Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?


Nu la mult timp de la casatoria doamnei Ildiko cu domnul Mihai, au aparut scenele de gelozie. Domnul Mihai a facut o scena de gelozie, in care a acuzat-o pe Ildiko de infidelitate. Aceasta a dansat impreuna cu Jean de la Craiova intr-o emisiune, motiv destul de intemeiat pentru Domnul Mihai sa vrea sa ceara divortul.

“Hotaraste-te, cu mine sau cu Jean?” au fost cuvintele domnului Mihai, plin de furie si gelozie, mai mult si pentru ca in seara de sambata Jean a aparut cu un cadou pentru doamna Ildiko.

Acesta a considerat ca prin acel dans “lipsit de bun simt”, Jean a facut-o de ras pe nevasta lui. Domnul Mihai a fost atat de hotarat incat era la un pas de a pleca din emisiune, insa cunvintele Gabrielei Cristea, ale fiului sau si in final al lui Ildiko care a promis ca nu va mai dansa cu nimeni l-au facut sa ramana pana la final si sa incerce sa “o ierte”.

In urma scenei de gelozie toate mamele au intervenit, incercand sa-l convinga pe domnul Mihai ca nu este cazul sa fie gelos..mai mult doamna Lucica a intervenit spunand ca ea il doreste pe Jean si ca domnul Mihai nu ar trebui sa-si faca griji ca o va pierde pe doamna Ildiko.

Putin indignat de comportamentul sotului doamnei Ildiko, Jean a declarat intr-un spirit putin ironic “de azi ma dau pe babe”.

Pentru a-i intoarce moneda doamnei Ildiko, sotul acesteia a dansat cu doamna Stela, in timp ce doamna Ildiko ii privea retrasa.

Ce parere aveti de scena de gelozie a domnului Mihai?

68 comentarii la “Jean de la Craiova, noul amant al doamnei Ildiko?”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 68
    mirela Says:

    Eu as vrea ca ionut si Alina sa castige acest concurs si sa-i puna pe Stefan si Andreea cu botul pe labe ca sunt niste inganfati si Stefan e un caraghios cu chelie si un mare BARFITOR!!!!!!!!!!!!! Mamasa la fel o barfitoare si o femeie cu 2 fete.Se vede dupa figura ei ca e o femeie rea dupa cum se uita.Sunt un cuplu de caraghiosi si barfitori si mamasa ca o gaina dupa ei.”Cine se aseamana se aduna” ANDREEA,STEFAN,STELA 3 PAPITOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 67
    mirela Says:

    Ma ce tot aveti cu biata femeie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lasati-o in pace !!!!!!!!!!!!!!!!!! Mie mi se pare o femeie super,a avut si ea mici scapari furioase si acum gata o judecam.Asa cum o judecati voi a stiut sa isi educe copii.Dintre toti baietii Alex e cel mai educat si a dat dovada de cei 7 ani de-a casa.Ce frumos vb cu mama sa cu dumneavroastra ceeea ce sa recunoastem noi nu folosim acest cuvint parintilor nostrii.E o Doamana de nota 1000

  3. 66
    mirela Says:

    parerea mea e ca doamna lucica e o femeie calculata si in unele lucruri are dreptate.Catalin e un tip fitos si prea mamaos.Toata ziua dupa fusta lui mamasa.Preferatii mei sunt Ionut,Alina, sunt un cuplu reusit si Doaman Antoneta e o femeie calculata si are bunul simt.

  4. 65
    lavinia Says:

    cine draku e lucica f….in gura ce face ia regulie acolo si fiusu ala nu vedeti ce urt e si gras iacs nas sta cu asemenea om ducetiva si impuscativa hoooooo

  5. 64
    daniela Says:

    DC va legati de doamna Lucica va-ti pus vreodata in situatia in dumneaiei sau aveti capacitatea dumneaiei de judecata.Aceasta femeie nu creaza certa fara motivatie!!!!este provocata de niste “PROSTI” CARE NICIODATA NU CALCA PE URMELE DUMNEAIEI SI A FIULUI….

  6. 63
    wel@ Says:

    pai domnul mihai este un om cred ca fara bun simt si nu stie sa isi respecte sotia ,este un tip arogant si gelos cert este ca acest domn nu o merita pe doamna ildiko.ea este o femeie de milioane si o femeie sincera

  7. 62
    DARIA Says:

    AR VREA DOAMNA ILDICO SA-L AIBA AMANT PE JEAN DE LA CRAIOVA. JEAN DE LA CRAIOVA SI CU FLORIN SALAM SUNT CEI MAI FRUMOSI MANELISTI. II PUP PE AMANDOI.

  8. 61
    maria Says:

    sinteti penilibili cu geloziile voastre

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free