Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?


Nu la mult timp de la casatoria doamnei Ildiko cu domnul Mihai, au aparut scenele de gelozie. Domnul Mihai a facut o scena de gelozie, in care a acuzat-o pe Ildiko de infidelitate. Aceasta a dansat impreuna cu Jean de la Craiova intr-o emisiune, motiv destul de intemeiat pentru Domnul Mihai sa vrea sa ceara divortul.

“Hotaraste-te, cu mine sau cu Jean?” au fost cuvintele domnului Mihai, plin de furie si gelozie, mai mult si pentru ca in seara de sambata Jean a aparut cu un cadou pentru doamna Ildiko.

Acesta a considerat ca prin acel dans “lipsit de bun simt”, Jean a facut-o de ras pe nevasta lui. Domnul Mihai a fost atat de hotarat incat era la un pas de a pleca din emisiune, insa cunvintele Gabrielei Cristea, ale fiului sau si in final al lui Ildiko care a promis ca nu va mai dansa cu nimeni l-au facut sa ramana pana la final si sa incerce sa “o ierte”.

In urma scenei de gelozie toate mamele au intervenit, incercand sa-l convinga pe domnul Mihai ca nu este cazul sa fie gelos..mai mult doamna Lucica a intervenit spunand ca ea il doreste pe Jean si ca domnul Mihai nu ar trebui sa-si faca griji ca o va pierde pe doamna Ildiko.

Putin indignat de comportamentul sotului doamnei Ildiko, Jean a declarat intr-un spirit putin ironic “de azi ma dau pe babe”.

Pentru a-i intoarce moneda doamnei Ildiko, sotul acesteia a dansat cu doamna Stela, in timp ce doamna Ildiko ii privea retrasa.

Ce parere aveti de scena de gelozie a domnului Mihai?

68 comentarii la “Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    elisa Says:

    a fost foarte tare
    la virsta asta sa fii asa
    e groaznic
    nu se poate
    d-na ildiko nu este pt d-voastra
    o viata aveti
    sa o traiti asa?
    rusine sa-i fie acelui domn

  2. 39
    tanya Says:

    eu cred k domnul MIHAI e chiar nebun….pai kum d***u sa mai fie normal dupa 27 de ani de bautura non-stop…e alcoolik inrait….ce batatie ar sa ia d-na ildiko de la el knd sar sa se duk aksa,sarak…numai dansa stie

  3. 38
    Marian Says:

    Niste scarbosi si urati,nesimtiti din cale afara,Jean nu se uita la una ca Ildiko,la o asa aratare,hai sa fim seriosi.

  4. 37
    Marian Says:

    Niste tarani si el si Ildiko,nu au ce cauta la Nora pentru mama asemenea specimene,chiar Ildiko e o nesimtita si face emisiunea de ras,e o scarboasa si are o fata de terminata,pacat de Alexandru,ca pare baiat bun.

  5. 36
    adina Says:

    eu cred ca trebuie sa divorteze nu o sa poata trai impreuna pentru ca amandoi sunt …….dificili in schimb ALEX este un baiat super

  6. 35
    beatrice Says:

    Mi se pare o lipsa de bun simt xceea ce a facut domul Mihai in emisiune si de prost gust …RUSINE… e ditamai omu domnule cum se poate sa se poarte in asa hal ?asta e prostie nu mai e gelozie la anii pe care ii are … RUSINE,,,RUSINE SI IAR RUSINE..sincer m-a dezgustat foarte mult gestul acestuia.

  7. 34
    lupu geanina Says:

    Da-ti-o afara e strigator la cer ce pot vedea copii nostrii!!!Este cea mai proasta femeie din casa…nu are nici un pic de caracter este o adevarata fomista!!Roade tot ce gaseste in frigider…Eu nu o suport deloc…atzi face foarte bine sa o descalificati….si sa plece acasa unguroaik jegoasa!!!!

  8. 33
    ANDREEA Says:

    deci nu pot sa cred ce a facut sotul doamnei Ildiko la seara eliminarilor….este de necrezut ce s-a intamplat akolo.imi pare foarte rau de Alexandru care se vede k are bun simt si ca i-a fost fff rusine de ceea ce a facut tatal lui,si ma cred k doamna Ildiko a suferit fffffffffffffffffffffff mult ataturi de sotul ei

  9. 32
    rebela_ana16 Says:

    “Dmnul Mihai” nu trebuia sa se supere pe Jan ca se stie ca el e mai nebun dar gelozia “Domnului este de ne crezut daca as avea ocazia sa stau de vorba cu domnul Mihai las ruda sa nu mai fia asa gelos iar lui doamnaIldiko ias spune sa nu mai aplice violenta si maiales pe doamna Stela este preferata mea cac nora ei e o prietena de amea

  10. 31
    madalina263 Says:

    cred ca cei doi dau un spectacol gratuit. si sunt deplasati,nu au un comporatament care sa demonstreze varsta pe care o au

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free