut dna Stela si Ildiko.Sper intr-o buna relatie de amicitie cu celelalte mame din casa si sa aiba grija sa nu fie implicata in minciunile si mahalagismul din casa.Sa se axeza,venirea ei si statul in casa,numai pentru a sutine pe copii.

  10. 1
    Nykole Says:

    Pare o femeie d treaba…mie mi-a plakut k nu a criticat-o p Alina,ci i-a dat o sansa..sper sa stie sa profite d ea!

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free