Roger – noul baiat intrat in casa special pentru Roxana


Sâmbătă, 14 februarie, la „Noră pentru mama” a fost o petrecere de zile mari pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor.

Concurenţii au petrecut cea mai frumoasă zi a îndrăgostiţilor într-un decor în spiritul acestei sărbători: cu baloane, inimioare, un bar şi un barman ce i-a „antrenat pe concurenţi”, iar formaţia „Cvartet Passione” a dat naştere celor mai romantice melodii. Casa „Noră pentru mama” si-a deschis uşile în această zi şi a primit atât partenerii de viaţă ai mamelor prezente în casă, cât şi pe Mihaela, logodnica lui Alexandru, concurenta eliminată şi acum prezentă pentru a-i face o surpriză celui căruia i-a declarat dragostea sa.

Surprizele nu au uitat-o insa si pe Roxana, care a primit cadou de Ziua Indragostitilor de la Roger, noul baiat intrat in casa special pentru ea.

Credeti ca Roxana va forma un cuplu cu Roger?

57 comentarii la “Roger – noul baiat intrat in casa special pentru Roxana”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    baran angela Says:

    ROXI POXI este prea sigura pe ea ,se crede foarte frumoasa dar nu e chiar asa Andreea e mai inteligenta k ea de zece ori.Eu cred k va face cuplu Roxi doar dak o sa bagati un fotbalist in casa si apropo dak tot e asa pretentioasa si sclifosita trebuie sa si aibe cu ce sa se afirme insa la ea nici macar dantura nu e buna ;si ii trebuie sa vina Fat-Frumos la ea pe cal alb? sa se uite mai bine si sa se analizeze mai bine.

  2. 39
    dana Says:

    Roxana nu face un cuplu de dragul concursului. Bravo ei, stie sa spuna NU in cel mai bun mod posibil. Cred ca Andreea ar fi facut cuplu cu orice baiat dispus sa se uite la ea, a luat ceea ce i sa oferit si-si apara relatia fara discernamant. Imi amintesc cum si-a sters buzele dupa ce a sarutat-o Stefan in primele zile.Roxana nu face compromisuri.

  3. 38
    ema Says:

    iesti o fata desteapta frumoasa asa ca meriti unu mai bun si sa aiba detoate

  4. 37
    deea Says:

    SI CE TREABA AU UNI CAT STA EA IN CASA IN PRIMUL RAND NU E TREABA LOR.SE BAGA SI EI K ”PREZERVATIVUL”

  5. 36
    deea Says:

    ROXANA SA-R POTRIVI CU ROGER AFARA.EU CRED K ROXANA E PUTIN GENUL MEU SINCER E FRUMOASA EA FATA DEC MINE.E O PAPUSA DE FATA

  6. 35
    tanya Says:

    am si eu 3 intrebari:PT CE M-AI STA ROXANA IN KSA???????????????????SA CONSUME OXIGENUL DEGEABA,NU?????????????pt ce o voteaza telespectatorii??????????????????nu are cuplu asa k AFARA KU EA K STA DE POMANA AKOLO…..oare lumea asta nu vede??

  7. 34
    mihaela Says:

    eu nu cred ca roxana e pretentioasa,doar ca nu are pe cine alege acolo in casa,nu e nici unul potrivit pt ea

  8. 33
    nina romania Says:

    niste prosti

  9. 32
    brindusa Says:

    baiat*

  10. 31
    brindusa Says:

    daca este diplomata nu inseamna ca greseste! daca nu le zice in fata baietilor ca nu ii vrea nu trebuie sa fie judecata. are o educatie aleasa si este matura, de aceea nu vrea sa jigneasca…eu sper sa faca un cuplu cu roger insa nu am apucat sa il cunosc, sper ca si el sa fie baita bun!

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free