Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ


Vârsta: 47 ani

In seara de sambata, inca o concurenta si-a facut aparitia in Cetatea Dragostei, la Nora pentru mama 3..este vorba de doamna Antoneta, mama lui Ionut, care a intrat in casa pentru a-l sustine pe fiul ei, in cuplul format cu Alina.

A absovit 10 clase, iar în prezent locuieşte în Italia dar a venit în ţară pentru a-şi susţine fiul, pe Ionuţ, chiar dacă el nu formează un cuplu solid cu Alina. Spune despre ea că este sinceră, sufletistă şi miloasă, mândrindu-se cel mai mult cu copiii ei.

Ce parere aveti de doamna Antoneta?

62 comentarii la “Antoneta – Bicaz, judeţul Neamţ”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Byanca Says:

    o urascccccccccccc,afara cu eiiiiii

  2. 39
    Cromatik Says:

    Femeie fara gat!!:)) :) ) :) ) :) ) :) ) =)) =)) =)) SUzetica

  3. 38
    Claudia Says:

    D-na Antoneta este o adevarata femeie si mama. Se poate vorbi cu dinsa te intelege si te ajuta oricind. Crede isi sustine si isi apara copii. Cea mai buna mama din concurs. Ai ce invata de la ea.

  4. 37
    Ana Says:

    Sunteti o mama buna o femeie cumsecade ,pacat ca sunteti tarati in mocirla altora;sa speram ca se vor limpezi apele ,acolo in casa.Succes pe mai departe sunteti minunati…

  5. 36
    Ana Says:

    Bafta in seara aceasta ,a eliminarilor;catele v-au pus gand rau,atentie!

  6. 35
    Ana Says:

    se pare ca in zilele pe care ,am apucat sa le traim sunt apreciati numai prefacutii,perversii…numai cei ce stiu sa se strecoare cu usurinta …prin viata!halal de noi;sa va fie de bine!

  7. 34
    Ana Says:

    A spune adevarul,franc,in fata ,cuiva,nu este un semn care sa ne dovedeasca faptul ca aceasta femeie nu stie sa traiasca in societate;dar cum societatea noastra este stramba,la fel gandesc si unii!..

  8. 33
    Ana Says:

    Dna Antoaneta,nu trebuie sa va faceti griji,probleme de ce spun rautatile din casa la adresa dsta!hotul intotdeauna striga:hotul!asa ca vedeti-va de treaba,aveti grija de copii,fiti alaturi de ei si totul va fi bine!sper sa nu fiti cei ce vor pleca din concurs in aceasta seara,asa cum isi doresc cei ce nu va vor!le este teama de Alina,de relatia dintre ei si de dsta!dar daca o fi,sa fie,sa plecati demn,cu capul sus,pentru ce ati facut in casa!meritati tot respectul!

  9. 32
    mirela Says:

    d.na antoneta e o femeie care nu stie sa traiasca in societate ,rea ,egoista si nu gindeste cind deschide gura .d-na lucica ,o femeie fffffffffff rea dar de gura ,nu tine dusmanie.

  10. 31
    Ana Says:

    imi place familia lor,de dna Antoaneta si de Ionut,sunt niste moldoveni cu bun simt si corecti,care riposteaza atunci cand sunt nedreptatiti,ca fiecare de altfel,dar o fac civilizat,nu ranind ,aruncand cu vorbe grele cum o face Andreea.Aseara,nici nu au intrat in concurs,Roger si mama acestuia,ca Andreea si-a dat frau liber vorbeleor de ocara si s-a rastit la ei ca o apucata,de strechie,cum este o expresie,de-a noastra.Rusine,pentru un astfel de comportament,atitudine,lamentabila…fata asta ar trebui educata mai intai si apoi acceptata intr-un concurs,face canald de rusine…nu rating…cum spun unii…asistam la un circ ieftin de mai bine de 6-7 luni.;de ce s-a repezit furibund la cei doi?le strica planurile..e constienta de asta!Roxana si Alina sunt educate cu bun simt si prea destepte ca sa faca ce face ea!Sa-i fie rusine!Spunea cineva ca-i revolutionara!?sa faca asta cu tatal si cu mama,dar intr-o emisiune,televizata,nu-i permis un astfele de comportament !nu suntem datori,noi ce dorim sa vedem acest concurs,sa-i suportam,isteriile!

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free