Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?


Nu la mult timp de la casatoria doamnei Ildiko cu domnul Mihai, au aparut scenele de gelozie. Domnul Mihai a facut o scena de gelozie, in care a acuzat-o pe Ildiko de infidelitate. Aceasta a dansat impreuna cu Jean de la Craiova intr-o emisiune, motiv destul de intemeiat pentru Domnul Mihai sa vrea sa ceara divortul.

“Hotaraste-te, cu mine sau cu Jean?” au fost cuvintele domnului Mihai, plin de furie si gelozie, mai mult si pentru ca in seara de sambata Jean a aparut cu un cadou pentru doamna Ildiko.

Acesta a considerat ca prin acel dans “lipsit de bun simt”, Jean a facut-o de ras pe nevasta lui. Domnul Mihai a fost atat de hotarat incat era la un pas de a pleca din emisiune, insa cunvintele Gabrielei Cristea, ale fiului sau si in final al lui Ildiko care a promis ca nu va mai dansa cu nimeni l-au facut sa ramana pana la final si sa incerce sa “o ierte”.

In urma scenei de gelozie toate mamele au intervenit, incercand sa-l convinga pe domnul Mihai ca nu este cazul sa fie gelos..mai mult doamna Lucica a intervenit spunand ca ea il doreste pe Jean si ca domnul Mihai nu ar trebui sa-si faca griji ca o va pierde pe doamna Ildiko.

Putin indignat de comportamentul sotului doamnei Ildiko, Jean a declarat intr-un spirit putin ironic “de azi ma dau pe babe”.

Pentru a-i intoarce moneda doamnei Ildiko, sotul acesteia a dansat cu doamna Stela, in timp ce doamna Ildiko ii privea retrasa.

Ce parere aveti de scena de gelozie a domnului Mihai?

68 comentarii la “Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Adrian Says:

    Ildiko esti o unguroaica foarte rea.Pentru o gluma cu pasta de dinti ai devenit un monstru adevarat.Sa iti fie rusine nu ai ce cauta nici in emisiune nici in Romania secolului XXI.Sa dispari din casa ca faci emisiune de ras si nu ai ce cauta acolo , o fomista cum nu s-a mai vazut pe lume.Daca nu ai ce manca acasa nu trebuie sa vii la Nora pentru mama 3 ca sa ai ce manca.Pacat de alexandru ca el este singurul cu capul pe umeri din toata familia voastra de fomesti pacat de baietasul ala.

  2. 9
    alexutza Says:

    deci domnul mihai nu are minte deoarece nu gandeste.cum poate sa creda ca jean de la craiova se da la doamna ildiko?jean de la craiova este insurat.si abia astept sa vad ce o sa faca domnul mihai cand o s aintre jean de la craiova in casa:))

  3. 8
    maria Says:

    domnul mihai este un nebun asa ceva nu am vazut niciodata , sa fii gelos pe o statuie ,pe jean de parca lui jean ii trebuie o baba. mai bine ar pleca acasa. si fata care ii cu alex mai bine sia-r vedea de viata nu vede in ce familie vrea sa intre ,doamne fereste

  4. 7
    Lucica Says:

    Tot ce pot sä spun este cä imi pare nespus de räu cä este tatäl lui Alexandru care e un bäiat nemaipomenit si eu cred cä tatäl lui nu este gelos ci e bolnav.Eu cunosc genul acesta de bärbat pentrucä am avut si eu si cu o asemenea bestie nu are rost sä-ti consumi nervi,cu pärere de räu sfatul meu pentru doamna Ildiko pe care o admir foarte mult ar fi sä renunte la acest bärbat care o sä-i facä mlte zile negre si eu cred cä toate aceste nebuni ce le face si le va face si in continuare domnul Mihai o sä-i afecteze si pe copii lor asa cä doamna Ildiko nu are rost sä vä mincati zilele lingä un asemenea bärbat.

  5. 6
    vladinho blog » Blog Archive » Nora pentru mama Says:

    [...] de asta. Poza este luata de pe site-ul asta si am gasit si un articol referitor la faza de ieri . Doamne ce PENALI! Etichete: d’ale mele, imagini, kanal d, nora pentru [...]

  6. 5
    GRIGORE Says:

    ca bine ziceti,dar alex e fiul dlui mihai si sper sa nu faca si el la fel

  7. 4
    danusia Says:

    CE SCENE, DAR DUPA ACEEA NU SIA DAT SEAMA CA DOAMNA ILDIKO A FOST DATA LA O PARTE SI EL A DANSAT CU DNA STELA????SI TOT EL MAI FACE MUTRE SI LA PARIS SI IN ACEASTA SEARA CEL MAI MULT A SUFERIT ALEXANDRU SARACUL……NU TINE LA SOTIE SI LA COPII DELOC PT CA IA FACUT DE RUSINE……..

  8. 3
    eugen Says:

    Chiar imi doresc ca Jean sa intre in casa sa-i crape inima de ciuda domnului Mihai.
    Jean a fost formidabil spunandu-i fraza ”De maine ma dau la babe”

  9. 2
    eugen Says:

    D-L Mihai nu este un barbat gelos ,este un barbat ”Delos”,iar doamna Ildiko este o mare naiva ca vrea sa isi petreaca restul vietii alaturi de acea bestie.Felicitari lui Alexandru!Jean-un mare domn ;iar Mihai…….:))

  10. 1
    corina18 Says:

    acest om e bolnav la cap…..ii face scene de gelozie doamnei ildiko si dupa 5 minute el danseaza q doamna stela si o mai ia si in brate….ar fi bine k doamna ildiko sa nu mai aiba de-a face q acest om bolnav de gelozie!!

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free