Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?


Nu la mult timp de la casatoria doamnei Ildiko cu domnul Mihai, au aparut scenele de gelozie. Domnul Mihai a facut o scena de gelozie, in care a acuzat-o pe Ildiko de infidelitate. Aceasta a dansat impreuna cu Jean de la Craiova intr-o emisiune, motiv destul de intemeiat pentru Domnul Mihai sa vrea sa ceara divortul.

“Hotaraste-te, cu mine sau cu Jean?” au fost cuvintele domnului Mihai, plin de furie si gelozie, mai mult si pentru ca in seara de sambata Jean a aparut cu un cadou pentru doamna Ildiko.

Acesta a considerat ca prin acel dans “lipsit de bun simt”, Jean a facut-o de ras pe nevasta lui. Domnul Mihai a fost atat de hotarat incat era la un pas de a pleca din emisiune, insa cunvintele Gabrielei Cristea, ale fiului sau si in final al lui Ildiko care a promis ca nu va mai dansa cu nimeni l-au facut sa ramana pana la final si sa incerce sa “o ierte”.

In urma scenei de gelozie toate mamele au intervenit, incercand sa-l convinga pe domnul Mihai ca nu este cazul sa fie gelos..mai mult doamna Lucica a intervenit spunand ca ea il doreste pe Jean si ca domnul Mihai nu ar trebui sa-si faca griji ca o va pierde pe doamna Ildiko.

Putin indignat de comportamentul sotului doamnei Ildiko, Jean a declarat intr-un spirit putin ironic “de azi ma dau pe babe”.

Pentru a-i intoarce moneda doamnei Ildiko, sotul acesteia a dansat cu doamna Stela, in timp ce doamna Ildiko ii privea retrasa.

Ce parere aveti de scena de gelozie a domnului Mihai?

68 comentarii la “Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?”

  1. 1
    corina18 Says:

    acest om e bolnav la cap…..ii face scene de gelozie doamnei ildiko si dupa 5 minute el danseaza q doamna stela si o mai ia si in brate….ar fi bine k doamna ildiko sa nu mai aiba de-a face q acest om bolnav de gelozie!!

  2. 2
    eugen Says:

    D-L Mihai nu este un barbat gelos ,este un barbat ”Delos”,iar doamna Ildiko este o mare naiva ca vrea sa isi petreaca restul vietii alaturi de acea bestie.Felicitari lui Alexandru!Jean-un mare domn ;iar Mihai…….:))

  3. 3
    eugen Says:

    Chiar imi doresc ca Jean sa intre in casa sa-i crape inima de ciuda domnului Mihai.
    Jean a fost formidabil spunandu-i fraza ”De maine ma dau la babe”

  4. 4
    danusia Says:

    CE SCENE, DAR DUPA ACEEA NU SIA DAT SEAMA CA DOAMNA ILDIKO A FOST DATA LA O PARTE SI EL A DANSAT CU DNA STELA????SI TOT EL MAI FACE MUTRE SI LA PARIS SI IN ACEASTA SEARA CEL MAI MULT A SUFERIT ALEXANDRU SARACUL……NU TINE LA SOTIE SI LA COPII DELOC PT CA IA FACUT DE RUSINE……..

  5. 5
    GRIGORE Says:

    ca bine ziceti,dar alex e fiul dlui mihai si sper sa nu faca si el la fel

  6. 6
    vladinho blog » Blog Archive » Nora pentru mama Says:

    [...] de asta. Poza este luata de pe site-ul asta si am gasit si un articol referitor la faza de ieri . Doamne ce PENALI! Etichete: d’ale mele, imagini, kanal d, nora pentru [...]

  7. 7
    Lucica Says:

    Tot ce pot sä spun este cä imi pare nespus de räu cä este tatäl lui Alexandru care e un bäiat nemaipomenit si eu cred cä tatäl lui nu este gelos ci e bolnav.Eu cunosc genul acesta de bärbat pentrucä am avut si eu si cu o asemenea bestie nu are rost sä-ti consumi nervi,cu pärere de räu sfatul meu pentru doamna Ildiko pe care o admir foarte mult ar fi sä renunte la acest bärbat care o sä-i facä mlte zile negre si eu cred cä toate aceste nebuni ce le face si le va face si in continuare domnul Mihai o sä-i afecteze si pe copii lor asa cä doamna Ildiko nu are rost sä vä mincati zilele lingä un asemenea bärbat.

  8. 8
    maria Says:

    domnul mihai este un nebun asa ceva nu am vazut niciodata , sa fii gelos pe o statuie ,pe jean de parca lui jean ii trebuie o baba. mai bine ar pleca acasa. si fata care ii cu alex mai bine sia-r vedea de viata nu vede in ce familie vrea sa intre ,doamne fereste

  9. 9
    alexutza Says:

    deci domnul mihai nu are minte deoarece nu gandeste.cum poate sa creda ca jean de la craiova se da la doamna ildiko?jean de la craiova este insurat.si abia astept sa vad ce o sa faca domnul mihai cand o s aintre jean de la craiova in casa:))

  10. 10
    Adrian Says:

    Ildiko esti o unguroaica foarte rea.Pentru o gluma cu pasta de dinti ai devenit un monstru adevarat.Sa iti fie rusine nu ai ce cauta nici in emisiune nici in Romania secolului XXI.Sa dispari din casa ca faci emisiune de ras si nu ai ce cauta acolo , o fomista cum nu s-a mai vazut pe lume.Daca nu ai ce manca acasa nu trebuie sa vii la Nora pentru mama 3 ca sa ai ce manca.Pacat de alexandru ca el este singurul cu capul pe umeri din toata familia voastra de fomesti pacat de baietasul ala.

  11. 11
    katy Says:

    va spun in cunostinta de cauza; un asa animal nu se poate numi in nici un fel. Asta nu se poate numi gelozie, asta ePROSTIE si NEBUNIE si va spun ca nu se vindeca niciodata. Am trait asemenea clipe si va spun ca e foarte greu sa traiesti linga un asemenea specimen chiar nu stiu de ce d-na Ildyco de ce a mai continuat convietuirea si mai ales de ce a mers atit de departe sa se mai si casatoreasca si sa traiasca si la batrinete chinuita pt ca acum are copiii mari nu mai depind de el.Cred ca i-ar fi mai bine fara el.

  12. 12
    irenne Says:

    E adevarat ca purtatea domnului Mihai a fost deplasata de-a dreptul, ciudata si de nexplicat, dar nici Jean nu a avut o atitudine demna de o “vedeta” cum spune el. A jignit , a facut-o “baba” pe doamna Ildiko, si nici modul lui de a se exprima nu era prea departe de cel al domnului Mihai, care macar nu pretinde ca ar fi altceva de cat ceea ce este.
    Dar ce sa mai vorbim de Jean, daca marea doamna Bahmuteanu, pe care o admiram enorm a ras, a facut misto de ticul nervos al doamnei Ildiko, spunand ca Marcel sotul Gabrielei o imita bine. Mare dezamagire doamna Bahmuteanu, tocmai dumneavoastra, al carei sot stim foarte bine ca are un handicap. Sper doar ca asta sa nu fie si atitudinea Gabrielei, in afara cetatii.

  13. 13
    GABITZA Says:

    OARE ACEST OM SE POATE NUMI DOMN? EU CRED CA ATAT EL CAT SI FRUMOASA ILDIKO AR TREBUI SA MEARGA LA UN PSIHIATRU. SCUZE DAR ASEMENEA SPECIMENE NU AM VAZUT DECAT IN FILMELE DE GROAZA. CE EXEMPLU DAU ACESTI INDIVIZI TINERILOR?
    PACAT DE ALEXANRU CACI EL PARE A FI SINGURUL CU CAPUL PE UMERI SAU CINE STIE CE SE ASCUNDE IN SUFLETUL LUI.

  14. 14
    cristina Says:

    :) cred ca daca nu ar f fost ildiko in casa nu as mai fii avut de ce sa rad. a fii om e lucru mare, a fii domn e o intamplare . ildiko cu sotul ei sunt niste fenomene. nu vad ce barbat intreg la minte s-ar uita la ildiko? mai ales un barbat ca jean. probabil ca in satul unde locuiesc ei orice e posibil. nu-mi pare rau de mihaela, cine se aseamana se aduna.

  15. 15
    nelutu Says:

    Aceasta femeie trebuie eliminata,descalificata pentru ca isi permite prea multe ,profita de staful canalului de televeziune,ati cheltuit o groaza de bani cu ea si familia ei si acum inebuneste de tot.Dati-o afara.E nesimtita dupa ce iubitul ei a stat si a dormit si mincat la Ioana ,acum ea plateste omenia,dati-o afara.

  16. 16
    pissy Says:

    sa iasa afara tarank asta,este sub orice critik

  17. 17
    denisa Says:

    Nu pot sa cred unde a ajuns d-nul Mihai cu gelozia lui…si aceasta gelozie mi se pare foarte dar foarte absurda..nu are logica ca dupa 27 de ani sa faca semenea scene..deci eu pur si simplu cand am vazut acea emisune numi venea sa cred ce ,,copilaresc,, se purta d-nul Mihai ..as vrea sai tranzmit d-lui Mihai:D-nul Mihai nu mai face atatea acene de gelozie d-nei Ildiko,, parerea mea pana la urma este ca d-nul Mihai nu mai judeca bine si ca vrea sa se dea prea mult in spectacol…pacat de d-na Ildiko si cel mai mult imi pare rau de ALEX :* care este o dulceata de baiat..dar trebuie sa poarte rusinea facuta de tatal sau …unde sa mai pomenit sa se uite Jean la d-na Ildiko ..el are o familie si in plus nu cred ca sar uita el la o femeia in varsta si cu o familie…TERMINA-TI D-NLE MIHAI Q GELOZIA ASTA DE 2 BANI K TOT DUMNEAVOASTRA VA FACETI DE KKT …

  18. 18
    francesca Says:

    nustiu ce este acolo in casa daca este adevarat ce se intimpla cu ildico ia dat lui stela un pumn in ochi sau este o gluma

  19. 19
    madida Says:

    eee….. eu cred ca e o farsa…adica…pt audienta!

  20. 20
    erikarenate Says:

    nu a fost frumos din partea lui jean de la craiova pt ca trebuia sa se gandesca ca de acasa la vazut sotia,in al doilea rand domnu mihai a reactionat cum trebuia dar pe de alta parte a intrcut masura deoarece cand a fost acea petrecere doamna ildico statea si se uita cum lumea danseaza si domnu dansa cu doamna stela,nu a fost frumos din partea lui…..si este prea gelos,ar trebui sa s econtroleze nu sa fie gelos pe orice maruntis ca nu rezolva nimic……asta este….greselile vin din ambele parti si din partea lui jean si din partea domnului mihai,……..si doamna ildiko va dau un sfat cu toate ca nu am nici un drept sau mai bn zis nu sunt in masura dar nu va riscati viata pt domnu mihai,am vazut si la paris cand va jignit si mereu va zice de divort……mai bn singura decat cu poame pe cap……ma scuzati daca va jignesc dar asta cred…..:*:*:*

  21. 21
    fla Says:

    de prost gust si f penibila situatia creata.pacat de “doamna” ildiko.asa ceva nu se face , mai ales in public.groaznic!!!!

  22. 22
    GABITZA Says:

    DATI-O AFARA PE ILDIKO SI NU O MAI FAVORIZATI ATATA. CHELTUITI O GRAMADA DE BANI CU MAIMUTARELILE EI SI ALE BARBASULUI. SI-AU DAT ARAMA PE FATA. NOROC CU CANAL D CA IA SCOS PRIN LUME DAR DE TARANII TOT TARANI RAMAN.

  23. 23
    GABITZA Says:

    EU CRED CA ADMOSFERA DIN CASA CELOR DOI E FOARTE INTERESANTA. TOTUL SE REZUMA LA : BAUTURA TIGARI SI BALAMUC CAT CUPRINDE. DE LA ACESTI INDIVIZI NU POTI SA CERI MAI MULT CA NU AU CE SA ITI OFERE. EU NU AM VAZUT ACEASTA MAMA CARE SPUNEA MEREU IN EMISIUNE CA A LASAT ACASA O FATA MINORA SA-SI IMBRATISEZE FATA SI SA SE INTERESEZE DE SOARTA EI NICIODATA. EA ESTE MEREU PREOCUPATA DOAR DACA VA IESI MAMA SAPTAMANII PENTRU ASI MAI RONTUNJI PUTIN CONTUL.

  24. 24
    titi14 Says:

    domnu mihai este nebun se uita jean la o baba ca ildiko nu vedeti ca sunt nebuni amandoi sotu si sotia

  25. 25
    victor Says:

    mihai=betiv,gelos,prost,etc

  26. 26
    janet Says:

    Rugam staful canalD SA ia cele mai drasnice masuri anpotrivadoamnei Ildico care a ancalcat regulile concursului instigand la violenta prin comportamentul sau atat de jalnic . I sa dat prea multa atentie doamnei Ildico atat cu nunta dansei cat si plecarea ei la Paris de unde a dat dovada ca nu a meritat tot ce a facut Candal D pentru familia ei. Din comportamentul lor atat an luna de miere cat si atitudinea de gelozie a sotului ei MIHAI rezulta ca acesti 2 nu vor face un cuplu adevarat niciodata . Anloc sa faceti nunta an casa cu 1 din perechile formate ati facut nunta cu BABELE . Schimbati denumirea emisiuni si spunetii “NUNTA PENTRU BABE”

  27. 27
    aurel2009 Says:

    d.nul Mihai e cam plecat cu sorcova.pampalau nebun,sufera rau

  28. 28
    cris24 Says:

    Cred ca a fost cea mai interesanta emisiune dar si cea mai penibila.Nu am crezut ca un om la varsta lui poate judeca in felul acela,gelozia exagerata indeparteaza omul dar in cazul lor se pare ca ii face sa se iubeasca si mai mult.

  29. 29
    d - na kati Says:

    acest domn Mihai da dovada de grave afectiuni ale cerebelului… La varsta lui , asta nu e gelozie , ci scleroza si pierderea definitiva a neuronilor…Are totusi circumstante atenuante , avand in vedere “volumele” baute pe parcursul vietii…

  30. 30
    vasile Says:

    bla bla bla…

  31. 31
    madalina263 Says:

    cred ca cei doi dau un spectacol gratuit. si sunt deplasati,nu au un comporatament care sa demonstreze varsta pe care o au

  32. 32
    rebela_ana16 Says:

    “Dmnul Mihai” nu trebuia sa se supere pe Jan ca se stie ca el e mai nebun dar gelozia “Domnului este de ne crezut daca as avea ocazia sa stau de vorba cu domnul Mihai las ruda sa nu mai fia asa gelos iar lui doamnaIldiko ias spune sa nu mai aplice violenta si maiales pe doamna Stela este preferata mea cac nora ei e o prietena de amea

  33. 33
    ANDREEA Says:

    deci nu pot sa cred ce a facut sotul doamnei Ildiko la seara eliminarilor….este de necrezut ce s-a intamplat akolo.imi pare foarte rau de Alexandru care se vede k are bun simt si ca i-a fost fff rusine de ceea ce a facut tatal lui,si ma cred k doamna Ildiko a suferit fffffffffffffffffffffff mult ataturi de sotul ei

  34. 34
    lupu geanina Says:

    Da-ti-o afara e strigator la cer ce pot vedea copii nostrii!!!Este cea mai proasta femeie din casa…nu are nici un pic de caracter este o adevarata fomista!!Roade tot ce gaseste in frigider…Eu nu o suport deloc…atzi face foarte bine sa o descalificati….si sa plece acasa unguroaik jegoasa!!!!

  35. 35
    beatrice Says:

    Mi se pare o lipsa de bun simt xceea ce a facut domul Mihai in emisiune si de prost gust …RUSINE… e ditamai omu domnule cum se poate sa se poarte in asa hal ?asta e prostie nu mai e gelozie la anii pe care ii are … RUSINE,,,RUSINE SI IAR RUSINE..sincer m-a dezgustat foarte mult gestul acestuia.

  36. 36
    adina Says:

    eu cred ca trebuie sa divorteze nu o sa poata trai impreuna pentru ca amandoi sunt …….dificili in schimb ALEX este un baiat super

  37. 37
    Marian Says:

    Niste tarani si el si Ildiko,nu au ce cauta la Nora pentru mama asemenea specimene,chiar Ildiko e o nesimtita si face emisiunea de ras,e o scarboasa si are o fata de terminata,pacat de Alexandru,ca pare baiat bun.

  38. 38
    Marian Says:

    Niste scarbosi si urati,nesimtiti din cale afara,Jean nu se uita la una ca Ildiko,la o asa aratare,hai sa fim seriosi.

  39. 39
    tanya Says:

    eu cred k domnul MIHAI e chiar nebun….pai kum d***u sa mai fie normal dupa 27 de ani de bautura non-stop…e alcoolik inrait….ce batatie ar sa ia d-na ildiko de la el knd sar sa se duk aksa,sarak…numai dansa stie

  40. 40
    elisa Says:

    a fost foarte tare
    la virsta asta sa fii asa
    e groaznic
    nu se poate
    d-na ildiko nu este pt d-voastra
    o viata aveti
    sa o traiti asa?
    rusine sa-i fie acelui domn

  41. 41
    elisa Says:

    si plus de asta d-na ildiko este si un fotomedel k jean de la craiova sa rimneasca la asa ceva
    nu k as avea ceva d-na ildiko

  42. 42
    deea Says:

    DOMNUL MIHAI AR TREBUI SA INCETETE CU CRIZELE DE GELOZIE K NU MAI ARE 17 ANI CI 60 NU ZIC K NU E BUNA GELOZIA LA CASA OMULUI .DAR IN IN EXCES K DAUNEAZA GRAV SANATATI.E PUTIN BUNA GELOZIA DAR NU MULT K INSEAMNA K DAK NU ESTY GELOS INSEAMNA K NU IUBESTY?AR TREBIE SA SE GANDEASCA K ARE 3 COPII MINUNATI SI O NORA MINUNATA.BANUIEC K VREA SI DANSU NEPOTII AR TREBII SA TRAIASCA IN PACE SI ARMONIE.CE ATI INVATAT DE LA PARIS CARE E ORASUL IUBIRI.SINCER SUNTETI CEA MAI PROSTA VERIGA DOMNULE MIHAI………..HHIIIIII MIHA
    NU TREBUIA SA FITI GELOS PE JEAN PT K E UN MANELIST SUPER OK
    CANTA E FRUMOS ,DESTEPT SI DEVREME AKASA LA SOTIE.
    JEANE SA VI SA CANTI SI IN VALCEA FRATE
    SI SA MAI CANTI IN IN CETATEA DRAGOSTEI PROMITEMI SINCER ULTIMELE TREI RANDURI.PUPIIIIIIIIIII JEANE
    SINCER ALEXANDRU E UN BAIAT FRUMOS SI DESTEPT CHIAR IMI PLACE K BAIAT.DOAMNA ILDIKO MAI PUTIN

  43. 43
    cristi Says:

    nu mai puneti botu mai copii la prostiile astea. nu ati vazut ca in emisiunea asta totul este o farsa?nu mai este la la norapt mama1 si 2, din pacate

  44. 44
    simina Says:

    MDA E BONLAV PSIHIC.PROBABIL VREA SA RECUPEREZE CU GELOZIA CIT AVEA DE REPROSAT IN TOTI ANII KRE AU FOST DESPARTITI.LA ASA SPERIETOARE NU SAR UITA NICI AZOREL DIN CURTE DARAMITE UN BAIAT K JAN.MOS NEBUN.

  45. 45
    simina Says:

    A PROMIS K E BAIAT BUN CUMINTE DAR A DAT CU BITA IN BALTA NICI NU SA DUS MADAM AKSA .O SFATUIESC PE MADAM SA MAI STEA INK 27 ANI SINGURA DECIT CU ASEMENEA SPECIMEN LA USA EI.ARE COPII BUNI DIN CE AM VAZUT SI O SA SUFERE MAI MULT CU EL DECIT FARA . PAREREA MEA

  46. 46
    steluta Says:

    gabriela e cea mai buna

  47. 47
    baran angela Says:

    Doamne fereste pe toate femeile de asa ceva acest om nu e gelos este bolnav psihic,nu isi da seama k il face pe fiul lui de rusine si no sa se mai lege nici o fate de el din cauza familiei sale.Eu cred k atat d.naIldiko cat si d.nul Mihai sunt doi oameni fara educatie si fara respect de sine,n.a vazut k acel dans care a fost intre d.na Ildiko siJean a fost o gluma din partea manelistului;credeti k se uita la asa ceva?eu cred k nici in cele mai urate cosmaruri nu se vede cu asa femei ,ma refer asa invarsta.

  48. 48
    silvana Says:

    dl. mihai nu tre sa fie gelos pe jean de la craiova chiar daca jan a vrut sa glumeze

  49. 49
    monaliss@frumusica Says:

    ACEST MIHAI NU E SANATOS DA CE CREDE EL CA JEAN DE LA CRAIOVA SAR UITA VREODATA LA ILDIKO CE SA VADA LA O FEMEIE DE APROAPE DE 60ANI LA CAT E DE FRUMOS.ASA CA MIHAITA STAI LINISTIT CA NU TIO IA NIMENI PE ILDIKO GURA STRAMBA.

  50. 50
    Felina Pasionala Says:

    un nebun sotul doamnei Ildiko daca stia ca e gelos de ce s-a casatorit cu pan*rama aia de om???????????se uita Jean de la craiova la ea??mai ales acuma cate fete frumoase sunt????

  51. 51
    myruna Says:

    cred k o data cu varsta ii sau urcat hormonii la cap…cum putea sa se uite jan de la craiova la ea???????

  52. 52
    myruna Says:

    e nebun tr sa ii se faca un control la cap

  53. 53
    maria Says:

    o familie de nebuni asta este clar nu stiu cum cei de la canald ai lasa sa iasa pe post cu asa abersti pai ildiko este asa de frumoasa sa se uite jean la ea doamne este numai buna de speriat copii

  54. 54
    madalina_3m Says:

    CRED CA DOMNUL MIHAI E NEBUN.DE CE S- MAI CASATORIT DACA STIA CA E GELOS ASA.SIGUR AU VRUT NUNTA LA TELEVIZOR.

  55. 55
    madalina_3m Says:

    NU CRED CA JEAN DE LA CRAIOVA SE UITA LA ASA EXPIRATA.ARE DESTULE FETE FRUMOASE

  56. 56
    IOANA Says:

    BA E TARE FAZA……….CE NE MAI AMUZAM!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. 57
    teona Says:

    doamne,nu am vazut in viatza mea asemenea om,nu cred ca exista unul ca mihai “sotziorul” lui ildiko, cred ca a fost doar o inscenare

  58. 58
    cristina Says:

    doamne…………. cum poate dn-ul mihai sa creada asa ceva .mi se pare ………la mintea cocosului ……….jan e mai tanar …si mai frumos….si mai destept.
    ce i-a facut dn-ei ildiko????oricum alex e foarte calm si foarte decis atunci cand mihai a vrut sa divorteze …..:-*

  59. 59
    elena bobe Says:

    LA O ASA TIGANIADA ASA MSA MANELISTI VA URAM LA CAT MAI MULTI SI DE CALITATE

  60. 60
    elena bobe Says:

    e tampit si este alcoolic halal vedeta la canal d

  61. 61
    maria Says:

    sinteti penilibili cu geloziile voastre

  62. 62
    DARIA Says:

    AR VREA DOAMNA ILDICO SA-L AIBA AMANT PE JEAN DE LA CRAIOVA. JEAN DE LA CRAIOVA SI CU FLORIN SALAM SUNT CEI MAI FRUMOSI MANELISTI. II PUP PE AMANDOI.

  63. 63
    wel@ Says:

    pai domnul mihai este un om cred ca fara bun simt si nu stie sa isi respecte sotia ,este un tip arogant si gelos cert este ca acest domn nu o merita pe doamna ildiko.ea este o femeie de milioane si o femeie sincera

  64. 64
    daniela Says:

    DC va legati de doamna Lucica va-ti pus vreodata in situatia in dumneaiei sau aveti capacitatea dumneaiei de judecata.Aceasta femeie nu creaza certa fara motivatie!!!!este provocata de niste “PROSTI” CARE NICIODATA NU CALCA PE URMELE DUMNEAIEI SI A FIULUI….

  65. 65
    lavinia Says:

    cine draku e lucica f….in gura ce face ia regulie acolo si fiusu ala nu vedeti ce urt e si gras iacs nas sta cu asemenea om ducetiva si impuscativa hoooooo

  66. 66
    mirela Says:

    parerea mea e ca doamna lucica e o femeie calculata si in unele lucruri are dreptate.Catalin e un tip fitos si prea mamaos.Toata ziua dupa fusta lui mamasa.Preferatii mei sunt Ionut,Alina, sunt un cuplu reusit si Doaman Antoneta e o femeie calculata si are bunul simt.

  67. 67
    mirela Says:

    Ma ce tot aveti cu biata femeie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lasati-o in pace !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mie mi se pare o femeie super,a avut si ea mici scapari furioase si acum gata o judecam.Asa cum o judecati voi a stiut sa isi educe copii.Dintre toti baietii Alex e cel mai educat si a dat dovada de cei 7 ani de-a casa.Ce frumos vb cu mama sa cu dumneavroastra ceeea ce sa recunoastem noi nu folosim acest cuvint parintilor nostrii.E o Doamana de nota 1000

  68. 68
    mirela Says:

    Eu as vrea ca ionut si Alina sa castige acest concurs si sa-i puna pe Stefan si Andreea cu botul pe labe ca sunt niste inganfati si Stefan e un caraghios cu chelie si un mare BARFITOR!!!!!!!!!!!!! Mamasa la fel o barfitoare si o femeie cu 2 fete.Se vede dupa figura ei ca e o femeie rea dupa cum se uita.Sunt un cuplu de caraghiosi si barfitori si mamasa ca o gaina dupa ei.”Cine se aseamana se aduna” ANDREEA,STEFAN,STELA 3 PAPITOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free