Roger – noul baiat intrat in casa special pentru Roxana


Sâmbătă, 14 februarie, la „Noră pentru mama” a fost o petrecere de zile mari pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor.

Concurenţii au petrecut cea mai frumoasă zi a îndrăgostiţilor într-un decor în spiritul acestei sărbători: cu baloane, inimioare, un bar şi un barman ce i-a „antrenat pe concurenţi”, iar formaţia „Cvartet Passione” a dat naştere celor mai romantice melodii. Casa „Noră pentru mama” si-a deschis uşile în această zi şi a primit atât partenerii de viaţă ai mamelor prezente în casă, cât şi pe Mihaela, logodnica lui Alexandru, concurenta eliminată şi acum prezentă pentru a-i face o surpriză celui căruia i-a declarat dragostea sa.

Surprizele nu au uitat-o insa si pe Roxana, care a primit cadou de Ziua Indragostitilor de la Roger, noul baiat intrat in casa special pentru ea.

Credeti ca Roxana va forma un cuplu cu Roger?

57 comentarii la “Roger – noul baiat intrat in casa special pentru Roxana”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

 1. 57
  mirela Says:

  Roxana e o tipa de nota 10 si arata ca are cei 7 ani de-acasa.Roxana cu Roger nu se potriveau deloc.Catalin e un nesimtit dupa ce a facut-o cu ou si cu otet pe roxana ca e …………. ca fata nu dorea sa faca un cuplu cu el,acum incearca iar.Eu il sictiream pe caraghios.

 2. 56
  daniela Says:

  BV ROXANA !!! NU TE MERITA DEOARECE DACA TE PLACE TE PLACE SI AFARA NU ?????????!!!!!!!!
  eESTI PREFERATA MEA!!!!!!!TINEO TOT ASA!!!!!!

 3. 55
  DARIA Says:

  IMI PLACE DE ROXANA. E FRUMOASA, DESTEAPTA SI STIE CU ADEVARAT CE VREA DE LA VIATA. NU CA ALINUTZA. CARE AZI ISI DORESTE CEVA SI MAINE ALTCEVA. ESTE NEHOTARATA.

 4. 54
  andraa Says:

  eu cred ca merta un baiat finut asa cum e si ea

 5. 53
  cristina Says:

  cred k da ….CRED!!!

 6. 52
  kanuflorin Says:

  nu cred ea ma asteapta pe mn

 7. 51
  teona Says:

  la cum am vazut-o pe roxana ,ce pretentii are, nu cred ca il va accepta pe roger ca si partener vreodata .Ea e un fel”FATA CARE SI-A ASTEPTAT BARBATUL PERFECT PE O BANCA DIN GARA,DAR A INBATRANIT TOT ASTEPTAND”:))

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free