Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?


Nu la mult timp de la casatoria doamnei Ildiko cu domnul Mihai, au aparut scenele de gelozie. Domnul Mihai a facut o scena de gelozie, in care a acuzat-o pe Ildiko de infidelitate. Aceasta a dansat impreuna cu Jean de la Craiova intr-o emisiune, motiv destul de intemeiat pentru Domnul Mihai sa vrea sa ceara divortul.

“Hotaraste-te, cu mine sau cu Jean?” au fost cuvintele domnului Mihai, plin de furie si gelozie, mai mult si pentru ca in seara de sambata Jean a aparut cu un cadou pentru doamna Ildiko.

Acesta a considerat ca prin acel dans “lipsit de bun simt”, Jean a facut-o de ras pe nevasta lui. Domnul Mihai a fost atat de hotarat incat era la un pas de a pleca din emisiune, insa cunvintele Gabrielei Cristea, ale fiului sau si in final al lui Ildiko care a promis ca nu va mai dansa cu nimeni l-au facut sa ramana pana la final si sa incerce sa “o ierte”.

In urma scenei de gelozie toate mamele au intervenit, incercand sa-l convinga pe domnul Mihai ca nu este cazul sa fie gelos..mai mult doamna Lucica a intervenit spunand ca ea il doreste pe Jean si ca domnul Mihai nu ar trebui sa-si faca griji ca o va pierde pe doamna Ildiko.

Putin indignat de comportamentul sotului doamnei Ildiko, Jean a declarat intr-un spirit putin ironic “de azi ma dau pe babe”.

Pentru a-i intoarce moneda doamnei Ildiko, sotul acesteia a dansat cu doamna Stela, in timp ce doamna Ildiko ii privea retrasa.

Ce parere aveti de scena de gelozie a domnului Mihai?

68 comentarii la “Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    vasile Says:

    bla bla bla…

  2. 29
    d - na kati Says:

    acest domn Mihai da dovada de grave afectiuni ale cerebelului… La varsta lui , asta nu e gelozie , ci scleroza si pierderea definitiva a neuronilor…Are totusi circumstante atenuante , avand in vedere “volumele” baute pe parcursul vietii…

  3. 28
    cris24 Says:

    Cred ca a fost cea mai interesanta emisiune dar si cea mai penibila.Nu am crezut ca un om la varsta lui poate judeca in felul acela,gelozia exagerata indeparteaza omul dar in cazul lor se pare ca ii face sa se iubeasca si mai mult.

  4. 27
    aurel2009 Says:

    d.nul Mihai e cam plecat cu sorcova.pampalau nebun,sufera rau

  5. 26
    janet Says:

    Rugam staful canalD SA ia cele mai drasnice masuri anpotrivadoamnei Ildico care a ancalcat regulile concursului instigand la violenta prin comportamentul sau atat de jalnic . I sa dat prea multa atentie doamnei Ildico atat cu nunta dansei cat si plecarea ei la Paris de unde a dat dovada ca nu a meritat tot ce a facut Candal D pentru familia ei. Din comportamentul lor atat an luna de miere cat si atitudinea de gelozie a sotului ei MIHAI rezulta ca acesti 2 nu vor face un cuplu adevarat niciodata . Anloc sa faceti nunta an casa cu 1 din perechile formate ati facut nunta cu BABELE . Schimbati denumirea emisiuni si spunetii “NUNTA PENTRU BABE”

  6. 25
    victor Says:

    mihai=betiv,gelos,prost,etc

  7. 24
    titi14 Says:

    domnu mihai este nebun se uita jean la o baba ca ildiko nu vedeti ca sunt nebuni amandoi sotu si sotia

  8. 23
    GABITZA Says:

    EU CRED CA ADMOSFERA DIN CASA CELOR DOI E FOARTE INTERESANTA. TOTUL SE REZUMA LA : BAUTURA TIGARI SI BALAMUC CAT CUPRINDE. DE LA ACESTI INDIVIZI NU POTI SA CERI MAI MULT CA NU AU CE SA ITI OFERE. EU NU AM VAZUT ACEASTA MAMA CARE SPUNEA MEREU IN EMISIUNE CA A LASAT ACASA O FATA MINORA SA-SI IMBRATISEZE FATA SI SA SE INTERESEZE DE SOARTA EI NICIODATA. EA ESTE MEREU PREOCUPATA DOAR DACA VA IESI MAMA SAPTAMANII PENTRU ASI MAI RONTUNJI PUTIN CONTUL.

  9. 22
    GABITZA Says:

    DATI-O AFARA PE ILDIKO SI NU O MAI FAVORIZATI ATATA. CHELTUITI O GRAMADA DE BANI CU MAIMUTARELILE EI SI ALE BARBASULUI. SI-AU DAT ARAMA PE FATA. NOROC CU CANAL D CA IA SCOS PRIN LUME DAR DE TARANII TOT TARANI RAMAN.

  10. 21
    fla Says:

    de prost gust si f penibila situatia creata.pacat de “doamna” ildiko.asa ceva nu se face , mai ales in public.groaznic!!!!

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free